Jump to content

Huyundai I30

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

walla bu araba benim çok hoşuma gitti.. ilk bi dergide gördüm geçen ay.. BMW de buna benzer birşey çıkartacak 2 yıldan.. citymodell mi öyle birşey.. dergide yazıyordu.. o da oldukça güzel ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Esintiler olabilir ve almayı da düşünmem kolay kolay ama bence I30 a da çok haksızlık etmeyelim. Yerden yere vurulacak bir araba değil. Tabii içine girip görmedik sürmedik ama yinede fotoğraflardan bile birçok araçtan daha güzel görünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Esintiler olabilir ve almayı da düşünmem kolay kolay ama bence I30 a da çok haksızlık etmeyelim. Yerden yere vurulacak bir araba değil. Tabii içine girip görmedik sürmedik ama yinede fotoğraflardan bile birçok araçtan daha güzel görünüyor.

valla benim dede de hyundai var ben sevmiyorum bu markanın araçlarını bi sorentolar güzel diodum onuda kullananlar cok dandik diyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sorentoları, sanki Kızılay dağıtmış gibi herkes almıştı. Şimdi aynı hızla satmaya uğraşıyorlar. Gerçek Suv kullanıcıları hiç beğenmedi Sorantoları. Sportajlar daha iyi diyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya dün akşam Sorento'yu ilk defa alıcı gözle inceledim,özellikle iç mekanına baktım dikkatlice,yaklaşık 2 kilometre mesafe de kullandım arabayı...şu kadar söyleyebilirim,o araca vereceğim en fazla para 30.000 ytl dir...iç tasarım Şahin in geliştirilmiş versiyonu gibi bişey,hele bir saat koymuşlar ki,benim Reno'nun saati yanında Rolex gibi kalıyo,iç aydınlatma renginden ise bahsetmek dahi istemiyorum  :nea:  :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Sorentoları, sanki Kızılay dağıtmış gibi herkes almıştı. Şimdi aynı hızla satmaya uğraşıyorlar. Gerçek Suv kullanıcıları hiç beğenmedi Sorantoları. Sportajlar daha iyi diyorlar.

bizim ankara daki tanıdıklardan biride pek bi atıp tutuyordu kendisi azcık zengin bi elemandır bmw den sonra aklınca sınıf atladı 4x4 e gecti sorento şöle güzel bölşe güzel benim arabayada içine bi bakınca güzelmiş dedi lakin benimkinde dvd oynatıcı tv vs var(nasıl üstünlük kuracagını şaşırdı  :D) dedim sıkma canını bununda var orjinal kontagı acınca acılanı gelio yolda ibigi düştü bi an :2funny: :2funny:
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...