Jump to content

2015'te Mazda Servislerinde Bahar Kampanyası Olmayacakmış

sahmelik
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

MAZDA SERVISI OLARAK SIZLERI 20/05/15-06/06/15 TARIHLERI ARASINDA PERIYODIK BAKIM PAR?A:%10 IS?ILIK:%20 AKSESUAR:%10 INDIRIMLI BAHAR KAMPAYAMIZA BEKLIYORUZ

Kampanya Başlamış arkadaşlar

Site adresi verebilir misiniz? Ya da bilginin kaynağını.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

MAZDA SERVISI OLARAK SIZLERI 20/05/15-06/06/15 TARIHLERI ARASINDA PERIYODIK BAKIM PAR?A:%10 IS?ILIK:%20 AKSESUAR:%10 INDIRIMLI BAHAR KAMPAYAMIZA BEKLIYORUZ

Kampanya Başlamış arkadaşlar

Özür diliyorum kampanyamız derken? Kocaeli MAZDA HALDIZ OTOMOTİV ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi niyetli servisleri tebrik ediyoruz , zaten kendilerini ispatlamış keşke aracımı bir de şurda bakıma soksam dediğim yerler , 3 kuruş fazla olsun güvenle teslim ederim bu servislere, keşke imkan olsa bi Haldız'a gitmeye en azından.

Her servis aynı mı bilmem ama bu sene hiç götüresim yoktu zaten bulunduğum şehirde. Yağ , yağ filtresi, hava firesi 3-5 basit işlem sabah 9' dan akşam 6' ya kadar bitmez mi ?  Hem kalifiye eleman çalıştırma , aracımı stajerlere teslim edeyim , 80 tl az ödeyeceğim diye bütün gün serviste rezillik çekeyim, istediğim hiçbir özel işlem yapılmasın. Anca yağmurlu havada gel pasta cila yapalım desinler başka bildikleri yok... Geçen sene de demiştim bu senede diyorum,  bana bu indirimler aldatıcı geliyor .  İnsanları cezbediyor, haliyle yoğunluk oluyor bu da verimi düşürüyor . Ben 7 yıldır baştan savma yarım yamalak işlerle karşılaştım serviste. Ama artık ya işini adam gibi yapan servise yolumu uzatıp giderim ya da güvendiğim özel serviste yaptırırım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk kampanaya da parça ve iişçilik te %30 indirim olmuştu, çok iyiydi ya, çok ideal fiyata yapılmıştı bakımlar, umarım gene yaparlar , aksi halde millet sanayiye yönelecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

zaten azıcık müşterileri var onlarıda kaybetsinler..

akıl alır gibi değil bende kampanyayı bekliyordum. özel servise götüreceğim aracımı 

zaten garanti kapsamında değildi aracım bir daha da yetkili servise uğramayız olur biter..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bir kaç forumda bu yaz için servislerin bakım kampanyası yapmayacağı bilgisi dolaşmaktaydı. Bazı servislerden de bu bilgiyi doğrulayan mesajlar gelmiş. Ancak Facebook/mazda ya sorduğum soru şöyle yanıtlandı paylaşayım istedim

• 947314_10151580815143180_1840671846_n.jp

M.K.C. Bu yıl servislerin bakım için bahar/yaz kampanyası yapmayacağı haberi doğru mu?
    • 10988915_814050945308733_438189890033317

Mazda Türkiye Merhaba Mustafa Bey, Servis kampanyasıyla ilgili kesinleşmiş bilgiyi önümüzdeki günlerde sayfamızdan paylaşacağız. İyi günler dileriz.
  • Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar bir kaç forumda bu yaz için servislerin bakım kampanyası yapmayacağı bilgisi dolaşmaktaydı. Bazı servislerden de bu bilgiyi doğrulayan mesajlar gelmiş. Ancak Facebook/mazda ya sorduğum soru şöyle yanıtlandı paylaşayım istedim

• 947314_10151580815143180_1840671846_n.jp

M.K.C. Bu yıl servislerin bakım için bahar/yaz kampanyası yapmayacağı haberi doğru mu?
    • 10988915_814050945308733_438189890033317

Mazda Türkiye Merhaba Mustafa Bey, Servis kampanyasıyla ilgili kesinleşmiş bilgiyi önümüzdeki günlerde sayfamızdan paylaşacağız. İyi günler dileriz.

Güzel bir haber.. Verilen tepkiler belli ki fikirlerini değiştirecek.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arabanın bakım zamanı geldi ama hala indirimli bakım günleri hakkında duyuru bilgilendirme yok. Durduk yere fazla ödemeye de gerek yok bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu dönem büyük olasılıkla olmayacak. Ama bu konuda ciddi anlamda şikayetler oldu. O yüzden ilerisi için geri adım olabilir.

Diğer detaylar mevcut konumuzun başından itibaren var zaten.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...