Jump to content

2015 Mazda 6 İnceleme ve Kullanıcı Yorumları

blackicx
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ayrıca az satan arabayı almak bana hep cekici gelmiştir. Kendinizi farklı hissettirir. İnsanlar arabayı ve sizi merak eder. 350 daireli bir sitede oturuyorum sitedeki tek mazda benim.

Ve inanın herkes merak edip soruyor nasıl bir araba diye. 

Çok kaliteli ve estetik bir makine aldınız güle güle kullanın,

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda nızı İyi günlerde kullanın.Okurken çok heyecanlandım.Çok keyifli bir anlatım olmuş.Hayırlı uğurlu olsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracınız muhteşem. hayırlı uğurlu olsun. Kazasız sürüşler dileriz efenim. zealot kardeşimiz işin özünü yazmış :D

Sizinki siyah olan mı gri mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aracınız muhteşem. hayırlı uğurlu olsun. Kazasız sürüşler dileriz efenim. zealot kardeşimiz işin özünü yazmış :D

Sizinki siyah olan mı gri mi?

Gri olan Bilal.

Aracı alma aşamasında bunları hissetmişse sürerken neler hissedeceğini, neler deneyimleyeceğini merak ediyorum Fehmi'nin :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Allah nazarlardan saklasın. umarım arabayı almadan önceki gece uyuyabılmıssınızdır :D

ve cidden tek olmak ayrıcalıklı olmak tarif edilemez bi duygu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin. Cok guzel bir arac ayrica renk secimi de cok guzel. Koyu renkl araclar 0 km'deyken cok guzel ama toz ve cizikler acisindan en ideal renkler acik renkler.

Yalniz agirlik ve vites kutusu konusunda bir yanlis anlama var sanirim. Mazda 6'nin kuru agirligi 1,450 kg civari benim bildigim. Sanziman da tork convertorlu otomatik vites. Bayi de son uc vites cift kavrama derken neyi kastetmisler tam emin olamadim. Mazda yeni automatik vitesin diger markalarin kullandigi CVT veya cift kavramali sistemlerden daha verimli oldugu konusunda oldukca iddiali. Belki bunu demek istemislerdir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hayırlı uğurlu olsun

hem grisi hem de siyahı çok güzel görünüyor. ön panjur kalitesini ve agresifliğini yansıtmış, çift egzozla otobanda ciddiye alınmayı hatırlatacak bir görüntüye kavuşmuş. güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

etrafınızdaki herkesten  olumsuz eleştiriler alacaksınız muhtemelen.

o paraya yazık deil mi,  ben olsam  bıdı bıdı bıdı....    gibi spekülasyonlar olacak

çok zarar ettin,  2. eli yok. piyasası yok gibi yorumlar gelcek ekonomi uzmanı insanlardan..

öte yandan

ben sizi tebrik ve takdir ediyorum. harika harika bir araç satın almışsınız.

her parkettiğinizde dönüp birdaha bakacaksınız.

bir otoparka bıraktığınızda  tek mazda 6 siz olacaksınız.

yıkatmak ihtiyaç değil zevk olacak.

insanların mantık kapasitesi azaldıkça sizi mantıksız bulacak, ama ciddi bir kesim tarafından tarz sahibi olarak görüleceksiniz.

Bir malı alırken, her gün zevk almadan sadece satarken karlı olmayı değil, onu zevkle yıllarca kullanmayı düşünerek, hayata karşı duruşu olan bir insan olduğunuzu da ispatlamış olacaksınız. 

yeni aracınız, size ve ailenize hayırlı, uğurlu olsun.     

öyle diyenlere ben şöyle cevap veriyorum benimki mantıık evliliği değil aşk evliliği :)

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun kazasız belasız kullanın inş.Harika bir araç almışsınız..

Herkesin kolay kolay yapamayacağı bir şeyi yapmış biri olarak kutlarım sizi..

Ülkemizde çoğu insan 2. el kaygısı yüzünden malesef istediği araca binemiyor ve bu güzel ve özel araçlardan mahrum kalıyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda araçları bir ayrıcalık,bunu geçen yıl mazda aldığımda anlamıştım,çok heybetli ve güven verici görünümleri var. Ben cx-5 almaya gittiğimde azda olsa Mazda 6 (2012)kullanma şansım oldu gerçekten içerisine oturduğumda gururum okşandı,ama biraz sürat yapınca fazla asfalt sesi alıyor,benim aracımda da böyle 160-170 km hızlarda bunu çok hissettim hatta  4.5 yaşındaki oğlum 

korktu,ama ben  malatyaya gittiğimde  210-220 basıp tadını çıkarttım.Acaba yeni araçlarda bu sorunu giderdilermi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin. Cok guzel bir arac ayrica renk secimi de cok guzel. Koyu renkl araclar 0 km'deyken cok guzel ama toz ve cizikler acisindan en ideal renkler acik renkler.

Yalniz agirlik ve vites kutusu konusunda bir yanlis anlama var sanirim. Mazda 6'nin kuru agirligi 1,450 kg civari benim bildigim. Sanziman da tork convertorlu otomatik vites. Bayi de son uc vites cift kavrama derken neyi kastetmisler tam emin olamadim. Mazda yeni automatik vitesin diger markalarin kullandigi CVT veya cift kavramali sistemlerden daha verimli oldugu konusunda oldukca iddiali. Belki bunu demek istemislerdir.

Merhaba Canuck, yıllardır mazdayı takip ederim, hatta şu sayfadan takip edebilirsiniz ay ay raporlamalarını. Sürücüsüz ağırlğı 1265 Kg 'dır. Diğer konular için şu sayfadan teknoloji videolarını izleyebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Acaba yeni araçlarda bu sorunu giderdilermi?

Nispeten azalma var ancak japonlar yalıtım konusunda hiç bir zaman çok iyi olmadılar. Gerçi bunun bir nedeni de lastik ve jantlar. Yeni mazdaların tümünde çok büyük jantlar ve ince kenarlı lastikler kullanılmış.

Sanırım Türkiye yi dünyanın en iyi yollarına ve asfalt kalitesine sahip Japonya gibi sanıyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• cmrisk
      Yazan: cmrisk
      Merhabalar geçtiğimiz günlerde yeni aldığım aracım (Mazda 6 - 2005) ile kaza yapmıştım. Tanışma bölümüne de olayı detaylı yazmıştım. Öncelikle bu gün itibariyle şunu öğrendim; hatalı ben olduğum için sigorta şirketi masrafları ödemiyor. 

Mecburen ordan burdan çıkma parça bulup toplatacağız. Aracım tanıdığım bir serviste onlar çoğu parçaları temin edebiliyorlar ve hesaplı oluyor. Fakat başımı ağrıtan tek bir parça var. Hava Filtre Kazanı. Mersere sorduğumda 500 TL gibi bir fiyat veriyorlar sadece parça için. Çıkma olarak temin edebileceğim bir yer var mıdır? Veya farklı bir modelin kazanı benim aracıma uyuyor mudur?
      Bu konuda benden daha tecrübeli olanlardan yardımlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.
    • Halit ikiz
      Yazan: Halit ikiz
      SAhibinden.com ilan no 198401099 Aralik 2011 sonu trafige cikti en son bakimi aralik 2014 de yapildi 2016 yili sonuna kadar arti garanti yapildi Tum bakimlari Merser Oto'da yapilmistir. Ilk alindiginda Zibart Diamond paketinden yapildi
      http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2016-yili-sonuna-kadar-plusgarantisi-devam-ediyor-198401099/detay
    • mgursoy
      Yazan: mgursoy
      Merhaba değerli üyeler,

Yaklaşık 15 gün önce 2006 model 176.000 km'de Otomatik Mazda 6 aldım. Bundan önceki aracım peugeot 406 SV-BVA idi. Fakat Mazdayı  aldığımdan beri arabadaki performans beni hayal kırıklığına uğratıyor. Araba 130-140 a çıkmak için çok fazla efor sarfedip bağırıyor. Gidişi, sessizliği ve sorunsuzluğunu bir kenara koyacak olursak beni mutlu etmedi. Almadan önce Arabayı mazda başayarda ekspertize soktum. motor, şanzumanında elektrik aksamında ve mekanik kısımlarda herhangi bir problem olmadığını belirttiler. Sadece motor kulağı kırıkmış yaptırdım.

Ayrıca tam gazda araç 3 den 4 e geçerken bazen vuruntu yapıyor. Bundan önceki aracımda sadece şanzuman için 4000 e yakın para harcamıştım. Bu sebeplerden dolayı hiç istemediğim halde  araçtan soğumaya başladım.

Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ederim.

Saygılarımla...

• Yeni Oluştur...