Jump to content

2015 Mazda 6 İnceleme ve Kullanıcı Yorumları

blackicx
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2 dakika önce, Mehmet Özdemir :

tekrar hayırlı olsun mustafa başkanım. erzurum'da tek mi? epey dikkat çekmiştir :)

Aynen sayın adminim :) Erzurum' da tek ve çok dikkat çekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, İlhan :

Mustafa'm zaten gelişmelerden haberdar ve takipçisiydim. Kendim almış kadar senin adına sevindim kardeşim. Allah kazasız belasız ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. :dua: 

Teşekkürler İlhan abi. Daha iyileri sizlere inşallah. Aracı garaja bıraktıktan sonra dönüp dönüp bakıyorum :) 

2 dakika önce, Holydao :

Hayirli ugurlu olsun, kazasiz belasiz binmek kismet olsun, bakilmayacak gibi degil ki :)
Masallah, nazar degmesin.

Teşekkürler :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Mümin :

@M.E.G Allah utandırmasın, senelerce binesin inşallah. Kazasız bol bol sürüşler. 

@Ali nin plaka da FR 5545

Aminn... Senelerce biner miyim tartışılır :) yılda yaklaşık 60 bin km yapıyorum... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun Mustafam :D Güzel araç aldın keyfine bak güle güle bin.  Aynı plakanın denk gelmesi manidar olmuş. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Ali :

Hayırlı olsun Mustafam :D Güzel araç aldın keyfine bak güle güle bin.  Aynı plakanın denk gelmesi manidar olmuş. 

Eyvallah kardeşim, sana da hayırlı olsunn...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Renk çok tatlı . Resmen asalet akıyor.

Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.

Allah kazadan beladan korusun.

İyi günlerde kullan Mustafa kardeşim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 dakika önce, Efebey :

Renk çok tatlı . Resmen asalet akıyor.

Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.

Allah kazadan beladan korusun.

İyi günlerde kullan Mustafa kardeşim.

Rengini çok sevdim abi. Bende mavi ve siyah hastalığı var zaten. Daha iyileri sizlere inşallah.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mustafa aracı getirdiği gibi,

aldım anahtarı elinden,  daldım e5e.. 

Sagdan sola,  soldan emniyete derken,  yengeç gibi araba.  

Harika yol tutuşu var.  Önden çekişli,  enlemesine motoru olan Bir sedan için çok başarılı..  

Ufak tefek negatif özellikleri de yok değil. Mazda zaten hep birşeyleri unutuyor.. 

180 e çok çabuk çıkıyor,   Çok çabuk dediğim,  şehir içinde hemen çıkıyor.  Öyle düzlüğe filan ihtiyaç duymuyor... 200den sonrası biraz daha nazlı.. 

Ayrıca,  yol tutuşu çok iyi demiş miydim =) 

Benim araba müsait olmadığı için karşılaştıramadik..  Kısmetse birdaha gelirse deneriz =)

Kardeşime  kazasız belasız sürüşler,  Allah gönlüne göre versin 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir de ben söyliyim. Yol tutuşu çok iyi. Zeki Kaya Otomotiv in sattığı kırmızı mazda6 yı deneme şansım olmuştu. Araç gerçekten D değil de E segment gibi. Herşeyiyle öyle. Hayırlı olsun diyelim bir kez daha. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

22 dakika önce, Zealot :

Mustafa aracı getirdiği gibi,

aldım anahtarı elinden,  daldım e5e.. 

Sagdan sola,  soldan emniyete derken,  yengeç gibi araba.  

Harika yol tutuşu var.  Önden çekişli,  enlemesine motoru olan Bir sedan için çok başarılı..  

Ufak tefek negatif özellikleri de yok değil. Mazda zaten hep birşeyleri unutuyor.. 

180 e çok çabuk çıkıyor,   Çok çabuk dediğim,  şehir içinde hemen çıkıyor.  Öyle düzlüğe filan ihtiyaç duymuyor... 200den sonrası biraz daha nazlı.. 

Ayrıca,  yol tutuşu çok iyi demiş miydim =) 

Benim araba müsait olmadığı için karşılaştıramadik..  Kısmetse birdaha gelirse deneriz =)

Kardeşime  kazasız belasız sürüşler,  Allah gönlüne göre versin 

Daha iyileri sana kardeşim :) Deneme işini kesin yapmalıyız. Çok merak ediyorum...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 dakika önce, zoptrik :

Bir de ben söyliyim. Yol tutuşu çok iyi. Zeki Kaya Otomotiv in sattığı kırmızı mazda6 yı deneme şansım olmuştu. Araç gerçekten D değil de E segment gibi. Herşeyiyle öyle. Hayırlı olsun diyelim bir kez daha. 

Aynen doktorum daha detaylı anlatırım zaten. Aracın içi, kullanışlılığı, performansı, hakimiyeti falan bunlara da değineceğim. 

Bir kez daha teşekkür edeyim, daha iyileri sizlere inşallah

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, M.E.G :

Passat' ı sattıktan sonra ne alayım diye düşünürken @Zealot ve @Ali nin kanıma girmeleriyle Mazda6 almaya karar verdim ve kullandıkça iyiki almışım diyorum. 2015 model 2016 mart ayı trafiğe çıkışlı makyajlı kasa. En sevdiğim mavi renk fakat gri de çok yakışıyor :) 

Araç gerçekten muhteşem duruyor. Kaslı yapısı, büyüklüğü, gündüz led farları hemen dikkat çekiyor ve çoğu kişinin parmakla gösterdiğine şahit oluyorsunuz. 

Aracı akşam üstü İstanbul' dan aldım. @Burak, @İlhan @Zealot Ve @Ali ile birşeyler atıştırdıktan sonra gece 12 civarı yola çıktım. Gece yolculuğu harikaydı. Farları izlemekten uykum gelmedi :) Solu yakıyor, sağı söndürüyor, ortayı kısıyor falan derken arabayı bıraktım onu izliyorum, farlarına hasta oldum resmen :) 

Mazda6 nın tanımı konfor ve çekicilik... Aracın süspansiyonu harika çalışıyor. 19 jantlara rağmen çok sessiz, her çukuru, tümseği sessizce absorbe ediyor. Sessiz sakin gidiyorsunuz. Passatta ki o tak tuk sesleri duymuyorsunuz. Süspansiyonlar çok mu yumuşak? Hayır... yol tutuşu da passatın önünde. Passatta sınırları zorlayınca önden kaymaya başlıyordu ve saçmalıyordu. Bunda gayet dingin önden kaysa bile yine de direksiyona bi kontra verdiğiniz anda size cevap vermek için elinden geleni yapıyor. Çok sevdim....

IMG_1791.JPG

IMG_1801.JPG

hay maşallah canavar gibi duruyor hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah.

4 saat önce, M.E.G :

Aynen sayın adminim :) Erzurum' da tek ve çok dikkat çekiyor.

borç harç edip evide ipotek ettirdimmi bende alırım Erzurum'da ikinci olur ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 dakika önce, NeW3 :

hay maşallah canavar gibi duruyor hayırlı olsun kazasız belasız kullan inşallah.

borç harç edip evide ipotek ettirdimmi bende alırım Erzurum'da ikinci olur ;D

Allah daha iyilerini nasip eder inşallah. 2. yi alırsan ben satarım :) Tek olmayı seviyorum :))

2 dakika önce, Ali :

İnsanlara kötü örnek olmayalım :D:fiuw:

Kendi motorundan bahsediyor aracının değil kanka :))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, M.E.G :

Allah daha iyilerini nasip eder inşallah. 2. yi alırsan ben satarım :) Tek olmayı seviyorum :))

Kendi motorundan bahsediyor aracının değil kanka :))

hayırlısı olsun ben almıyorum sen satma. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 dakika önce, NeW3 :

hayırlısı olsun ben almıyorum sen satma. :)

İnşallah bir an önce alırsın hocam. İşin latifesi o kısım :) ben zaten uzun süreli binemem...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• cmrisk
      Yazan: cmrisk
      Merhabalar geçtiğimiz günlerde yeni aldığım aracım (Mazda 6 - 2005) ile kaza yapmıştım. Tanışma bölümüne de olayı detaylı yazmıştım. Öncelikle bu gün itibariyle şunu öğrendim; hatalı ben olduğum için sigorta şirketi masrafları ödemiyor. 

Mecburen ordan burdan çıkma parça bulup toplatacağız. Aracım tanıdığım bir serviste onlar çoğu parçaları temin edebiliyorlar ve hesaplı oluyor. Fakat başımı ağrıtan tek bir parça var. Hava Filtre Kazanı. Mersere sorduğumda 500 TL gibi bir fiyat veriyorlar sadece parça için. Çıkma olarak temin edebileceğim bir yer var mıdır? Veya farklı bir modelin kazanı benim aracıma uyuyor mudur?
      Bu konuda benden daha tecrübeli olanlardan yardımlarını bekliyorum. Teşekkür ederim.
    • Halit ikiz
      Yazan: Halit ikiz
      SAhibinden.com ilan no 198401099 Aralik 2011 sonu trafige cikti en son bakimi aralik 2014 de yapildi 2016 yili sonuna kadar arti garanti yapildi Tum bakimlari Merser Oto'da yapilmistir. Ilk alindiginda Zibart Diamond paketinden yapildi
      http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2016-yili-sonuna-kadar-plusgarantisi-devam-ediyor-198401099/detay
    • mgursoy
      Yazan: mgursoy
      Merhaba değerli üyeler,

Yaklaşık 15 gün önce 2006 model 176.000 km'de Otomatik Mazda 6 aldım. Bundan önceki aracım peugeot 406 SV-BVA idi. Fakat Mazdayı  aldığımdan beri arabadaki performans beni hayal kırıklığına uğratıyor. Araba 130-140 a çıkmak için çok fazla efor sarfedip bağırıyor. Gidişi, sessizliği ve sorunsuzluğunu bir kenara koyacak olursak beni mutlu etmedi. Almadan önce Arabayı mazda başayarda ekspertize soktum. motor, şanzumanında elektrik aksamında ve mekanik kısımlarda herhangi bir problem olmadığını belirttiler. Sadece motor kulağı kırıkmış yaptırdım.

Ayrıca tam gazda araç 3 den 4 e geçerken bazen vuruntu yapıyor. Bundan önceki aracımda sadece şanzuman için 4000 e yakın para harcamıştım. Bu sebeplerden dolayı hiç istemediğim halde  araçtan soğumaya başladım.

Bilgi ve tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ederim.

Saygılarımla...

• Yeni Oluştur...