Jump to content

MazdaClubTR Istanbul Autoshow 2015'te

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bence fuarın en iyi arabası

TIVOLI G1.6 4X2 M/T MODES    55.450 TL
TIVOLI G1.6 4X2 A/T SPECIAL EDITION   79.450 TL

yılda 10bin km yapıyorsanız tartışmasız  fiyatına göre harika bir araba

@efebey in Polo Sedan haberini okuyunca aklıma geldi, Fiat Aegea'nın da dün Dünya Premieri yapıldı. İçi gösterilmediği teknik verileri ve fiyatları belli olmadığı için bir yorum yapmam imkansız ama dış görünümü hiç de fena durmuyordu. Bakalım bizim pazarda nereye oturacak.

Aegea6.jpg

Aegea7.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cts sabah erkenden fuara gitmeye niyetlenenler var mı, benim gibi :)

Hafta sonları tavsiye etmem inanılmaz kalabalık oluyor arabalara izdihamdan bakamıyorsunuz bile... ama tabi çare yoksa mecbur gidilecek :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cts sabah erkenden fuara gitmeye niyetlenenler var mı, benim gibi :)

Haftasonu fuar 11.00 de Açılıyor programınızı ona göre yapabilirsiniz. Servis bilgileri ;

3db21a59f1ed65cb9f562ed7c2572ad2.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bence fuarın en iyi arabası

TIVOLI G1.6 4X2 M/T MODES 55.450 TL

TIVOLI G1.6 4X2 A/T SPECIAL EDITION 79.450 TL

yılda 10bin km yapıyorsanız tartışmasız fiyatına göre harika bir araba

katılıyorum alınası orta segment araçlar arasında en iyisiydi. Açıkçası motor seçenekleri çok aklımda kalmadı ama ben arabanın kalitesine hayran kaldım. Arabada kullanılan deriler, döşeme kalitesi vs bakınca kesinlikle 80.000₺ eder diyorsunuz.

Mazda CX-3 için tek hayal kırıklığım kol dayama olmaması. Aksesuar olarak satılacağı söyleniyor ama ne bileyim bir ton özelliği en düşük sınıfına bile koyan Mazda'ya kol dayamayı aksesuar olarak satmak ta yakışmaz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öteki ucunda yaşayan bizler için diğer ucu :D

Yarın Basın gününe gelme ihtimali olanlar varsa belirtsin, haberleşelim, buluşalım

Bunda bile şansın yok Burak kardeşim bak fuar bana 2 km mesafede :)

Bu arada beyaz mx 5 nedir oldu mu yani? Kırmızı varken sen beyazı getir bütün arabanın albenisini bitir...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunda bile şansın yok Burak kardeşim bak fuar bana 2 km mesafede :)

Bu arada beyaz mx 5 nedir oldu mu yani? Kırmızı varken sen beyazı getir bütün arabanın albenisini bitir...

Kısmet be Engin :D Haftaya Cumartesi gelirsek sana da uygun olursa görüşmek isterim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öyle deme, 1 litre 140 beygir , standart üretilen araç var şu anda :) :)

isterse 1 litre 300 beygir olsun kimse beni 1 litrelik mazda 6 ya bindiremez :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

isterse 1 litre 300 beygir olsun kimse beni 1 litrelik mazda 6 ya bindiremez :)

aynen :) kağıt üzerinde hp merakı Yüzünden zevksiz ve sorunlu araçlar üretiyorlar :) Polo gti ne oldu bilen var mı? 3bin km de Yağı biten Polo [emoji1] artık satışı yok.

Fuardan bir kaç Foto ekleyeyim

04bdcb33c4685f095d8abd22ce500a36.jpg

4ee32d67b4f64332989309114540b1d2.jpg

c6f818ceec655feb35b38798bf44f803.jpg

9d75da52a207af842c0dc96f830a6029.jpg

4b94b00b128c2ba84925eb3f7c4f2d81.jpg

0d28f7a972039552fe4c0c5ebd6d8750.jpg

d7f9058f1c035282352abea0e82147f5.jpg

e0c1a5bff92db6722a9ec5a154b0cdbf.jpg

Maybach 1.25 milyon tl :) arka koltuğu anlatmak güç. Uykusu geliyor insanın

e79a7f68c9f1cdd2cb4acb27b274e941.jpg GTR'ın el Yapımı motoru. Yanlış anlamadıysam sadece 4 usta biliyormuş motoru yapmayı. En son 1100hp'ye çıkarmışlar. 3.7lt'den 1100hp . Saygılar abi

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Fuar'da çektiğimiz resimleri aşağıdaki albümde bulabilir, isterseniz siz de bu albüme Autoshow'da çektiğiniz resimleri ekleyebilirsiniz

http://www.mazdaclubtr.com/gallery/category/7-istanbul-autoshow-2015/

Autoshow'daki en "sportif" araçlardan biri  diye düşünüyorum 895 kg idi yanlış hatırlamıyorsam

gallery_2766_7_168143.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

resimlerin yarısında ,

ben arabanın bir yerlerini kırarken ....     :tey:

Passat yok değil mi ? Delil olmasın :D

Ben tapatalktan attım. Sitede kötü görünüyorsa değişeyim :)

Bir sıkıntı yok, sen her şekilde yakışıklı görünüyorsun :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

aynen :) kağıt üzerinde hp merakı Yüzünden zevksiz ve sorunlu araçlar üretiyorlar :) Polo gti ne oldu bilen var mı? 3bin km de Yağı biten Polo [emoji1] artık satışı yok.

Öyle deme :))

Polo GTI i 250 beygire çıkarttık biz biniyoruz valla :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öyle deme :))

Polo GTI i 250 beygire çıkarttık biz biniyoruz valla :)

allah yardımcınız olsun :) özellikle garanti bittikten sonra [emoji12]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fuardaki kırmızı mazda araçlarının neredeyse tümünde tampon ve saç üzerindeki renk farklılıkları beni acayip üzdü, kendi metalik gri mazda 3 aracımda da var merser bir türlü tamponu kasa rengine tutturamadı. Rezil duruyor mazda6 nın arka tamponu. Hayal kırıklığı oldu. Henüz gitmemiş olan varsa mutlaka mazda6 nın çamurluk ve arka tampon boya farkına dikkat etsin...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• mete_2678
      Yazan: mete_2678
      Eşim ışıklarda duran araca takip mesafesini koruyamayip arkadan çarpmış. 5 gün içinde kasko şirketine bildirilmesi gerekiyor. Kasko şirketim Groupama. İzmir'de onerebileceginiz bir yer var mıdır? Sigorta sirketinin söylediği bir yer var bana yakınlık açısından Çiğli de dizayn otomotiv. Görüşleriniz benim icin önemli. Simdiden teşekkür ederim.

• KaraŞahin
      Yazan: KaraŞahin
      Ankarada orjinal yedek parça alabilecegim yer bilen varmı?
    • ozgursarac
      Yazan: ozgursarac
      Mazda 3 2006 Orjinal teyibimi satıyorum Çok temizdir ..Pazarlık yoktur 500tl dir kredi kartı ödeme yapılabilir . teşekkürler

• MazdaClubTR
      Yazan: MazdaClubTR
      Mazda, Istanbul Autoshow'da Yepyeni Mazda CX-3, Mazda’nın efsanevi roadsterı Yeni Mazda MX-5, son teknolojiye sahip atletik sedanı 2015 Mazda 6, SUV segmentinde fark yaratan modeli 2015 Mazda CX-5 ve Mazda’nın en çok satan modeli Mazda 3 ile Japon mühendisliğinin eşsiz örneklerini sunacak.
      Mazda İstanbul Autoshow standının yıldızlarından biri efsanevi roadster Yeni Mazda MX-5 olacak. Mazda’nın ikon haline gelmiş iki kişilik otomobilinin dördüncü nesli olan bu model, Mazda araçlarının mühendislik felsefesi olan sürüş keyfini mükemmel bir şekilde bünyesinde barındırıyor.

Mazda’nın ilk neslinden itibaren MX-5’i tanımlayan Jinba Ittai (“sürücü ve aracın bir olması”) eğlence unsurunu barındırırken en son aktif güvenlik ve bağlantı teknolojisini de bünyesinde barındırıyor.

İlk olarak 1989 yılında piyasaya sürülen MX-5, uygun fiyatlı hafif spor otomobil pazarını anında canlandırdı. 26 yıldan beri kazandığı 200 ödülün ardından efsane halen güçlü bir şekilde yoluna devam ediyor. Toplam satış adetleri 1 milyon araca yaklaşırken Mazda, tüm zamanların en çok satan iki kişilik spor otomobili alanında Guinness Dünya Rekorunu elinde bulunduruyor.

Mazda’nın en son modeli Yepyeni Mazda CX-3’de fuarın bir diğer önemli yıldızı olacak. KODO tasarımının en zengin tekrarı niteliğinde olan Yepyeni Mazda CX-3, MZD Connect ve tüm güvenlik özelliklerine sahip. Güç aktarım mekanizması olarak AWD, FWD, Benzin, Dizel, manüel ve otomatik vites seçenekleri içerisinde 1.5 motor, dizel, otomatik ve 4x4 seçeneklerine sahip versiyonu otomobil severler tarafından büyük ilgi görmesi bekleniyor.

Kompakt crossover Mazda CX-3, benzersiz ve şık Kodo tasarımı ile yenilikçi ve ödüllü SKYACTIV Teknolojisini, yaşam tarzınıza uyacak şekilde konfor ve kullanışlılık ile birleştiriyor. SKYACTIV Teknolojileri sayesinde, otomobilin olağanüstü performansından ödün vermeksizin yakıt verimliliği ve düşük emisyon değerleri sunuluyor. Yenilikçi MZD-Connect ile tüm müzik, telefon, uydu navigasyon ve otomobil ayarlarının kontrolü parmaklarınızın ucunda yer alıyor.

Yıldız modellerimiz Yepyeni Mazda CX-3 ve Yeni Mazda MX-5’in yanısıra Mazda ustalığının ve teknik uzmanlığının en iyi öğelerine sahip gelişmiş teknoloji ve olağanüstü yakıt ekonomisi sunan sedan modelimiz Mazda6 2015 ve Mazda’nın SUV sınıfındaki beğenilen aracı Mazda CX-5 2015’de fuarda sergilenen diğer önemli modellerimiz olacak. Mazda3 ile beraber SKYACTIV TEKNOLOJİSİ ve KODO tasarımının potansiyelinden tam olarak yararlanan bütün yeni nesil modellerimiz, “sürüş keyfini” yeni bir seviyeye taşımayı amaçlıyor.

Mazda, Türkiye’de sergileyeceği modelleri Yepyeni Mazda CX-3, Mazda’nın yeni roadsterı MX-5, son teknolojiye sahip atletik sedanı 2015 Mazda6, SUV segmentinde fark yaratan modeli 2015 Mazda CX-5 ve Mazda’nın en çok satan modeli Mazda3 ile Auto Show’da Japon mühendisliğinin eşsiz örneklerini sunacak.

• MazdaClubTR
      Yazan: MazdaClubTR
      Mazda, 22-31 Mayıs 2015 tarihleri arasında TÜYAP'ta gerçekleştirilecek Istanbul AutoShow'da gövde gösterisine hazırlanıyor.
      .Mazda Türkiye yetkililerinden aldığımız bilgiye göre Mazda bu fuarda üçü Türkiye'de ilk defa olmak üzere 6 araç sergileyecek.
      Yeni Mazda CX-3, Yeni Mazda MX-5 , Yeni Mazda2, 2015 Mazda6 , 2015 Mazda CX-5, Mazda3 olacağı bildirilen araçların içerisinde en çok ilginin Mazda MX-5 ve Mazda CX-3 e gösterileceğini tahmin etmek zor değil.
      Satışa sürülmesi şimdilik planlanmayan Yeni Mazda2'nin ise sadece fuarda sergilenmek için getirtileceği bildirildi.

• Yeni Oluştur...