Jump to content

1990 Mazda 626 Sıfır yada çıkma Direksiyon kutusu

GokhanAlpan

Tavsiye Edilen Mesajlar

Evet sayın dostlar, Direksiyon kutusu biraz sıkıntılı olduğu için ( gaz vermeden kutu aktif olmuyor) sıfır yada çıkma direksiyon kutusu ariyorum

Sıfır alsam fiyat ne olur çıkma alsam ne olur acaba?

Ayrıca istanbul bayrampaşa da oturuyorum iyi bir usta ariyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Forumda usta tavsiyeleri konusu var. Size yakın ustalar mevcut. Arama yaparsanız bulabilirsiniz.

Kutuya baktirdinizmi belki tamir edilebilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evet sayın dostlar, Direksiyon kutusu biraz sıkıntılı olduğu için ( gaz vermeden kutu aktif olmuyor) sıfır yada çıkma direksiyon kutusu ariyorum

Sıfır alsam fiyat ne olur çıkma alsam ne olur acaba?

Ayrıca istanbul bayrampaşa da oturuyorum iyi bir usta ariyorum.

merhaba. direksiyon kutusunu tamir ettirebilirsiniz. bereç te direksiyon kutu tamiri yapan yer var. usta olarak ta alibeyköy başak oto sanayide gökmen usta var.tavsiye edebilirim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba. direksiyon kutusunu tamir ettirebilirsiniz. bereç te direksiyon kutu tamiri yapan yer var. usta olarak ta alibeyköy başak oto sanayide gökmen usta var.tavsiye edebilirim

Bereçtemi? bende oraya yakın oturuyorum sayın kaangormek. Tam olarak eski luna parkın oradayım. Açık adres verebilirmisiniz? Cumartesi gunu baktırayım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baya bir yakınmış ya, aracı aldıgımdan beri ufak tefek sorunlar var onları cozmeye çalışıyorum. Bir hidrolik direksiyon ikincisi döşemeler üç camlardan su sızması. Birde şase sorunu var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

KAAN

sizin biraz işiniz var.döşeme kolay sayılır. şaseler de yamukluk mu var ? aracın sıkıntısı ne

aracın bir sıkıntısı yok,durmadan  500-600 km yol gidebiliyorum yürüyen sorunsuz. yorulmasam :) dahada giderim ya sıkılyıorum ya yoruluyorum.

araçta elektrik şase sıkıntısı var, mesela hararet normalken briden hararet yükseliyor farları açıp kapayınca yada frene basınca hararet ibresi düşüyor.

ikincisi direksiyon gaz vermeden yumuşak hale gelmiyor.

üçüncü sorun iç döşemeler sıfırdan yapılacak bunun icin aracı komple sokeceğiz.

4. sıkıntı cam fitilleri ve tüm fitiller yenilenmeli. cunku özellikle sürücü koltugundaki cam hafif aralık kalıo ve yıkamacıda su sızıyor ön camda keza öyle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tahminimce sadece cam fitillerinde sıkıntı çekersiniz , kapı fitilleri bir şekilde halloluyor. burada yine aydemir oto döşeme var. bir kaç kere işimiz olmuştu , güzel işçilik yapmışlardı. googleye yazın çıkar. size iyi bir elektrikçi lazım . belki göstergede sıkıntı olabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...