Jump to content

Yeni Mazda CX-3 Fiyat Listesi Açıklandı

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Bu fiyatlar yüksek diyen arkadaşlar lütfen Ford-Opel-Citroen-VW-Nissan güncel fiyatlarına bir baksınlar :D  Fiyatların çok uygun olduğunu görecekler..tabi mazda'yı bilenler...

Bu fiyatlar yüksek, Mazda'yı biliyorum.... :) Saydığın markaların hiçbiri benim ilgimi çekmiyor...

Sizlere uygun gelmesinin sebebi fiyatının olması gerektiği gibi Mazda 2 ile Mazda 3 arasında değil, Mazda 3'ün üstünde olacağının aylar öncesinden söylenmesidir. Aracın platformuna ve sınıfına bakınca ki BC diyebiliriz, fiyatlar yüksek. 

Anlaşılan o ki Mazda Türkiye'nin para kazanmak gibi bir hedefi yok, adres belli olsun istiyorlar o kadar....

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

800 - 1000 arası getirilebileceği konuşuluyor. Getirildiği kadar satar bu araba..

Bu arada bir soruyu da açıklıkla sordum Mazda'ya. Bu fiyatlar lansman fiyatı mı ? Bir süre sonra bir zam düşünüyor musunuz diye. Hayır dediler. Eğer kurda ciddi bir değişiklik olmazsa bu rakamları tutmayı düşünüyoruz  diyorlar. İnşallah kurda bir değişim olmaz da rakamlar bu seviyeler

http://www.ntv.com.tr/ekonomi/dolar-icin-goldman-sachs-tahmini-12-ayda-3-15-tl-olabilir,sA1w0_4Zi0-0Uw_yobqMZg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

800 - 1000 arası getirilebileceği konuşuluyor. Getirildiği kadar satar bu araba..

Bu arada bir soruyu da açıklıkla sordum Mazda'ya. Bu fiyatlar lansman fiyatı mı ? Bir süre sonra bir zam düşünüyor musunuz diye. Hayır dediler. Eğer kurda ciddi bir değişiklik olmazsa bu rakamları tutmayı düşünüyoruz  diyorlar. İnşallah kurda bir değişim olmaz da rakamlar bu seviyelerde kalabilir..

Aynen abi getirdiği kadar satar sıkıntı olmaz..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu paylaşım direk motor ömrüyle alakalı değil ama.genel dayanıklılık ve arıza yüzdeleri...ayrıca 2003 yılı verileri olması lazım yanlış bilmiyorsam :) ayrıca selman beyin görüşüne aynen katılıyorum.

araştırma 2013 yılına ait. Yenisi 2018 da yapılacak 5 yılda bir yapıyor dergi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2001 yılından beri değerler hep aynı :)

http://www.milliyet.com.tr/content/otomobil/oto004/oto26.html

Bahsedilen WhatCar'ın anketi ise 2012 sonuçları bu linkte ;

http://www.whatcar.com/car-news/introduction/1206676

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sevgili güzel noktaya değinmişsin ama vergiyi unutuyorsun :) Avrupa'da 2.2 dizel Mazda 3 en düşük vergi öderken biz %135 ödüyoruz yanlış hatırlamıyorsam. Mazda da keyifsiz araç yapacağıma böyle Yaparım hem sağlam, hem sorunsuz, hem emisyon düşük olur diyor. Sadece sanırım biz ülke olarak mahrum kalıyoruz performanstan. Bize gelen 3'ler 120hp ayni motor Avrupa'da daha düdük güçle satılıyor. Ayrıca dünya genelinde Araçlara bakarsanız güç Çizgisinin düştüğünü görürsünüz. Mercedes c160 120hp mesela. Ha isteyene de performanslısı da var. O da basınca km de 1 lira yakıyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

what car dergisi 2003 ile 2013 arası araçlar üzerinde yapılmış araştırma diye yayınlamıştı. O nedenle 2013 tarihi olmalı. 

Diğer istatistikleri de inceledim. mazda gerilemiş Honda rekorları alt üst etmiş. Mercedes ve WW ve Audi perişan durumda. Yine ilk sıralar japonların.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

performansta turboları geçmek imkansız... realite bu

Honda turbo motor üretecek diye söylentiler var. Japonlar dayanım sorunu aşılmadan bu yola girmez umarım bu sorunu aşacak bir şeyler bulmuşlardır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sn Balkan,  2011 mazda6 sahibi olmadım ama    2007-mazda6'm var.  

malesef oldukça da ağır  bir araç .  üzerinde  ekstra ağırlıklar da var

ama

140lık 2.0 tdi  passat 

122 / 140 tsi  passat 

140hp 2.0 tdi Audi a4  - a5 - a6   

bütün 1.6 dizeller 

civic cruze gibi atmosferik benzinliler

C180 komp.   c180 turbo - E180turbo -   a ve CLA dizeller

bu araçların hiçbirisi benim neredeyse 10 yaşındaki aracımdan kayda değer şekilde hızlı değil,  hatta çoğu daha yavaş. az'ı da aynı performansta..  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

honda type - R    1.6 turbo  310hp        270km/h  top-speed     ile dün fuarda  tanıtıldı. bizzat şahit oldum

Para biriktirmeye başlayalım :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok benimki 2.0     manuel  147lik   ve sıfırdan yüze  10 saniyenin altında çıkıyor,

zaten hayat   0-100 den ibaret değil,       ben çok sık otoban yolculuğu yapıyorum,  bu araçların hepsiyle de boy ölçüşebiliyorum. dilovası rampasında 2.0 tdi larla bile.  

istanbuldaysanız buyrun bir akşam gazlayalım. 

burak hocam da şahittir yani  benim araba nelere kafa tuttu :)

type R  için   orda konuşan kamil  1600cc  diye briefing veriyordu ya heycandan karıştırdı , yada ben yanılıyorum..  :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu fiyatlar yüksek, Mazda'yı biliyorum.... :) Saydığın markaların hiçbiri benim ilgimi çekmiyor...

Sizlere uygun gelmesinin sebebi fiyatının olması gerektiği gibi Mazda 2 ile Mazda 3 arasında değil, Mazda 3'ün üstünde olacağının aylar öncesinden söylenmesidir. Aracın platformuna ve sınıfına bakınca ki BC diyebiliriz, fiyatlar yüksek. 

Anlaşılan o ki Mazda Türkiye'nin para kazanmak gibi bir hedefi yok, adres belli olsun istiyorlar o kadar....

Dizel ve 4x4 farkı var dayı. deri döşeme de eklersen bence normal. mazda 2' sınıfının çok üzerinde bir araç oldu, eskiler aklınızda kaldığı için kafa karışıyor sanırım :) kasa ufak değil. Dizel 3 de bundan pahalı olacak muhtemelen :( Ona da deri döşeme geliyor. 

Konfigratör Seçeneklerinde siyah deri de var :) 

kumaş tercih edince ön gögüs yine deri kalıyor hmm .

valla iç kalitesine bayıldım aracın. 28 haziranda test aracı gelecek eskişehir'e. Sürüşünü de görürüz :) 

Para biriktirmeye başlayayım ben. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu arada almanya ve ingiltere fiyatlarına bakın derim :) 

ingiltereden ucuza alıyoruz hehe

http://www.mazda.de/konfigurator/?locale=de-de&vehicle=CX3&bodyStyle=5500&baseUrl=../car-config-html5/

http://www.mazda.co.uk/car-configurator/?locale=en-gb&vehicle=CX3&bodyStyle=5500&baseUrl=../car-config-html5/

almanya sitesinde aksesuarlarda arzu edene kolçak çıkıyor :) bize de gelir herhalde. standart olsa iyiymiş. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alan satan hayrını görsün Paşam, kazasız belasız iyi günlere..... :)

Dizel ve 4X4 bana lazım değil, bana bildiğin iki çeker otomatik benzinli lazım o da bitmiş.... Söylemek istediğim şu, benim ihtiyacım olmayan özellikler bana dayatılıp sonra da yüksek fiyatın gerekçesi olarak gösterilemez.

Hele deri koltuk ihtiyaç listesinde aklıma bile gelmeyeceği gibi istemediklerim listesinin başındadır...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni uçak alımı yaptık Da 40 dizel mercedes motor kullaniyor uçak. Çok ekonomik yakıt değerlerine sahip lakin kullaniminda dikkat edilmesi gereken ilave şeyler var misal çalıştırma esnasında ve durdurma esnasında düşük devir çalışır bekleme ve motor sıcaklığının ideal değerlere ulaşması gibi. O yüzden etkin ve ekonomik motor olmasına rağmen sağlamlığı kullanıcı etkenlerine bırakmış biraz. Verilen bekleme değerlerinde kullanmak çok önemli uçak bile olsa maalesef dizel ve turbo özen isteyen motor..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Mehmet Özdemir
      Yazan: Mehmet Özdemir
      İstanbul Auto Show'a çok az bir zaman kaldı. Bildiğiniz gibi Mazda CX-3, Türkiye'de ilk defa bu fuarda görünecek. Ondan sonra da fiyatları belli olacak diye düşünüyoruz.

Bundan birkaç ay önce en yüksek donanımlısının 100 bin TL'nin altında bir fiyatla satılacağına dair haberler vardı. Dövizdeki aşırı artışı da göz önünde bulundurduğunuz tahminleriniz ne yöndedir?

Fiyat tahmini yapmadan önce donanım paketlerini açıkladığımız Mazda CX-3 Donanım Paketleri yazımızı okumanızda fayda var.

• Yeni Oluştur...