Jump to content

Yeni Mazda CX-3 Fiyat Listesi Açıklandı

MazdaClubTR
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Alan satan hayrını görsün Paşam, kazasız belasız iyi günlere..... :)

Dizel ve 4X4 bana lazım değil, bana bildiğin iki çeker otomatik benzinli lazım o da bitmiş.... Söylemek istediğim şu, benim ihtiyacım olmayan özellikler bana dayatılıp sonra da yüksek fiyatın gerekçesi olarak gösterilemez.

Hele deri koltuk ihtiyaç listesinde aklıma bile gelmeyeceği gibi istemediklerim listesinin başındadır...

amin dayı :)

fuarda benzinli soran çok olmuş.Bakarsın gelir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu fiyatlar yüksek, Mazda'yı biliyorum.... :) Saydığın markaların hiçbiri benim ilgimi çekmiyor...

Sizlere uygun gelmesinin sebebi fiyatının olması gerektiği gibi Mazda 2 ile Mazda 3 arasında değil, Mazda 3'ün üstünde olacağının aylar öncesinden söylenmesidir. Aracın platformuna ve sınıfına bakınca ki BC diyebiliriz, fiyatlar yüksek. 

Anlaşılan o ki Mazda Türkiye'nin para kazanmak gibi bir hedefi yok, adres belli olsun istiyorlar o kadar....

Şahsen aracı incelemedim ama hacimsel olarak C segment gibi deniliyor. Bu fiyatlar tabiki yüksek diyecek laf yok, ama kıyaslama yapınca Mazda kalitesi için  'genel araç fiyatlarına' göre makul görünüyor.

Piyasada tam karşılığı olmasa da CX-3 e yakın araç fiyatları şöyle;

KUGA 1.5L Benzin EcoBoost A/T AWD                92.310

VERSO Dizel 1.6 Manuel D-4D Premium Navi      95,050

JUKE 1.6L Dizel 4X2 manuel                                 78.100

Tiguan 1.4 TSI 160PS BlueMotion DSG                93.483

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben bagaj dışında eleştirecek bir şey bulamadım. O da juke'dan geniş ve Altında kocaman woofer var :) Ama 4 kişi doldurayım tatile gideyim dersen port bagaj ister. Ön çok çok ferah. Kalite hele baya iyi. Haziran sonuna doğru bayilere test aracı gelecek. Bir inceleme Yaparım muhtemelen :) Türkiye'de yeni Mazda 3'ü ilk çarpan benim :) test sonra park ederken tamponu dokundurmustum. Çok Utanç vericiydi. Umarım tekrar olmaz [emoji1]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şahsen aracı incelemedim ama hacimsel olarak C segment gibi deniliyor. Bu fiyatlar tabiki yüksek diyecek laf yok, ama kıyaslama yapınca Mazda kalitesi için 'genel araç fiyatlarına' göre makul görünüyor.

Piyasada tam karşılığı olmasa da CX-3 e yakın araç fiyatları şöyle;

KUGA 1.5L Benzin EcoBoost A/T AWD 92.310

VERSO Dizel 1.6 Manuel D-4D Premium Navi 95,050

JUKE 1.6L Dizel 4X2 manuel 78.100

Tiguan 1.4 TSI 160PS BlueMotion DSG 93.483

Bu fiyatlara gör kuga ve tiguan ucuzmuş :) İkisi de Cx5 in sengmentinde onunla karşılaştırmak lazım.
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İyi ama o kadar da haksızlık etme, motorlarına bak söylediğin araçların, 1.5 ve 1.4.... Vergi diye bir şey var devletler alıyor, bizim devlet daha da çok alıyor, ahalimiz orijin olarak Anadolu'da evcilleştirilen ırklardandır.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Meee meee :)

Yav Mustafa senin beğeneceğin arabayı ben de alabilirim bak [emoji1] öyle bir araç üreten çıkarsa tabi .

oto vites olarak 4x2 neden yok acaba, belki fiyat daha aşağı inerdi.

cok fiyat farkı yokmuş öyle dediler
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese merhaba,

CX3 ve diğer tüm Mazda modelleri için Autoshow 2015 te aldığım fiyat listesini paylaşıyorum.

Işıklardan beyaz kağıt pembe gibi çıktı ve yürürken çektim, kusura bakmayın ama en azından fiyatlar ve içerikler anlaşılıyor :)

listi.png

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
 Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• Mehmet Özdemir
      Yazan: Mehmet Özdemir
      İstanbul Auto Show'a çok az bir zaman kaldı. Bildiğiniz gibi Mazda CX-3, Türkiye'de ilk defa bu fuarda görünecek. Ondan sonra da fiyatları belli olacak diye düşünüyoruz.

Bundan birkaç ay önce en yüksek donanımlısının 100 bin TL'nin altında bir fiyatla satılacağına dair haberler vardı. Dövizdeki aşırı artışı da göz önünde bulundurduğunuz tahminleriniz ne yöndedir?

Fiyat tahmini yapmadan önce donanım paketlerini açıkladığımız Mazda CX-3 Donanım Paketleri yazımızı okumanızda fayda var.

• Yeni Oluştur...