Jump to content

Karşınızda Şakir

greypratica
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

kartcvızıt bırakmadım cunku arkadas genctı 2 kere ısıklarda yanyana geldık ama benım yanım bıraz musaıt deıldı:) ama araba mazda servısının arabası gıbı geldı cunku bı ıkı yerınde bu pendıktekı mazda servısının yazıları vardı,ayrıca bı bayan okadar guzel modıfıye yapamaz zaten yolda goruorm egsoz kafası bıle takmıolar:)kafayı yıyıom:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 56
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• Mücahit

10

• tarikumac

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

evet abı yada numara verım sana ara gorusss tarık soledı dersın tanıolar zaten normalde bızım sısler 410 cıvarı yada 390 ıyı bı fıyata gonderelım ayrıa sısler yolu fena aydınlatıo

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nyse sustum ha bu arada benım ızgaraya bak bı ıstıosan ondanda getırteleım:)

git başımdan yaa  :D alooo kimse yokmu yöneticiler şu Tarık'ı bi banlarmısınız  ;D:D :D

:2funny: :2funny: Aklımı başımdan aldın avatarada eski arabayı koymuşum senin yüzünden  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

git başımdan yaa  :D alooo kimse yokmu yöneticiler şu Tarık'ı bi banlarmısınız  ;D:D :D

:2funny: :2funny: Aklımı başımdan aldın avatarada eski arabayı koymuşum senin yüzünden  :2funny:

dur ya konuşşun hangi marka bu 8000ler  :D 300 ytl ye

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabayı görürsem kullanmayı deneyecegim:)iş seyahatleri nedeni ile 1 akşam kullanabildim:)anlayacagınız teorikte mazdacı pratikde vovoscvuyum hala:)yalnız sizlere bişey aktarayım bugün kütahyada idim .. buralar resmen mazda cenneti.. çok miktarda mazda var buralarda..

bu arada practicalara  spoiler falan nerede bulabilirimm?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Spoyler işi en iyisi özel yaptırman.Yani beğenirsin uygun bir model ufak tefek oynamalar ile uygun hale getirilir.Veya Aksarayda Japon yedek parçacılara sor bi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

vallahi çok güzel tam stock :) içinde azcık stock tozları bile duruo :P kazasız belasız abi nazar değmesin... bence siyah veya titanyum mavi jant takımı , yay ve kapı kolunun gövde rengine boyanması yeterli olur... daha sonra turbo işlemleri için aramıza katılırsın :P

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...