Jump to content

Karşınızda Şakir

greypratica
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 56
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

6

• Mücahit

10

• tarikumac

10

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

araç temiz ve diri :nazar: ucundan başlandımı gerisi gelir zaten mazda bir tutkudur adamı sırılsıklam aşık gibi yapar ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

haftaya ben de başlıyacak gibiyim allah sonumuzu hayır etsin gidecek paralar batıkların arasına bir kişi daha eklenecek

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet abicim bu hafta ilk işim lastik ve jant sonra cam filmi.baslayalım bakalım.lastik ve jant az buçuk belli oldu ama cam filmi kaça patlar acaba tecrübe si olan var mı

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ucuzu vardır ama üç günde kabarcıklar oluşur

bizim arkadaşın accentine biz çekmeye kalktık toplam 45 ytl tuttu ama az kalsın arka camı patlatıyorduk kaş yaparken göz çıkarıyorduk

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

:tey: :tey:  yahu abicim ucuz bir şey yok mu bu memlektte..yaptırıırs be madem bizim şakir güsel olacak deger valla..bilgi için tesekkürler

abi Halil haklı , ucuz etin yahnisi die bi laf var... ucuza yaptırırsın sonra tövbe edersin ;) herşeyi sabırla ama kalite yapman şiddetle önerilir... tekrar kazasız belasız ;)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet abicim bu hafta ilk işim lastik ve jant sonra cam filmi.baslayalım bakalım.lastik ve jant az buçuk belli oldu ama cam filmi kaça patlar acaba tecrübe si olan var mı

abi hangi jant ve lastiğe karar verdin?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Ya beyler benim daha önce bu konuya gönderdiğim mesajları göremiyorum birileri bu mesajları silmiş olmalı ama nedeni nedir bir açıklama bekliyorum...

Tamam sitenizi bir veya iki aydır zorunlu nedenlerden dolayı ziyaret edemiyordum o sebepten mi sildiniz yoksa mesajlarımı veya sitenize hergün bağlanmak gibi bir zorunluluğumuz mu var? Anlayamadım. Bir izah ederseniz belki anlarım...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Profilimdeki kayıt tarihine bakılırsa: 02 Temmuz 2007'de sitenize kayıt olmuşum buna rağmen yine aynı profilim kısmında Yeni Üye olarak gözükmekteyim... Buna rağmen sizler

(Duyurular: Sitemizde 2 aya yakın veri kaybı olduğu için 25 Ekim 2007 den sonra üye olanlar lütfen tekrar üye olunuz.Detayli bilgi için  buraya  bakınız)

demişsiniz. Ben 25 Ekim 2007'den sonra üye olmadım ki eski üye olmak için ne kadar süre geçmesi gerekiyor 2 Temmuz işe yaramıyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam tamam anladık yapmışınız bi hata gitti bizim mesajlar tabi ne önemi varki zaten geyik olsun diye yazmıştık bişeyler en geyik yazılar hangileri baktınız tek tek ayıkladınız tabi bizi...

Neyse yine de sizleri ve mazdaclubtr yi seviyorum arkadaşlar...

İçimdeki mazda aşkı bambaşka...

Ama arabamdan galiba ayrılıyorum arkadaşlar yakında zannediyorum opel astra alıyorum gibi birşey...

Ama inanın mazda benim ilk gözağrımdı ilk arabamdı ondan ayrılmak çok acı veriyor bana...

Ama inanın opel alsamda imkanlarım elverdiği zaman birkaç yıl içinde inşallah bir mazda 6 ile geri dönmeyi düşünüyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Profilimdeki kayıt tarihine bakılırsa: 02 Temmuz 2007'de sitenize kayıt olmuşum buna rağmen yine aynı profilim kısmında Yeni Üye olarak gözükmekteyim... Buna rağmen sizler

(Duyurular: Sitemizde 2 aya yakın veri kaybı olduğu için 25 Ekim 2007 den sonra üye olanlar lütfen tekrar üye olunuz.Detayli bilgi için  buraya  bakınız)

demişsiniz. Ben 25 Ekim 2007'den sonra üye olmadım ki eski üye olmak için ne kadar süre geçmesi gerekiyor 2 Temmuz işe yaramıyor mu?

Bülent, "Yeni Üye" tanımı üye olupta mesaj sayısı 1-50 arasında olan kişiler için kullanılan grup ismi. Yani bunun üye olduğun tarih ile alakası yok.

Muhtemelen senin yazdığın tüm mesajlar 25 Ekim ve sonrasında olduğu için üyeliğini kurtarmakla birlikle tüm mesajların silindi.

Zaten duyuruda da o tarihten sonra üye olanların tekrar üye olması istenmiş. Senin üyeliğinde bir problem yok ;)

Bir de bu hata bize ait değil.. Hosting firmasına ait :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ama arabamdan galiba ayrılıyorum arkadaşlar yakında zannediyorum opel astra alıyorum gibi birşey...

Ama inanın mazda benim ilk gözağrımdı ilk arabamdı ondan ayrılmak çok acı veriyor bana...

Ama inanın opel alsamda imkanlarım elverdiği zaman birkaç yıl içinde inşallah bir mazda 6 ile geri dönmeyi düşünüyorum...

Hangi arabaya sahip olduğun bizim için önemli değil ;) Maksat muhabbet olsun ama Opel Servisi bir arkadaşımın açık uyarısı vardı bana Opel alma, alırsan bizimle akraba olursun diye ama tabii bu bütçe meselesi. İnşallah Mazda6 ile dönüşün kısa olur ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...