Jump to content

2010 Mazda 3 Satış Fiyatı Hakkında Yorum

shewa

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba forumdaşlar öncelikle hepinize kazasız belasız hayırlı günler diliyorum. 2.Sahibi olduğum 2010 model Mazda 3 Touring Sedan MT aracımı bir ev alma niyetinde olduğumdan dolayı satma ihtimalim olabilir. Araç 49.400 km civarında 50.000 denilebilir, lpg yok ve aldığım gibi Allah'a şükür hiçbir değişen yahut boyası yok temiz bir araba. Muayenesi Mart 2017. Ekstra olarak bu sene aldığım Continental Contiwintercontact Ts850 kış lastikleri vardır. Fiyat olarak 40 41 Bin TL olabilir diye düşünüyorum ancak özetle sizlerden fiyat olarak yorumlarınızı almak istiyorum. Saygılarımla.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha geçen gün forumda bir arkadaş 42 - 43'e biriyle anlaştığından bahsediyordu. Zannederim satın aldı arabayı. O da Touring'di. LPG takılmamış olması benim için tercih sebebi, kilometresi de düşük. O arkadaş, o fiyatlara bitirdiyse pazarlığı, siz fiyatınızı biraz daha yukarı çekebilirsiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sn.Mehmet Özdemir

Yorumunuz için teşekkür ederim. Malumunuz arabanın piyasada değer kıyası yapabileceğimiz çok fazla örneği olmadığından sizlerin yorumlarını önemle almak istiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bence düşük bile tutmuşssunuz hocam. Fiyat yukarı çekilmeli bence.

Sn. Semih Uluca

Bahsettiğim gibi fiyat emsal karşılaştırması için fazla örnek olmadığından düşük olmuş olabilir. Sizin min-max şu fiyatlar arasında olabilir dediğiniz bir fiyat nedir ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bakımlarını aksatmadıysanız ve belgeliyse, temiz ve sakin kullandıysanız 43'ün de üstüne fiyat çekebilirsiniz. Arabanın temizliği kendini sattırır sonuçta. Ayrıca temiz bir araç için de 500-1000 tl gibi bir rakamın düşünülmemesi gerektiğini düşünenlerdenimdir.

Hayırlı, tez zamanda satışlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sn. Semih Uluca

Bahsettiğim gibi fiyat emsal karşılaştırması için fazla örnek olmadığından düşük olmuş olabilir. Sizin min-max şu fiyatlar arasında olabilir dediğiniz bir fiyat nedir ?

Minumum 44.000 TL bence. :) Sonuçta servis bakımlı, boyasız, tertemiz bir araç. Ben şahsen araç alırken 2000 TL fazla verdim kafam rahat etti. Ben gibi düşünen insanlar fazla. Çok acelesi yoksa bu fiyatlara elbet alıcı çıkacaktır. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bahsettiğiniz rakamlar Touring dizel için mi yoksa benzinli için mi ? 4 parçası boyalı Sedan Beyaz renk 60.000 kmde 2012 model dizel Touring aracımı 2 hafta önce 46.000 tl ye 2.5 ayda anca sattım ve forumda da birçok kişi bilir. Serbest internet fiyat piyasasına bakarsak orada bahsettiğiniz fiyatlara 2011 model Impressive bulmak mümkün. Yinede denemekte fayda var tabi ama piyasa durgunken maksimum rakam denemeleri genelde tutmayabiliyor.Hayırlısı olur inşallah. İyi satışlar dilerim..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...