Jump to content

Hoş Geldin Ramazan

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 11 ay sonra ...

Bu sitede kutladığımız 11. Ramazan Allah'a (c.c.) şükürler olsun. Rabbimiz bu ayı hakkımızda hayırlı eylesin, şikayetçi eymelesin, başta bayram olmak üzere nice Ramazan ayına hep birlikte ulaşmayı nasip etsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Servet :

Amin.

İftarı erken açanlar çay fotosu koymasın orucu yakarım söverim. Şimdiden anlaşalım aga lar

@akyuznet Avustralya'da oturuyor :D  Ne yapsın şimdi 7 saat beklesin mi ? :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Servet :

Banane gitsin kenarda içsin çayını. Hem oralar sıcak, çay içmesin limonata içsin kola içsin

Daha oruç başlamadan asabiyet çöktü adama :D Senin son dakikalarda elin ayağın da titrer çaysızlıktan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallahi öyle. Akşamdan beri çay içiyorum ki sahura kadar 30 gün böyle devam edecek. Hoca daha mikrofonu kapamadan bardak yarıya iner zaten :)

An itibariyle durum 54b9007d40ce629ceb57829eb971f85f.jpg

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallahi öyle. Akşamdan beri çay içiyorum ki sahura kadar 30 gün böyle devam edecek. Hoca daha mikrofonu kapamadan bardak yarıya iner zaten [emoji4]
An itibariyle durum 54b9007d40ce629ceb57829eb971f85f.jpg

Kimisi sigara orucu tutuyor sen de çay orucu tut bir şey olmaz [emoji1]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çay yoksa sigara aramam, zaten su tüketimim yok denecek kadar az. İftarda en fazla iki dilim ekmek ve ufaktan yemek tüketiyorum. Sonra ver coşkuyu demliğin ateşine :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yalnız çay kafein içermesi sebebie böbrekler için zararlı derler. Sebebi de kafeinin diüretik olması. Yani sanıldığı gibi çay içerek vücudun su ihtiyacını gidermek yerine vücudun suyunu alıyoruz. O açıdan dikkat etmek lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yalnız çay kafein içermesi sebebie böbrekler için zararlı derler. Sebebi de kafeinin diüretik olması. Yani sanıldığı gibi çay içerek vücudun su ihtiyacını gidermek yerine vücudun suyunu alıyoruz. O açıdan dikkat etmek lazım.

Suya daha 6 saat 15dk var [emoji12]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...