Jump to content

Hoş Geldin Ramazan

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2 dakika önce, Servet :

Mekan Gebze. Ufuk test sürüşü yaptı. Ramazanda açık, forumca iftar organizasyonları yaptık daha önceleri

http://www.keyfimangal.net

Ahaha setcard geçerliymiş :D Şİrket öğle yemeği yerine setcard verdi, gelirim ben :D

Fix menü değildir inşallah, yoksa paso israf oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Servet :

Fix menü yok, ne istersen o gelir önüne. Rakamlar makul seviyede. Tabi bifteğe yüklenirsen durum değişir :)

Ben tutarım kendimi de benim ufaklık çok tehlikeli :D Annesinden ilk iftar için biftek istedi ama kahvaltı buldu :D  Anne baba Adana-Mersin olunca çocuk şalgam-acı-et üçgeninde yaşıyor :D 

Güzel şalgam var mı ? Doğanay kabulumüz değil :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kefte size [emoji4]

Sen gel ellerimle yedirecem sana
Ben tutarım kendimi de benim ufaklık çok tehlikeli [emoji3] Annesinden ilk iftar için biftek istedi ama kahvaltı buldu [emoji3]  Anne baba Adana-Mersin olunca çocuk şalgam-acı-et üçgeninde yaşıyor [emoji3] 
Güzel şalgam var mı ? Doğanay kabulumüz değil [emoji3]

Bir telefon ile Adana'dan oem şalgam göndeririz
  • Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
4 saat önce, Servet :

Bardağın altı kalın,  çay çabuk soğur, birde metal altlık. Çaya hakaret edilmiş.

HTC ile çekilse bardağı koyanın parmak izi belli olur zati  

Çay içmek de bir özen ister, emek ister diyorsun. Nerede o kırmızı beyaz porselen çay tabakları :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Servet :

Evde hep porselen demlik kullanılır, daima soğuk su ile demlenilir. Saatlerce miss

kaynamış soğumuş su ile demlemek daha iyi :P 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, Servet :

Mındar etti çayı. Biriniz alın bunu yoksa dövecem

kahve içtim çay içmedim. hemen bi çay koyayım . sen de gel döv ama önce bir bak nasıl olmuş :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Serdar Tuncer'in iftar programlarından beri pek program seyretmez olmuştum Ramazan'da. Taki Kur'an'ı Kerim Güzel Okuma Yarışmasını izleyene kadar. Kur'an ı dinlemek, anlamak ve onunla daha çok vakit geçirmek adına çok keyif alarak izliyorum. Allah nazarlardan korusun çok da güzel hafızlar çıkıyor. İnsanın içini titretip okuduğu ayetin anlamını içinize işlettiği için ağlatıyor bile . İşte onlardan birisi. Erzurum'da 16 yaşında pırıl pırıl bir genç hafız. Dönüp dönüp dinleyesi geliyor insanın ki inşallah Kadir Gecesinde yapılacak finale de direk katılacak. Dinlemenizi tavsiye ederim.

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

27 dakika önce, Mümin :

Serdar Tuncer candır @Burak abi dediğin gibi. bende bu sene senin dediğin gibiyim.

Hitabı, konulara bakışı, konuk seçimi ve onlarla sohbeti çok keyif verir. Bu sene Ramazan da ekrana çıkmayacağını aşağıdaki tweet ile duyurmuş, bizi üzmüştü. Belli ki kitap ve programlara daha çok zaman ayıracak

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...