Jump to content

Hoş Geldin Ramazan

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar,

Ramazan ayının hepimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. 

Bu akşam teravih, gece sahur ve yarın oruç ile başlıyoruz inşallah..

Kendi ülke ve şehir imsakiyeleriniz için alttaki linke tıklamanız yeterli ;)

http://diyanet7.diyanet.gov.tr/turkish/vakithes_imsakiye.asp

Bir de her Ramazan da beni güldürmüş bir karikatür :)

[eklenti sistemin çökmesi sonucu silindi]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

:D :D iyiymiş

arkadaşlar mutlaka iftara bekliyorum kendi ellerimle yaptıgım yemeklerle zehir e şey doyuracam sizi bir gün belirleyelim ona göre toplanalım yolu bu tarafa düşen arkadaşlarda bi arasın genelde burda olurum beklerim :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadis-i Şerifte buyurulur ki ;

"Kim bir oruçluyu iftar ettirirse, oruçlu kadar sevap kazanır. Oruçlunun sevabından da hiçbir şey eksilmez."

Bu sevabı kazanmanı isteriz biz de :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Hadis-i Şerifte buyurulur ki ;

"Kim bir oruçluyu iftar ettirirse, oruçlu kadar sevap kazanır. Oruçlunun sevabından da hiçbir şey eksilmez."

Bu sevabı kazanmanı isteriz biz de :)

ilk günden sona açıgım her tarihe ilk iftarı ailemle yapıcam inşallah :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sana gelmesine geliriz inşallah birgün ama toplu bir iftar da güzel olur..

Bir de arkadaşlar, birilerine iftar ettirmeye ne dersiniz ? Hep kendimize yapacağımıza , bir de birilerinin iftarını açtırsak ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Sana gelmesine geliriz inşallah birgün ama toplu bir iftar da güzel olur..

Bir de arkadaşlar, birilerine iftar ettirmeye ne dersiniz ? Hep kendimize yapacağımıza , bir de birilerinin iftarını açtırsak ?

ben varım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uygar, ufak bir hatırlatma.

Nafile oruçlarda niyet muhakkak imsaktan önce yapılmalıdır.

Belli bir saate kadar aç kalıp ondan sonra "şimdiye kadar aç kaldım bari oruç tutayım" doğru değil..

Ben genel olarak bugün oruç tutulabilirmiye cevap vermiştim. Kastım yıl içerisinde oruç tutmanın haram olduğu 5 günden biri değil bugün niteliğinde bir cevaptı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sahura kalkmanın önemini biliyorum ama ben hiç kalkmam çünkü yatmamda ondan  :D gece 02 gibi yer yatarım her zaman,onun için farketmiyor bana önemli olan iftar  :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sahura kalkmanın önemini biliyorum ama ben hiç kalkmam çünkü yatmamda ondan  :D gece 02 gibi yer yatarım her zaman,onun için farketmiyor bana önemli olan iftar  :tey:

Ben mümkün olduğunca geç yaparım sahuru tabii kalkabilirsem. Kalkamazsam veya son ana yetişirsem ancak bir bardak su veya ufak bir ekmeğe tatlı birşeyler..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok ben dün geceden niyetliydim zaten.. bugün de bu yılın ilk orucunu tutuyorum.. sorumun nedenine gelince işte bazı günler oruç tutulmuyor ya.. acaba ramazan öncesi son gün de bu günlerden olabilirmi diye sormuştum.. ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...