Jump to content

Hoş Geldin Ramazan

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum..

Burak Abi'cim, buna benzer bişey konuşmuştuk zaten.. Böyle bir ayda bunu gerçekleştirmek çok daha güzel olur.. Fakirlere iftar yemeği olabilir ya da ramazandan sonra bayramda kimsesiz çocukları ziyaret olabilir..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ne hayırlı insanlarsınız siz,ALLAH hayırlarınızı kabul etsin,bende burdan sizlerin yardımınıza iştirak etmek isterdim ama malum buralarda muhtaç insan çok fazla,önce yakınlarımıza yardım etmemiz daha hayırlı olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Kastım yıl içerisinde oruç tutmanın haram olduğu 5 günden biri değil bugün niteliğinde bir cevaptı..

O beş gün hangileri Burak? İlk defa duydum valla, bayram günleri mi?

Hayırlara vesile olmasını dilerim Ramazan ayının...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

On bir ayın sultanı ramazan-ı şerif 'in  tüm islam alemine ve de forum camiamıza  hayırlara  vesile   olması dileğiyle kutluyorum

burak abi zaman uyarsa bende varım iftar ettirmeye

tabi birde buluşma olursa tam olur......

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak yok galiba  :) Evet Abi bayram günleri bu 5 gün,ramazan bayramının ilk günü ve kurban bayramının ilk dört günü oruç tutmak harama yakın mekruhtur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

nargile içerken 20 poz verdim arkadaş anca bunu yakalamış benimde hoşuma gitti ama sakıncalı ise değiştire bilirim sigara içki nargile reklamı yasak ne de olsa  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese hayırlı ramazanlar diliyorum..

Burak Abi'cim, buna benzer bişey konuşmuştuk zaten.. Böyle bir ayda bunu gerçekleştirmek çok daha güzel olur.. Fakirlere iftar yemeği olabilir ya da ramazandan sonra bayramda kimsesiz çocukları ziyaret olabilir..

boyle bıse ayarlanırsa ben dergıyle konusucam ılk ve tek olcazz her turlu yardıma varım
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

walla bana göre bişey yok... Daha ağzıma sigara nargile vurmadım.. vurmayı da düşünmüyorum  :D ama öncelerde de birinde vardı galiba böyle dumanlı bi avatar da tepki görmüştü ondan dedim  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

geçen sabah işe gidiyorum bi baktım kurulmuş yatıyo teli çıkarana kadar doğruldu  ama yatarken  manken gibi poz veriyodu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dursaydı yaa niye değiştin ki  :) zaten mazdaların üstüne kedi çıkması çok olağandışı bi durum değil.. sor sitedekilere herkesinkine çıkmıştır  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...