Jump to content

Hoş Geldin Ramazan

Burak
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Dur ben de bir sorayım aktara :) Hala o kitlerden var mı diye :)

Abi kite gerek yok. Bir tülbentin içine eser miktar kök koyup bağladıktan sonra, sürahiye su ekleyip buzdolabına koymak yeterli oluyor. :)

Tesekkurler hocam bi kac yere daha sorayim bulamazsam haberlesiriz

Hazırlarıda var ama hazır olanlar evde yapılanın lezzetini vermiyor. Haber bekliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi kite gerek yok. Bir tülbentin içine eser miktar kök koyup bağladıktan sonra, sürahiye su ekleyip buzdolabına koymak yeterli oluyor. :)

Hazırlarıda var ama hazır olanlar evde yapılanın lezzetini vermiyor. Haber bekliyorum.

Evet aynen öyle ama uğraşmak istemeyene miktar / ölçü hepsini kendisi veriyor ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O kadar bahsettik ki canım çekti, dün, Maltepe Sahil'de kurulan Ramazan Şenlikleri alanında buldum ve içtim :D

Mustafa, aktara da sordum, kit kalmamış ama Meyan kökünden ne zaman istersen göndeririz ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Hoşgeldin ya şehr-i ramazan.bereket, huzur ve hoşgörü olup dağıl gökyüzünden insanların evine, kalbine..
Allah Kabul Etsin dualarimizi, ibadetlerimizi, dileklerimizi,oruçlarımızı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Ramazan ayımız mübarek olsun arkadaşlar. İnşallah bu ay evlerimize huzur, mutluluk ve bereket, bedenlerimize sıhhat ve afiyet getirir ve bayrama Rabbimizin rızasını kazanmış olarak ulaşırız. Oruç tutanlara da Allah kolaylıklar versin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...