Jump to content

Araç İçi Kamera Sistemleri

S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Daha öncede konu paylaşılmıştı. Ben de çok ilgilendim. onunda bir arkadaş android uygulama için bir program önerdi Dailyroads voyeger diye onu telefona kurdum. Telefonu yolu görür bir şekilde takıyorum. program altta çalışıyor ben navigasyon harita müzik konuşma işlemlerini yapıyor.

Akıllı telefonla da olabiliyor.

Fakat fiyatı çok pahalı değil. Sadece bu iş için olması ve araçta sabit olması. Bir de araba hareket edince otomatik çalışıyorsa yeme de yanında yat.

Neden böyle dedim: çünkü şehir içinde çoğu zaman telefonu tutucuya tak programı aç arabayı çalıştır git varış yerine gelince programı kapat telefonu al in, işlemleri can sıkıcı olmaya başladı çoğu zamanda üşendiğim için yapmamaya başladım. Şehirler arasında kullanıyorum sıkıntı yok

demek istediğim bir akıllı telefona atılan bir uygulama ile de yapılabiliniyor, ama bu cihaz sadece bu iş için. Karar sizin. Faydalı bir alet.

Ama kayıtların trafik polisi ve kanunlar için ne kadar geçerliliği var onu bilemem. Arkadaşlar  daha iyi bilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://garaj.gittigidiyor.com/oto-ses-ve-goruntu-sistemleri?k=ara%E7+i%E7i

Burada bir çok çeşit var, ama hangisi iyidir bilemedim. Fiyat 50-90 civarı iş görürse siper.

Hareket edince otomatik kayıta başlayan, geniş açılı, gece görüş, plaka okunacak yeterlilikte görüntü kalitesi .. gibi özellikler şart bence;

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu araç içi kayıt cihazlarında, ismi cismi belli olmayan. Bir sürü Çin işi ürünler var. Ne bileyim Canon, Sony, Pineer, Go Pro, Necwox, vs...gibi bilindik markalar olsa da. Tercihlerimiz kolay olup, satış sonrası hizmetleri de kafamızda soru işareti olmasa.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Merhaba arkadaşlar, konuyu tekrar bir canlandırayım dedim.

Bağlantısını paylaşacağım cihazı yorumlayabilecek arkadaşların, desteğini bekliyorum. Bu cihazı Mehmet (mevren) arkadaşımız bir konunun içinde paylaşmıştı.

Ebay bağlantısı,

http://kolayurl.com/v5z

Cihazın tanıtım videosu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bu recorderı bende incelemiştim önceden. gayet kullanışlı. özellikle cama sıfır olarak yapışması görüş açısından çok güzel. ikinci kamera bağlanabilmesi ise çok büyük bir artı. şu star wars'un uzay gemisine benzeyenler var mesela. ne o öyle, şey gibi sallanıyo aşağıya ;D görüşü engelliyo :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnan ki içimden geçirdim, şimdi ilk yorumlayan Abdullah olur diye. Tecrübe, deneyim ve araştırmacı ruh had safhada artık sende. Daha dur aracımın müzik sistemi performansını artırmak için, başına ekşiyeceğim.  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim araç sürekli liftte olduğundan böyle bir cihaza ihtiyacım yok sanırım. Ama normal yolda giden araçlar için oldukça uygunmuş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İnan ki içimden geçirdim, şimdi ilk yorumlayan Abdullah olur diye. Tecrübe, deneyim ve araştırmacı ruh had safhada artık sende. Daha dur aracımın müzik sistemi performansını artırmak için, başına ekşiyeceğim.  :D

;D ankaradan istanbula ne kadar yardımcı olabilirsek artık :hi: yada çık gel ankaraya halledelim ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim araç sürekli liftte olduğundan böyle bir cihaza ihtiyacım yok sanırım. Ama normal yolda giden araçlar için oldukça uygunmuş...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: fatih abi son zamanlarda böyle duyguyu sömüren mesajlarını gördükçe kopuyorum  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

;D ankaradan istanbula ne kadar yardımcı olabilirsek artık :hi: yada çık gel ankaraya halledelim ;D

Olursun olursun, ben mevcut multimedia cihazımı söyleyeceğim. Ve yapmak istediğim, iyileştirmeyi sana anlatacağım. Gerisi senden zaten çorap söküğü gibi gelecek. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olursun olursun, ben mevcut multimedia cihazımı söyleyeceğim. Ve yapmak istediğim, iyileştirmeyi sana anlatacağım. Gerisi senden zaten çorap söküğü gibi gelecek. :)

hadi bakalım ;D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan sen sancı görmemişsin...

Abi sen bu süreçte, psikolojikman ciddi şekilde yıprandın. Artık söylenilen her şeyden, yaşadıklarına bir pay çıkarır oldun. :) Şu 9 günlük bayram tatili, iyi gelecek sana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...