Jump to content

Araç İçi Kamera Sistemleri

S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Vallahi ben nettin aldın 40 küsür tl, kargo bedava. Gece görüş vs gayet memnunum.  :egy:

link paylaşman mümkün mü?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

http://urun.gittigidiyor.com/otomobil-motor-aksesuar/cw-x-arac-ici-kamerali-hd-dvr-kayit-cihazi-113019142

Bendeki bunun gibi. Gayette iyi hocam. Çok şey istemiyorum, kayıt yapsın, görüntüyü pc de orta yollu izleyeyim diyorsan artar bile. Standart ...  :nazar:

araç içinde görüntü bozukluğu yapıyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

araç içinde görüntü bozukluğu yapıyor mu?

Bence yapar ! Yapı ve şekil itibari ile görüntü kirliliği oluşturur. Ben ön camda aynaya koku bile asmam. Görüntü kirliliği yapıp, gözümü yorduğu için. O yüzden ben bayağı bir araştırma yapmıştım. Forumdan Mehmet (Mevren) arkadaşımızın. Tavsiyesi ile bu cihazı almıştım bende. Cihaz ufak ve slim oluşundan dolayı. Çok fazla belli etmiyor kendini. Ben birde aynanın tam arkasına ortalayarak koydum.

aqdqOR.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet abi diğerlerine kıyasla bu ve taktığın yeri  gözümde canlandırınca uygun duruyor. Nereden temin ettin abi ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

evet abi diğerlerine kıyasla bu ve taktığın yeri  gözümde canlandırınca uygun duruyor. Nereden temin ettin abi ?

Aldığım site ve satıcıyı direk paylaşıyorum. Çekim videosunu da paylaşmıştım bilmiyorum izledin mi. Şu an Youtube yasaklı olduğu için. Konuda ön izlemesi gözükmüyorum ama. İzleme yöntemlerini bilenler açabiliyor.

http://www.aliexpress.com/snapshot/277149970.html

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Video nu izlemedim abi. Bu başlık altında mı? Bir de genel olarak tavsiye eder misin, etmez misin? Tavsiye edersen aliexpress den ilk kez alışveriş yapcam bu sayede nasıl yapcağım konusunda bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben maddi olarak fazla kasmadığım için kendim bunu aldım. Yorulduğunu da sanmıyorum gözlerimin. Şükürler olsun 23 yaşındayım, duvar arkasını bile görürüm EVVELALLAH  :dua:

Şaka bir yana tabiki, abimizin cihaz gerçekten kaliteli. İmkan müsaitse kıyaslanmaz bile tabi direk onu al. Benimki fazlasıyla yetiyor bana. Bunu da bil hocam. Saygılar.  :hi:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mod lara öneri; Konu başlığı ''Araç içi kamera sistemleri'' diye değiştirilirse google aramalarında da çıkar,merak edenler bu faydalı konuyu daha rahat bulurlar. ;)

Herşeye Burnumu sokar gördüm kendimi

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Video nu izlemedim abi. Bu başlık altında mı? Bir de genel olarak tavsiye eder misin, etmez misin? Tavsiye edersen aliexpress den ilk kez alışveriş yapcam bu sayede nasıl yapcağım konusunda bilgisi olan lütfen yardımcı olsun.

Genel olarak cihaz beklentilerimi karşıladı. Almış olduğum cihazın farkı ve avantajı ufak ve ince oluşu. diğer özelliği arka cam kamerasının oluşu. Aynı anda hem ön taraf için hem arkada taraf için. Ayrı ayrı klasörlerin altında video dosyaları oluşturuyor. Diğer bir farkı ise Gps özelliğinin oluşu.

Az aydınlatmanın olduğu karanlık ve yağmurlu zeminde. Görüntü performansı düşüyor. Belki kamera kayıt özelliklerini kurcalamış olsam. Eminim gece modu için farklı bir kayıt özelliği vardır. Ben şu an otomatik modda kullanıyorum. Gece modunu devreye alsam belki de, gece çekim performansı artacaktır.

32 gb'ta kadar hafızayı destekliyor. Genel anlamda memnunum. Zaten tavsiye eden arkadaşta bir tv kanalında çalışıyor. İşi tamamen kamera görüntü ve ses sistemleri üzerine teknik bir kişi. Onun memnuniyeti ve tavsiyesi üzerine aldım.

Yurt dışı sitesinden alışverişin, yurt içinden hiç bir farkı yok. Öncelikli olarak üye olup, üyelik bilgilerini eksiksiz tam olarak giriyorsun. Sonra kredi kartı, paypal gibi yöntemlerle ödemeni yapıp. Ürünün eline geçmesini bekliyorsun. Satıcı gönderi sorgu numarasını paylaşıyor. Ulurlar arası ptt sayfasından gönderini takip edebiliyorsun. 8 günde Türkiye'ye geldi. 12-13.gündü sanırım elime geçti.

Ebay ve Aliexpress sitelerinden defalarca alışveriş yaptım. Hiç bir sıkıntı yaşamadım şu ana kadar. Tabi bunda iyi satıcıları araştırmamın da katkısı var. Aynı gittigidiyor mantığı ile, satıcıların profilleri var. Değerlendirme notları ve yorumları var. Bir kere alışveriş yapıp, ürünün sağ salim geldikten sonra. Benden söylemesi kendini tutamıyorsun.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende bu ürünü listeme ekledim, biraz daha araştırıp nasipse alacağım

http://kolayurl.com/w23

Hayırlısı olsun inşallah. Ufak bir hatırlatma, gözünüzden kaçmış olabilir. Yada sizin için sorun değildir. Bu bağlantısını paylaştığınız cihazda GPS yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mod lara öneri; Konu başlığı ''Araç içi kamera sistemleri'' diye değiştirilirse google aramalarında da çıkar,merak edenler bu faydalı konuyu daha rahat bulurlar. ;)

Herşeye Burnumu sokar gördüm kendimi

Aman dikkat hocam, Mod'lar sonrasıyla ilgilenmiyor  :2funny:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Konunun başlığına bir bak istersen.

Sende haklısın hocam, Şimdi baktım da ilgilenmişsiniz. İlgiye teşekkür borçtur.

Lakin kastım başlık değildi. Her şeye burnunu sokma mevzusu idi.  :geyik:

Fazla burun sokunca Mod'lar olacak yada olanlarla ilgilenmiyor...anlamında.  :fiuw:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aman dikkat hocam, Mod'lar sonrasıyla ilgilenmiyor  :2funny:

Bu cevaptan.

Sende haklısın hocam, Şimdi baktım da ilgilenmişsiniz. İlgiye teşekkür borçtur.

Lakin kastım başlık değildi. Her şeye burnunu sokma mevzusu idi.  :geyik:

Fazla burun sokunca Mod'lar olacak yada olanlarla ilgilenmiyor...anlamında.  :fiuw:

Bu anlamımı çıkarmamızı bekliyorsunuz. Ben gideyim ikinci çayımı içeyim de, afyonum patlasın. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallahi iyi edersin hocam  :D

Ama öyle yani, pek araya girme olayı yok Mod'larda. İşin gidişatı, hatalı yazım vs, konu başlığı düzeltme tamam da...arayı düzeltme konusu tartışmaya açık değil mi sizce de? Yanılmıyorsam bir aileyiz burada... Ben sizin bulunduğunuz il e gelsem sizi görsem çok yakınımı görmüş kadar mutlu olurum... Kimse kimseyle kavga etmemeli bu forumda bence ve ediliyorsa da MOD'lar burada MOD'luğunu gösterip gerekeni yapsınlar  :clap:

Ne diyorduk, he kamera diyorduk en son  :egy:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Bu kameralardan almak istiyordum ama o kadar çok model var ki vazgeçmiştim. İnternette olan videolardan bakıpta seçeyim dedim, ama insan güvenemiyor, adam gidip başka bir kamerayla çekilmiş görüntüyü aktarabilir.

Ama bu sabah ki olaydan sonra tekrar araştırmaya başladım. Sabah bindiğim taksiyle dolapdere'den piyale paşa istikametine doğru giderken ara sokaktan bir BMW daldı birden yola, taksici frene bastı ama fayda etmedi, tam vuracakken aracı sola kırıp BMW'den kurtardı, fakat arkadan gelen doblo taksinin aynasını aldı götürdü, araçta bir kamera olsa BMW'nin plakası tespit edilip, rahatlıkla hakkında kazaya sebebiyet vermekten suç duyurusunda bulunulabilirdi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Geçtiğimiz hafta şirkete gelirken başıma gelen olay. Ufak bir hasarla atlattık çok şükür. Allah beterinden korusun hepimizi. :nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun abi. Sollamaya çıkarken olmuş sanırım. Arkadan aracın durumunu görmek isterdim :)

Mobilden gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...