Jump to content

Araç İçi Kamera Sistemleri

S.Halilduru
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Geçmiş olsun abi. Sollamaya çıkarken olmuş sanırım. Arkadan aracın durumunu görmek isterdim :)

Mobilden gönderildi

Teşekkürler kardeşim.

Sollama girişimim filan yok. 200 Mete ilerisi gişeler. Ben de Ogs var. Ogs gişeside benim bulunduğum şeritte en sağda ki gişe. Adam sol arkadan vurduğu için. Fizik kuralları gereğide aracın burnu sola çıktı. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi bu fotoğrafı sizinle paylaşırken bir şey dikkatimi çekti. Bu fotoğrafı çekerken Mazda 3 geçiyor

orta şeritten. Bir durup geçmiş olsun filan diler insan dimi. Kesin MazdaClubTr üyesi değildir. :D

CAM00375.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun abi. Sollamaya çıkarken olmuş sanırım. Arkadan aracın durumunu görmek isterdim :)

Mobilden gönderildi

Sollama yok sağlama var. Servis minibüsü langur, lungur sağlayınca böyle oldu. 2002 yılından bu yana İstanbul-Gebze arası gider gelirim. O Servis sürücülerinin yaptıkları akıllara zarar. Bir de artık altlarında ki servis minübüsleri Mercedes-WW olunca hepsi güçlü motorlara sahipler. Adamlar sol şeridi kapatıyorlar, Allah ne verdiyse köklüyorlar gazı.

Geçmiş olsun hocam. Allah beterinden sakınsın. Şu anda durum nedir, ne oldu sonuç peki?  :nazar:

Teşekkür ederim. Cümlemiz için amin diyorum.

Şu anda durum nedir. İvedi olarak otomobilimi yaptırdım.

Çok büyük bir hasar görmemiş. Senin aracın galiba abi...

Mobilden gönderildi

Ufak bir sürtme ve göçükle atlattık.

Karşı taraf çözüme gitti mi peki?

Gitmedi gitmek zorunda kaldı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi çok geçmiş olsun, çok üzülüyorum zarar gören arabalar için, hemde hiç bir suçu yokken durup dururken görenlere. Kör müymüş abi gelmiş girmiş oraya. Olacağa çare yok şükür bununla atlattın nazarlık olsun diyelim. Maalesef olabiliyor bunlar tekrardan geçmiş olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi çok geçmiş olsun, çok üzülüyorum zarar gören arabalar için, hemde hiç bir suçu yokken durup dururken görenlere. Kör müymüş abi gelmiş girmiş oraya. Olacağa çare yok şükür bununla atlattın nazarlık olsun diyelim. Maalesef olabiliyor bunlar tekrardan geçmiş olsun.

Eyvallah Bülent'çim sağ olasın. Dediğin gibi Allah beterinden korusun hepimizi. Dediğin gibi yapacak bir şey yok. Büyük şehirlerin durumu maalesef böyle. Her gün çektiğimiz stres yetiyor zaten. O yüzden pek takılmıyorum bu tür şeylere artık. Bir dönem takardım kafayı, haksızlığa hiç tahammülüm yoktur. Ama sonu yok ki kardeşim. Bu şekilde ne yaparsam kendime yapıp, kendime zarar veriyorum. O yüzden benden, canımdan, ailemden, sevdiklerimden kıymetli mi deyip, geçiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sağlık olsun. Durumun çözülmüş olması da iyi bir şey olmuş tabi ...

Resmen dibinde gidiyormuş demek ki  ???

Teşekkürler.

Pek dibimden gidiyormuş denmez. Kendi şeridi yani orta şeritten. Benim şeridime bodoslama dalması sonucu oldu. Artık önüne mi bakmadı, aynaya mı bakmadı, kör noktasına mı geldi, saf tarafına mı geldi...bilmiyorum. Minibüsün 3/4 orta şeritte 1/4 benim şeritteydi resmen. Bir şeritte boşluk görmesinler, anında zıplıyorlar...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arada benim, araç içi kameramın. Arka camda da kamerası var aslında. Ama geçtiğimiz günlerde sıcaklardan olsa gerek. Yapışkan özelliği gidip, kameram düşmüştü. Bir türlü fırsat bulup çift taraflı bant temin edip yapamamıştım. Arka kameram takılı olsaymış aslında, her şey çok daha net anlaşılacaktı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun. Benim anladığım arkadaş emniyet şeridine geçmek için direksiyonu aniden kırmış. iki araba geçse dünya onun olacak. Allah muhafaza bir kuralı ihlal etmeseler kıyamet kopar. En kısa zamanda bende kamera alacam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun. Benim anladığım arkadaş emniyet şeridine geçmek için direksiyonu aniden kırmış. iki araba geçse dünya onun olacak. Allah muhafaza bir kuralı ihlal etmeseler kıyamet kopar. En kısa zamanda bende kamera alacam.

Teşekkürler. Otobanda terör estiriyorlar resmen. Hele ki o öğrenci taşıyan servislerin. Yaptıkları hareketleri gördükçe. Kesinlikle psikolojik bir rahatsızlık bu durum. Eminim bir çoğu yaptığı şeyin farkında bile değil.

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Allah beterlerinden sakınsın...

Teşekkür ederim. Cümlemiz için amin diyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...