Jump to content

Kahramanmaraş'tan Satılık Mavi Boncuk

Mümin

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar, her ne kadar satmak istemesem de aracımı satmak istiyorum. 

İlana bugün koydum. Hakkını verene gider inşallah diyelim.

Elimden geldiğince detayları ilana yazdım. 

Çoğumuzun olduğu gibi bende takıntılıyım. bu sebeple ilk sahibinden aldım ve kendim bildiğim güvendiğim bir ustaya LPG sini taktırdım. bu zamana kadar hiç bir sorun yaşamadım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-2.sahibinden-91.000-km-de-manual-mazda-3-214503426/detay/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir ay kadar önce satmayı düşünseydin muhtemelen şu an pazarlık yapıyor olurduk Hemşehrim. Kısmet :) hayırlı satışlar... 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alırken çok bekledim uğraştım bu aracı olmak için ve bende o zaman  şampanya rengi 99 323 vardı. bu arabayı bulunca o aracı 1 saat içerisinde 2 bin TL aşağısına satmıştım. (onu da alan hala dua eder)

rengini çok beğendim.  impreza mavisi gibi

Rengi beni benden alıyor Zealot

Araba cidden temiz yahu :) Gerçi taşrada araba yıpranmıyor. Büyük şehirler özelikle İstanbul araba düşmanı. 

Alan dua eder diye boşuna demiyorum PAN

Hayırlı satışlar diliyorum. Gerçekten çok temiz ve diri duruyor guzunuz. Maşallah diyelim.... :nazar:

İlhan Abi guzum bi denedir.  Alan da hayrını görsün. Birde Lancer imiz var o satılırsa daha iyi olur. bu çok değerli benim gözümde.

Bir ay kadar önce satmayı düşünseydin muhtemelen şu an pazarlık yapıyor olurduk Hemşehrim. Kısmet :) hayırlı satışlar... 

Nasip diyelim. Ama sizlerin mesajlarını görünce tok satıcı moduna geçesim geliyor  O0

Hayırlı satışlar.. İçi dışı çok temiz görünüyor maşallah..

Çok temizdir maşallah. Alan hayrını görür inşallah.

Cevaplar tersten oldu biraz ama idare edin artık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dynamic olsa mutlaka düşünürdüm, yakın zamanda düğünüm olacak, model düşürsem mi diye düşünmüyor değilim. Ama espsiz arabaya binemem ben [emoji14] şimdiki araçta sürekli yanıyor, her virajda pır pır ediyor esp ikazı [emoji4]

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dynamic olsa mutlaka düşünürdüm, yakın zamanda düğünüm olacak, model düşürsem mi diye düşünmüyor değilim. Ama espsiz arabaya binemem ben [emoji14] şimdiki araçta sürekli yanıyor, her virajda pır pır ediyor esp ikazı [emoji4]

Takas edelim ?

Ama düğün için satacaksan satma derim. Yuva yapana Allah yardım eder, düğünden bir sonraki gün nasıl oldu da bu kadar şeyin altından kalkabildim diyebilirsin.

Dün Bolu dan bir arkadaş aradı 29.000 verdi ama ne yalan söyleyeyim veresim gelmedi. Bağımlısı oldum sanırım bu arabanın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Takas edelim ?

Ama düğün için satacaksan satma derim. Yuva yapana Allah yardım eder, düğünden bir sonraki gün nasıl oldu da bu kadar şeyin altından kalkabildim diyebilirsin.

Aynı şeyi annemde diyor, dur bakalım Allah kerim diye, o engelledi satmamı. Sanırım benim de satmaya pek gönlüm razı değil, bir türlü içim elvermedi açıkçası

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araba 3 gündür bildiğiniz bana " ben seni hiç yolda koydum mu ? bozuldu mu bir yanım ?" dercesine atar yapıyor.

Cuma günü eşim parkcıya vermiş arka tamponun boyasını avuçiçi kadar kavlatmış, ağaca vurmuş. tabi ehliyetsiz küçük parkçı cocuk işi. (yaptırdım)

Dün de arka sağ cam otomatiği şahlandı. tavanı delercesine yukarı itmeye çalıştı camı. 

Küheylan beygiri nasıl satılırken hırçınlaşırsa bizimkisi de öyle yapıyor gizliden gizliden.

post-6708-0-84643100-1433138117_thumb.jp

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Arkadaşlar araçla ilgilenen bir arkadaş vardı Antalya'dan. 29500 e anlaştık. Krediye başvurdu, bi kefil sıkıntısı çıkmış, çözebilirse onundur. çözemezse de satmam arkadaş. alınacak arabalar 45-50 den aşağı değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun Mümin. Aracı satmak değil dediğin gibi almak mesele.

Abi yarın belli olacak. Karmaşık bir durum olmuştu. ama benim karmaşık olmayan bir işim hiç olmadı bu zamana kadar çok şükür :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...