Jump to content

Yeni Mazda MX-5 Fiyatı Hakkında Öngörüler

batu1709
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

21 dakika önce, viso :

f8341da4d1ab4065ff0b2bc1cab00b08.jpg

d026d24c261e39d49050c487721b8440.jpg

İlgilenenlere Türkçe test, yasak değildir umarım yayınlanması.

abi hangi dergi bu? bende almak istiyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dengi bir Alman aracı olmadığından haberini yapmışlardır.

Olaydı bir-iki tane Alman, hatta VW'de hemen bir sıralama yapıp, abuk-sabuk puanlamalarla en sona kondururlardı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dengi bir Alman aracı olmadığından haberini yapmışlardır.

Olaydı bir-iki tane Alman, hatta VW'de hemen bir sıralama yapıp, abuk-sabuk puanlamalarla en sona kondururlardı.

Ben buna pek katılmıyorum, hemen hemen tüm sınıflarda Alman arabalarının diğerlerinden farkı var gerçekten ama aynı derginin yaptığı bir de Z4-Mx5 karşılaştırması var, orada da sonuç Mazda lehine idi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13 dakika önce, viso :

Ben buna pek katılmıyorum, hemen hemen tüm sınıflarda Alman arabalarının diğerlerinden farkı var gerçekten ama aynı derginin yaptığı bir de Z4-Mx5 karşılaştırması var, orada da sonuç Mazda lehine idi.

Oto dergilerinin Avrupa araba, özellikle Alman sevdaları bilinir.

Mazda 3, Fokus, Megan, Leon karşısında Astrayı öne koyup birinci yapan testler benim için son derece taraflıdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Gökhan :

Oto dergilerinin Avrupa araba, özellikle Alman sevdaları bilinir.

Mazda 3, Fokus, Megan, Leon karşısında Astrayı öne koyup birinci yapan testler benim için son derece taraflıdır.

Kim bilir, belki otomobil basının ağırlıklı Avrupa hatta Alman kökenli olması ile ilgilidir, keşke elimizde uzakdoğu ve Amerikan kaynakları da olsa.

Öte yandan, bu sevda kimde yok ki, adamların dünyanın en iyi arabalarını ürettiklerini de inkar edemeyiz herhalde :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Önümüzdeki hafta itibari ile yargı sürecindeki ehliyet davamın kararı acıklanacak, karar süresinin mx-5 in satıs tarihine bu kadar yakın acıklanacak olması heyecanımı daha da arttırıyor bunuda bir hayra yoruyorum insallah olumlu olur :) ,haksızlıga ugradıgımı anlatmıstım ve mx-5 i ne kadar süredir bekledigimi bu konuda basınızı agrıttıgımı sitemizdeki siz degerli abilerim iyi bilir :):D hepinizin bir tek duasını alabilirsem bir genc kardesiniz olarak cok mutlu olurum. Allah'ın izniyle sonuc lehime cıkarsa önümüzdeki günlerde satısa cıkacak mx-5 e daha realist bir bicimde bakacagım :) 

saygılar sevgiler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, batu1709 :

Önümüzdeki hafta itibari ile yargı sürecindeki ehliyet davamın kararı acıklanacak, karar süresinin mx-5 in satıs tarihine bu kadar yakın acıklanacak olması heyecanımı daha da arttırıyor bunuda bir hayra yoruyorum insallah olumlu olur :) ,haksızlıga ugradıgımı anlatmıstım ve mx-5 i ne kadar süredir bekledigimi bu konuda basınızı agrıttıgımı sitemizdeki siz degerli abilerim iyi bilir :):D hepinizin bir tek duasını alabilirsem bir genc kardesiniz olarak cok mutlu olurum. Allah'ın izniyle sonuc lehime cıkarsa önümüzdeki günlerde satısa cıkacak mx-5 e daha realist bir bicimde bakacagım :) 

saygılar sevgiler

Hadi bakalım, umarım beklediğin gibi olur :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Evet nur topu gibi bir oğlanımız oldu:)Hadi hayırlısı.Bu araca sahip olmak ve kullanmak isteyenlere sakalım yokki sözüm dinlensin düşüncelerimle sevgi ve saygılarımı sunmak istiyorum.

Bknz;Dost cebine düşman arabana bakarmış..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Erkan53 :

Evet nur topu gibi bir oğlanımız oldu:)Hadi hayırlısı.Bu araca sahip olmak ve kullanmak isteyenlere sakalım yokki sözüm dinlensin düşüncelerimle sevgi ve saygılarımı sunmak istiyorum.

Bu mesajınızdan pek bir şey anlaşılmıyor, biraz daha detay verebilir misiniz?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Erkan53 :

Yeni mx-5 mi geldi bayiye? ben de anlayamadım tam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Aynen yıllanmıs karın agrımıza bir cevap istiyoruz . Yeni Mx-5 1.5 manuel baslangıc fiyat nedir? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...