Jump to content

Yeni Mazda MX-5 Fiyatı Hakkında Öngörüler

batu1709
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

fiat ın 1.4 litre 160 beygir 250 tork turbo motor asırı iddaalı olur mx-5 in 1.5 skyactive ne oranla . bu ikisinin fiyatı bakalım nolucak.

EDIT : Fiat TR sitesinde yeni fiat 124 spyder ile bilgi mevcut. Gelecek motor ise 1.4 turbo-Multiair 140 HP 240 NM 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, viso :

Fiat'tan hiç haberim yok, onlarla gorusen var mı? Ben yarın bir sorayim bayiye.

somut bir bilgim yok malesef.   Fiat TR sitesinde yeni fiat 124 spyder ile bilgi mevcut. Geliş tarihi yok ama Gelecek motoru belirtmisler  1.4 turbo-Multiair 140 HP 240 NM. Bütün teknlolojik seceneklerde aynen aktarılmıs. Bose ses sistemi olsun.. multimedya birim olsun.. pazar cok kızısıcak :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu pazar sabahı babamla kahvaltı esnasında MX-5 in muhabbeti acıldı. Noldu ya senin araba dedi satılmayacak heralde diye dalga gecmesi onunda uzun bir aradan sonra ne kadar merak ettigini bana hissettirdi. Bir anda 5 yasındaki cocuk gibi 32 diş gülümsemeye basladım .  Normalde asla sevmez böyle muhabbetleri . Bir anda kendimizi  Araba hakkında epey sohbet ederken bulduk...

konu birden babamın MX-5 İ tente tavan almak istememesine geldi.  Fiyat farkı olacagını eklesemde sohbetimizde durumun degismeyecegini ve cok kararlı oldugunu gördüm.  kendisi; tente tavanın yıprandıgını kus pislikleri vs cok ugrastırıcı oldugunu ses yalıtımı zayıflıgını ve ilk gün ki gibi kalmadıgını gencliginde kullandıgı tente tavanlı bir kac arabadan cok tecrube ettigini ve güvenligim acısından da hardtop tavanın dogru bir secenek oldugunu belirtti. 

Acıkcası sasırdım. Bir yandan da sevindim çünkü  sert tavan sistemi  ve görünüşü gun metal rengi ile kombinli resminde dehset güzel gözüküyordu.O anda tente tavana ihanet etmisim gibi amaan ya beklerim diye düşündüm. bunu kolaylastıran etmende tabi  Aynı zamandada ehliyetim yargı sürecinde oldugundan bekleyebilme opsiyonum olmasıydı.

Fakat bu kadar tente tavana olumsuz bakan babamın sözleri kafamda acaba  1.5 litreye sert tavan gelecek mi sorusunuda getirmedi degil ?!  

bilgisi olan varsa konu hakkında bayiyle görüşenler detaylı bilgi sahibi arkadasları abiler bana bir geri dönüş yaparlarsa sevinirim. Bu konu su anda fiyatından daha cok merak ettigim bir konudur. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, batu1709 :

Fakat bu kadar tente tavana olumsuz bakan babamın sözleri kafamda acaba  1.5 litreye sert tavan gelecek mi sorusunuda getirmedi degil ?!  

bilgisi olan varsa konu hakkında bayiyle görüşenler detaylı bilgi sahibi arkadasları abiler bana bir geri dönüş yaparlarsa sevinirim. Bu konu su anda fiyatından daha cok merak ettigim bir konudur. 

Gelecektir, emin olabilirsin. UK sitesinde falan 1.5 motor hacminden de bahsediliyor. 2017 baharı geliş tarihi de.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, viso :

Gelecektir, emin olabilirsin. UK sitesinde falan 1.5 motor hacminden de bahsediliyor. 2017 baharı geliş tarihi de.

cok güzel bir haber bu :) ehliyetimi davadan kazanamazsam bile zaten 2017 agustosta ceza sürem dolacak.  her iste bir hayır var derler de bu arabanın artık kaderimde olduguna ve olayların ona göre gelistigine inanmaya basladım :D Bir de kavusursak olusacak bagı hayal edemiyorum 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, batu1709 :

cok güzel bir haber bu :) ehliyetimi davadan kazanamazsam bile zaten 2017 agustosta ceza sürem dolacak.  her iste bir hayır var derler de bu arabanın artık kaderimde olduguna ve olayların ona göre gelistigine inanmaya basladım :D Bir de kavusursak olusacak bagı hayal edemiyorum 

Ne biçim cezaymış bu böyle.

RF güzel, onu alırsın artık. Bazı değişiklikler de varmış iç mekanda, gösterge panelinde lcd ekran gibi ek özelliklerle gelecekmiş.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, viso :

Ne biçim cezaymış bu böyle.

RF güzel, onu alırsın artık. Bazı değişiklikler de varmış iç mekanda, gösterge panelinde lcd ekran gibi ek özelliklerle gelecekmiş.

hiç sorma abi. 2 yıl malesef. 

RF güzel gercekten machine grey rengi ile hayallerimi süslemeye basladım simdiden . Kısacası Bana yine beklemeler :) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...