Jump to content

Mazda 2 Kasko Değeri Hakkında

Mazda_Ozan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Sevgili arkadaşlar, ay başında yaşadığımız bir hadiseyi sizlerle paylaşmak istiyorum. 1 ay önce elimize gelen Mazda 2 Fun 1.5 Otomatik aracımız için müşterimiz kredi başvurusunda bulundu ve  kasko bedelinin sadece 22.000 tl göründüğünü ve aracımıza 15000 tl kredi çıkartabileceklerini söylediler. Dolayısıyla insanın aklında otomatikman bir itibarsızlaşma oluşuyor markaya karşı "değeri bu kadarmıymış" diye. Mail ve telefon yoluyla Türkiye Sigortalar Birliği'ne durumu bildirdik. Ve ilginçtir Mazda 2 Go başlangıç paketi olmasına rağmen Fun ve Fun+ modelinden daha yüksek değerde görünüyordu. 

Mazda 2 Go 1.5 OV - 23.000TL
Mazda 2 Fun 1.5 OV - 21.000TL
Mazda 2 Fun+ 1.5 OV - 22.000TL

gibi..

Bu rakamların gerçek değerinin çok altında olduğunu Fun ve Fun+ modelinin Go Paketten daha üstün olduğunu anlattık. 30-32.000 tl arasında liste fiyatı olan bir aracın kasko değerinin nasıl 22.000 tl olabileceğini tartıştık. Uzun uğraşlar sonunda artık kasko değerlerini de normal seviyesine getirdik. Alım satımın haricinde her konuda Mazda'nın tekipçisiyiz bunu özellikle belirtmek istedim. Herkese Saygılar..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu değerleri eksper firmaları piayasada bu araçları satan firmalara sorarak ve sıfırıyla oranlayarak araştırırlar. Fakat bazı otomotiv firmaları araştırmacı firmalara bilerek veya bilmeyerek yanlış fiyat verebiliyorlar. Bu tarz şeyler fiyatlarda eksper firmaları yanıltabiliyor. Bunların takipçisi olarak düzeltmek gerekiyor. Çünkü son kullanıcı bundan kasko ödemelerinde zarar görebilir. Alım aşamasında kredilendirmede sorun yaşayabilir. Piyasa fiyatını belirlerken yanılabilir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

bu düşük rakamlar benim de dikkatimi çekmişti ama açıkçası benim ne anlama geldiğini bilmediğim için ilgilenmemiştim.

bu durumda lehimize işlemiş bir gelişme olmuşsa teşekkür ederiz:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...