Jump to content

Efe'yi de Evlendirdik Sonunda.

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Öncelikle bu mutlu günümüzde bizlerle olan Nurkan Bey, İlhan abi ve Eylülcük'e ve tabi ki Onur'cuma çok teşekkür ederiz.

Hepinize tek tek teşekkür ederim.

Ayrı teşekkürüm de İlhan abime, taa Gebze'deki işinden Gayrettepe Dedeman'daki düğünüme üşenmeden kalktı geldi, bir de Eylülcük'le geldi :) Canlı yayın yapmış ben bu konuyu şimdi görüyorum, fotoğraflar paylaşmış, canlı yayın yapmış vs vs... Düğünden sonra da Ataşehir'e döndü, gerçekten çok teşekkür ederim kendisine...

Vallahi artık Game Over vakti, Baby MPS ile daha az bir araya geleceğiz ve artık aile kurduğumuz için CX3 ümüz daha çok bizimle olacak :) Artık gün sayıyoruz diyebilirim :)

İşin şakası bir yana, sizler gibi tecrübeli abilerimiz var bana pek laf düşmez ama 1.5 haftadır evliyim, zaten bünye ve yapı gereği rahat bir adamım bilen bilir fakat evli olduğumda da rahatlığım devam ediyor, evlilik bence eşinizle alakalı. Yani strese sokmayan, baskı kurmayan, sizi her hangi bir şeye force / empoze etmeyen bir eşiniz olması bence öncelikli nokta.

Tekrar teşekkür ederim tüm nazik mesajlarınız için, umarım hep birlikte nice mutlu günler yaşarız...

Tekrar teşekkürler İlhan abi hem geldiğin, hem de benim için forumda bir konu açtığın için :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rica ederim Efe'cim, hiç lafı olmaz. Vallahi şöyle geçmişe dönüp tanıştığımız güne bakıyorumda. Merser'e gelmiştin bir Cumartesi sabahı. Aracında bir arıza ışığı yanıyordu, onunla uğraşıyordu Halil usta. Adamları yıldırmış vaziyetteydin artık. Halil usta aracılığı ile tanıştık. Forumu sordum hiç haberin bile yoktu. Önce Facebooktan bulmuşsun beni, ardından seni foruma getirttim. İşin özü nerden nereye gelebiliyor dostluklar, arkadaşlıklar. Daha nice uzun süren dostluğumuza inşallah.

Senin düğününün olduğu hafta tam bir koşturmaca içindeydim. Cuma günü senin düğün Gayrettepe. Cumartesi günü şirketten bir arkadaşımın düğünü için Gebzeye gittim. Pazar günü yine şirketten bir arkadaşımının  oğlunun sünnet düğünü vardı. Tekrar kalk Gebze'ye git. Tüm düğünlere Eylül eşlik etti sağ olsun bu arada.

Tekrar mutluluklar diliyorum, her şey gönlünüzce olsun inşallah Efe'cim. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Rica ederim Efe'cim, hiç lafı olmaz. Vallahi şöyle geçmişe dönüp tanıştığımız güne bakıyorumda. Merser'e gelmiştin bir Cumartesi sabahı. Aracında bir arıza ışığı yanıyordu, onunla uğraşıyordu Halil usta. Adamları yıldırmış vaziyetteydin artık. Halil usta aracılığı ile tanıştık. Forumu sordum hiç haberin bile yoktu. Önce Facebooktan bulmuşsun beni, ardından seni foruma getirttim. İşin özü nerden nereye gelebiliyor dostluklar, arkadaşlıklar. Daha nice uzun süren dostluğumuza inşallah.

Senin düğününün olduğu hafta tam bir koşturmaca içindeydim. Cuma günü senin düğün Gayrettepe. Cumartesi günü şirketten bir arkadaşımın düğünü için Gebzeye gittim. Pazar günü yine şirketten bir arkadaşımının  oğlunun sünnet düğünü vardı. Tekrar kalk Gebze'ye git. Tüm düğünlere Eylül eşlik etti sağ olsun bu arada.

Tekrar mutluluklar diliyorum, her şey gönlünüzce olsun inşallah Efe'cim. :)< :)>

Ahahaha egzoz arka sensör arızası :) 0.002 lik değer farkı yüzünden yanıyordu 2 ay Japonya'dan parça bekledim :) Allah'tan Merser aile dostum, nazım geçiyor :) Halil abi ile de iletişimimiz pozitif anlamda farklı anlaşabiliyoruz :) Sen de beğenmiştin ha o gün benim arabayı, inceden inceden yan gözle bakıyodun fark etmedim sanma bak yazmıyosun burda ama :)

Teşekkür ederim herşey için...

Napsak ya bi etkinlik patlatsak mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ahahaha egzoz arka sensör arızası :) 0.002 lik değer farkı yüzünden yanıyordu 2 ay Japonya'dan parça bekledim :) Allah'tan Merser aile dostum, nazım geçiyor :) Halil abi ile de iletişimimiz pozitif anlamda farklı anlaşabiliyoruz :) Sen de beğenmiştin ha o gün benim arabayı, inceden inceden yan gözle bakıyodun fark etmedim sanma bak yazmıyosun burda ama :)

Teşekkür ederim herşey için...

Napsak ya bi etkinlik patlatsak mı?

Vallahi bu hafta ben kaçıyorum tatile. Sonrada Ramazan geliyor o yüzden etkinlik durumu 1 ay yatar şu sıralar.

Senin guzuyu kim beğenmiyor ki kardeşim. Kızım bile hastası senin aracın. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallahi bu hafta ben kaçıyorum tatile. Sonrada Ramazan geliyor o yüzden etkinlik durumu 1 ay yatar şu sıralar.

Senin guzuyu kim beğenmiyor ki kardeşim. Kızım bile hastası senin aracın. :)

Anahtarı verdim son toplantıda biliyosun :)

Ben de Temmuzda mı yapsak diye düşünüyordum, ne dersin?

Hatta Yalova'ya sürüş yapalım derim full feribotu falan kapatırız toplu sürüş olur hem de şehir dışı gezisi olur...

Sıcak mı basar?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Anahtarı verdim son toplantıda biliyosun :)

Ben de Temmuzda mı yapsak diye düşünüyordum, ne dersin?

Hatta Yalova'ya sürüş yapalım derim full feribotu falan kapatırız toplu sürüş olur hem de şehir dışı gezisi olur...

Sıcak mı basar?

Bana uyar biliyorsun aksine Hafta olunca İstanbul'da durmak istemiyorum. Yalova olur Gökhan abiyede baskın yaparız. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bana uyar biliyorsun aksine Hafta olunca İstanbul'da durmak istemiyorum. Yalova olur Gökhan abiyede baskın yaparız. :)< :)>

Detaylı konuşma için Facebook'a davet ediyorum Sayın Söyler :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bırakın kardeşim nasıl tanıştığınızı, bize ne :) :) :)

Efecim, ben de sizi kutluyor, hayırlı olsun diliyorum.

He romantik takılıyoruz, İlhan abinin üzerinde mavi bir tshirt siyah bir kot vardı diyip rahmetli Kayahan'ın şarkısına bağlıyomuşum :)

Sağol canım abicim benim iyi dileklerin için.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...