Jump to content

3.Nesil Mazda 3 Geri Görüş Kamerası Montajı

robosapiens17
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba, kimse almadıysa ben almak isterim, emeğinize sağlık.

Arkadaşlar,

Kabloların uçlarını hallettim. İsteyen arkadaşa hazır kablo yollayacağım. Elinden gelen sadece C16 numaralı konnektördeki yerine takacak. Sonrasında araçtaki plastik kamera kapağına delik açılacak. İsteyen var mı?

attachicon.gifKamera kablosu.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Elimdeki terminalleri bitirene kadar kablo yapmaya devam. İsteyen özelden mesaj yollasın lütfen. Toplam uzunluk 2 metre. Sedan için fazlasıyla yeterli. Fakat HB kasa için bilemem. Bu arada HB kasa sahibi arkadaşımız yok mu?

post-3955-0-09525800-1436812701_thumb.jp

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben varım, kablo da isterim. Kamera sıparısı verdım. Ama suana kadar bagajı acıp da bakma fırsatım olmadı....sedan için 2 metre yetıyorsa HB için de yeter dıye dusunuyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben varım, kablo da isterim. Kamera sıparısı verdım. Ama suana kadar bagajı acıp da bakma fırsatım olmadı....sedan için 2 metre yetıyorsa HB için de yeter dıye dusunuyorum...

Çok güzel bir pim sistemi var, 30 sn sürüyor açıp bakmak. Sol çamurluk tarafına bakabilirsiniz. Döşeme pimlerini çıkarın 4-5 adet döşemeyi aralayın(benzin kapağının hemen üstünde) göreceksiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fotoğrafı yeniden düzenledim. Kırmızı elips içerisinde görünen kamera. Dediğiniz gibi sadece kamerayı kullandım. Önceki mesajlarımın birisinde de kamera soketinin bağlantı uçlarının fotoğrafı var.

attachicon.gifKamera soketi.jpg

Sevgili Ali

Desteğin için çok teşekkur ederim sana

Çok rahatsız ettim seni ama değdi :))

post-8645-0-16842700-1436977867_thumb.jp

post-8645-0-82005600-1436977908_thumb.jp

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun. Güzel günlerin olsun baktığın her an. Fakat ekranın sağ tarafında park sensörlerinin görüntüsü çıkmamış. Normalde geri vitese takınca park sensörlerinin ekrandaki görüntüsü çıkıyor muydu?

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı olsun. Güzel günlerin olsun her baktığın her an. Fakat ekranın sağ tarafında park sensörlerinin görüntüsü çıkmamış. Normalde geri vitese takınca park sensörlerinin ekrandaki görüntüsü çıkıyor muydu?

Araç refleks donanım.sadece sesli ikaz var :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Kabloların uçlarını hallettim. İsteyen arkadaşa hazır kablo yollayacağım. Elinden gelen sadece C16 numaralı konnektördeki yerine takacak. Sonrasında araçtaki plastik kamera kapağına delik açılacak. İsteyen var mı?

attachicon.gifKamera kablosu.jpg

ben isterim ama benim ki hatchback olur mu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

robosapiens17 eline koluna aklına sağlık. Kablom geldi 10 dkkada montajını yaptım. Zaten öyle güzel anlatmışsın ki yapamamak imkansız. Mis gibide çalışıyor. Tekrardan teşekkür ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Sonunda benim kamera da geldi. Yarım saatlik montaj ile kamerayı hazır hale getirdim. robosapiens17 e ne kadar teşekkür etsek azdır. Toplam maliyet yaklaşık 50 TL, servisin montaj dahil 1000 TL istediğini hatırlatayım :)

gallery_8364_96_5036.jpggallery_8364_96_1243928.jpggallery_8364_96_1282166.jpggallery_8364_96_320227.jpg

obivan tarafından düzenlendi
  • Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dostlar komik olacak ama bagajdaki halıyı tutan aparatları çıkaramadım ;-) nasıl çıkıyor

Düz uçlu tornavida yada çakı gibi bir aletle düğmelerin iç kısmını geri çekmen yeterli

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yapamadım , serviste bir kere sökülmüştü onların kapattığı şekilde mi bir sıkıntı var anlamadım . resmen çivi gibi sağlam ne yaptıysam çıkaramadım hatta bir tanesini kırdım :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yapamadım , serviste bir kere sökülmüştü onların kapattığı şekilde mi bir sıkıntı var anlamadım . resmen çivi gibi sağlam ne yaptıysam çıkaramadım hatta bir tanesini kırdım :(

Ya sana whatsapptan fotolarla destek olucam ama araç şu an memlekette 3 gün daha yok çözemezsen bana özelden numaranı at mutlaka destek olayım. kırma dökme çok basit :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• okkko
      Yazan: okkko
      Geri görüş kamerası isteyenler elini kaldırsın...

Geri görüş kamerası çalışmalarımız sonuç verdi.
      Kendi aracımızda çalıştırmayı başardık.
      Müşteriye maliyeti 1250TL civarında olabilecek.

Örnek resimler aşağıdadır.

https://www.dropbox.com/s/rwwsefcbddt79er/20141203_100356_resized.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/xts9qm43cyba8j1/20141203_100427_resized.jpg?dl=0

• Yeni Oluştur...