Jump to content

3.Nesil Mazda 3 Geri Görüş Kamerası Montajı

robosapiens17
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

2 saat önce, Arabalar :

Hasan bey araba 1000 km uzakta yatmakta 

yoksa foto çekip atardım inanın

iyisimi bir oto elektrikçiden yardım alın

teşekkürler hocam sağolun, oto elektrikçiye gittim ben bulamam dedi:) 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 saat önce, Katil Balina :

hakkaten yok mu ya bagajda iki klips söküp bir foto atacak arkadaş??

vay be...

mazda 3'müz olsa keşke :) gerçekten yok mu birisi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14.07.2020 at 02:39, Katil Balina :

hakkaten yok mu ya bagajda iki klips söküp bir foto atacak arkadaş??

vay be...

Ben yeni gördüm mesajları. Yarın gündüz çekeyim istediğiniz yerin fotoğraflarını.

İmzamda benim işlemi anlattığım gönderinin link'i var. Sizin işlem garip geldi bana.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, Devrim Babacan :

Ben yeni gördüm mesajları. Yarın gündüz çekeyim istediğiniz yerin fotoğraflarını.

İmzamda benim işlemi anlattığım gönderinin link'i var. Sizin işlem garip geldi bana.

teşekkürler hocam işlem aslında çok basit adamlar her şeyi hazırlamışlar, benim yaptığım bir sey yok aslında, sadece orjinal soketi söküp araya gönderilen hazır soketli kabloyu takmaktan ibaret. ancak benden önceki arkadaş muhtemelen böyle seçenekler yokken kamera ile ilgili kabloları soketten söküp harici bağlamış. benim ihtiyacım olan sol arka tarafta siyah bir kutunun hemen altındaki soketten sökülen kabloların yerini bulmak. 4 tanesi sökülmüş. onları yerlerine takabilirsem harici cekilen kabloları söküp -ki söktüm, gönderilen hazır kabloyu soketleriyle araya döşemek. bu durumda çalışması gerekiyor. ama sökulen kablolar soketin neresinden sökülmüş bilmiyoruz, elektrikçiler de uğraşmıyor.  önden gelen şu kabloların soketteki yerlerinin fotosu lazım.

IMG_20200715_083640.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

42 dakika önce, Mehmet Özdemir :

soketten kabloyu niye sökmüş ki usta? daha zararsız yöntemleri vardı o işin

sökmüş hocam, oradan harici çekmiş. şu fotoda çektiğim 4 kablo boşta. hatta ikisi birbirine bağlıydı, 3 kabloya düşürüp yapmış bir seyler. bunları yerine koyabilirsem aldığım kamera ile gelen kabloyla bitlikte iş sadece iki soket takmaya kalıyor. 

IMG_20200713_153557.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ay çok özür dilerim yahu. Şehir dışına çıktığım için kaldı bu iş.
Yarın sabah ilk işin fotoğrafları çekmek. Telefona bile hatırlatıcı yaptım şimdi.

Görüşmek üzere.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21.07.2020 at 02:44, Devrim Babacan : Ay çok özür dilerim yahu. Şehir dışına çıktığım için kaldı bu iş.
Yarın sabah ilk işin fotoğrafları çekmek. Telefona bile hatırlatıcı yaptım şimdi.

Görüşmek üzere.

Devrim bey telefonunuzun şarjı mı bitti😊

şaka bir yana bu kadar üçüncü nesil araç sahibi üye varken Hasan beyin sorusunun yanıtsız kalmasını istemezdim doğrusu 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30 dakika önce, Arabalar :

Devrim bey telefonunuzun şarjı mı bitti😊

şaka bir yana bu kadar üçüncü nesil araç sahibi üye varken Hasan beyin sorusunun yanıtsız kalmasını istemezdim doğrusu 

ben de şaşırdım valla hocam, bu kadar sevilmediğimi bilmiyordum:))

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...
25.07.2020 at 01:14, Katil Balina :

bu arada kamera sorunsuz çalışıyor.

Hocam sadece netleştirmek adına soruyorum : sizin kameranızda voltaj dalgalanması gibi ara sıra dalgalanma, netlik bozulması vs problemlemler vardı, bu soketteki kabloların yerlerini resimdeki gibi değiştirdiniz ve kamera düzledi sorunsuz calısıyor. Dogru muyum?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• okkko
      Yazan: okkko
      Geri görüş kamerası isteyenler elini kaldırsın...

Geri görüş kamerası çalışmalarımız sonuç verdi.
      Kendi aracımızda çalıştırmayı başardık.
      Müşteriye maliyeti 1250TL civarında olabilecek.

Örnek resimler aşağıdadır.

https://www.dropbox.com/s/rwwsefcbddt79er/20141203_100356_resized.jpg?dl=0

https://www.dropbox.com/s/xts9qm43cyba8j1/20141203_100427_resized.jpg?dl=0

• Yeni Oluştur...