Jump to content

Angel Ve Beyaz Sis Tamamlandı

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• NeBiAnd

6

• İbo

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

iyi guzelde e bayı beceremiyorumki ellerinde fazla olan arkadaslardan alabılırım olmadı benım yerıme siparişte yardımcı olacak arkadas olursa da olabılır.. :-[

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

iyi guzelde e bayı beceremiyorumki ellerinde fazla olan arkadaslardan alabılırım olmadı benım yerıme siparişte yardımcı olacak arkadas olursa da olabılır.. :-[

e bay diye bi konumuz olmalı forumda onu aratırsan,nası üyelik acacagın ve nasıl alışveriş yapacagın acık ve resimli anlatılmış,zira sürekli lazım olacak sana bu ebay olayı
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

hımm ing yok sorun olmazmı?

yok bi kere üye olup oturttunmu sistemi geriye sadece alacagın malı secip onaylamak kalıyor
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya cidden alıcam ama bole beyaz istiyorum bi yardımcı olsanız..

Bende bir takım beyaz var, Gökay için getirmiştim şimdilik düşünmüyor galiba abi alan olursa ver bana sonra getirtiriz diyor, ben angel ları bir arkadaş vasıtasıyla getirtiyorum riske girmeden,  2 takım sipariş vermeme rağmen biri yolda kaybolmuş bu arkadaşımın şansına ben getirsem angel bana kaçacaktı, fiyatına gelince bana 130 ytl ye mâl oluyor bende 150 ytl ye veriyorum biraz pahalı oluyor ama en azından riski yok ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...