Jump to content

Angel Ve Beyaz Sis Tamamlandı

Guest axela
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

hasbelkader  acılan bişe sis farı benim için muhtemelen senin içinde öle görünen bişide deil ölü yatırım olur ama xenon farz senin guzuya Burak hem senin yolu görüşün hemde guzunun görünüşü  deişecek

Onun için kulis çalışması zaten yapıldı ve gerekli izinler alındı. ;) Kart ödemelerimi rahatlatıp biran önce yaptırıcam onu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 50
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

4

• NeBiAnd

6

• İbo

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

Onun için kulis çalışması zaten yapıldı ve gerekli izinler alındı. ;) Kart ödemelerimi rahatlatıp biran önce yaptırıcam onu..

törenle kutlarıs valla  :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

siste xenon hiç göstermes die biliom aksine ne kaa sarı o kaaa iyi he ama kaç kere sis cıktıda sarı lamba yaktık o da ayrı konu izmir dönüşü roro yu yakalıcas die tam rallilik bi yolda actım sisleri kökledim gazı o zaman işime yaradıydı xenon olsa daha iyi olurmus demekki :D

Siz erken de çıkmıştınız niye o kadar bastınız ki? Yemek muhabbeti mi uzadı? Anlatmadınız işin o kısmını...

Güle güle kullan Barış... :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Erken dediğin çok erken değildi ben hesapladım 12.'de orda oluruz ama eleman aradı nerdesiniz diye.Gemi saat 11.'de kalkıyormuş.. :eek: Biz daha saat 11.30 Bandırmaya 35 km.uzaklıktaydık.Bide yol felaket bozuk. ;D Uçtuk ve bazı yerlerde ucuz atlattık.Ama Allahtan Co-Pilot sağlamdı. O0 Yemekte sadece 20 dakika talıkldık Susurlukta.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Erken dediğin çok erken değildi ben hesapladım 12.'de orda oluruz ama eleman aradı nerdesiniz diye.Gemi saat 11.'de kalkıyormuş.. :eek: Biz daha saat 11.30 Bandırmaya 35 km.uzaklıktaydık.Bide yol felaket bozuk. ;D Uçtuk ve bazı yerlerde ucuz atlattık.Ama Allahtan Co-Pilot sağlamdı. O0 Yemekte sadece 20 dakika talıkldık Susurlukta.

pilot kötüydü co pilot saglamdı ölemi :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Pilotaja laf yok ama yardımlarım züper.Yolun çok bozuk ve karanlık olduğu yerlerde önemli komutalar verdim."Çak Bülo uzunları" defalarca.Şu Bandırma yol ayrımı kavşağında çok tehlikeliydi.Sen tabelalara bakayım derken eleman hızlı geliyordu.Dikkat deyince yol ortasında refleks olarak frene bastım.Eleman fark etmese sakata gelebilirdik.En azından ben çünkü sağ taraftaydım senin tuzun kuruydu solda... ;D    :D:nazar:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Pilotaja laf yok ama yardımlarım züper.Yolun çok bozuk ve karanlık olduğu yerlerde önemli komutalar verdim."Çak Bülo uzunları" defalarca.Şu Bandırma yol ayrımı kavşağında çok tehlikeliydi.Sen tabelalara bakayım derken eleman hızlı geliyordu.Dikkat deyince yol ortasında refleks olarak frene bastım.Eleman fark etmese sakata gelebilirdik.En azından ben çünkü sağ taraftaydım senin tuzun kuruydu solda... ;D    :D:nazar:

3 kere dikkat diye inleyince basarım tabi sussan yag gibi gececektik ete süte dokanmadan :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Sizinkilerden de bir hikaye çıkarmış aslında.... :)

sıksak romanda cıkarda :D :D senin kalemin gibi kuvvetli deil bizimkiler tat vermio okurkene
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

hayırlı uğurlu olsun..çok şık durmuş bende düsünuyorum yanlız bikaç sorum var..

1.angellerin gelmesi kaç günü buldu?

2.angellerin fıyatı ne kadar?

3.far ustune angel yapıstırma fiyatı ne kadar?

4.servis ne kadar aldı tampon sokup takmaya ?

merhaba arkadaşlar sipariş verdiğim angel ların gelmesi sonucu bugün montaj işlemlerine giriştim.beyaz siside önceden almıştım zaten bugün ikisinide taktırdım.önce Herter e gidip tamponu söktürdüm daha sonra şaşmazdaki 2002 stopa gidip montaj işlemini yaptırdım ardından tekrar servise dönüp farları ve tamponu taktırdım..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Genlede toplam maliyet 200 ytl cizarı oluyor.Yani 50-60 ytl işçilk alınıyor.

100ytl civarı angel,35 ytl servis ücreti tampon sök tak ve elektrik işçiligi adı altında,60ytl angelı takana adam alıyor artı bahşişler :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

çok bişe değilmiş de e bay dan beceremem ben başka yolu yokmu? 100ytl çok ucuz yahu..ing. olan bi hayır sever bi arkadaş hayrına yardım edebılırmi :)kaç günü buluyo gelmesi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

çok bişe değilmiş de e bay dan beceremem ben başka yolu yokmu? 100ytl çok ucuz yahu..ing. olan bi hayır sever bi arkadaş hayrına yardım edebılırmi :)kaç günü buluyo gelmesi?

elimde yedek var lakin fiyat 200 ytl :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...