Jump to content

Cd - Radyo Gösterge Panelindeki Alarm Yazısı

murryy
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar, hiç Cd - Radyo gösterge panelinde arabayı ilk çalıştırdığınız anda  Alarm yazdımı??

Kapatıp açınca düzeliyo kıllandım valla....

Ayrıca radyoda da daha önce çıkan bazı kanallar çıkmamaya başladı..

As tp nin kapalı olduğunu biliyorum neden olabilir

Sapıtıyomu sizce benim teyp ??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bugün itibariyle artık her cd de bir - iki şarkı çaldıktan sonra alarm yazısı çıkıp radyoya geçmeye başladı...

bu sorun kimsede ortaya çıktımı??

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende hiç duymadım böyle bir sorunla karşılaşanı,en iyisi bir servise veya iyi bir elektronikçiye göstermen  :) sonuçtan bizleride haberdar edersen tecrübe sahibi olmuş oluruz...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bugün itibariyle artık her cd de bir - iki şarkı çaldıktan sonra alarm yazısı çıkıp radyoya geçmeye başladı...

bu sorun kimsede ortaya çıktımı??

cd ler kopyamı yada bozulmuş cizilmiş olabilirmi  yeni ve orjinal bi cd takıp denesen olmuosa zaten tek yol servise gitmek
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5-6 farklı cd de denedim, cd lerimin hepsi kopya, eskiden hiç bi sorun çıkmıyodu , sanırım okuyan kristalle ilgili ciddi bi sorun var, en kısa zamanda servise götürmeye çalışcam o zaman...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 11 ay sonra ...

Kppya cd playera bir zarar vermez. ama hazir uretim medyaya gore daha zor okundugu bir gercek. Bu yuzden lenslerde biriken tozlar o cdleri dah  zor okumasina neden olabilir.

Once bir temizleme cdsi alip lensinizi temizleyin. Olmadi teybi sokup lensi kendiniz izopropil alkol ile temizleyin..

sorun kalmayacaktir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...