Jump to content

Satılık 2006 Model Mazda3 Dynamic Otomatik Vites Benzinli

sahinerden

Tavsiye Edilen Mesajlar

Abilerim merhaba, 

1,5 sene önce aldığımız 2006 model mazda 3 sedan dynamic aracımı istemeyerek olsada satmayı düşünüyoruz.

Otomatik vites, 155 binde,Titanyum Grisi , Benzinli LPG hiç takılmamıştır.

Aracın ilk sahibinden hasarı mevcuttur.Değişenleri Mazda yetkili servisinde değiştirilmiştir.
Bu zamana kadar ki tüm bakımlarının evrakları düzenli şekilde saklanmaktadır.
Yedek anahtarına kadar mevcuttur.1,5 senede kendimiz bütün  bakımlarını eksiksiz yaptırılmıştır. Alacak arkadaşın hiç masrafı olmayacak. En son bakımını Mazda kış Kampanyası döneminde yaptırılmıştır. Bu zamana kadar ki bütün bakımlarının evrakları mevcuttur.
Fiyat konusu telefonla konuşulursa iyi olur. Detaylı bilgiyi telefonda verilecektir.

İrtibat: 0533 410 24 12 Halil ERDEN Okul için il dışında olduğum için babamla görüşülecektir.

Resimler

Q4RrDV.jpg

J7pm1J.jpg

J7pmoJ.jpg

5o8bW5.jpg

LYpmLo.jpg
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...

Hayırlısı olsun, sahibinden ilanı var mı aracın ? İlgilenenlere yardımı dokunabilir.

Şuan yok burak abim ilk önce forumdaki abilerim ilgilenirse diye buraya koydum sadece

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar. Sahibinden e koymanızda fayda var.

2003 320 bindeki tavan hariç boyalı ve 400 lira hasar kaydı olan mazda 6 yı yaklaşık 20 gün gibi bir sürede sattım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar. Sahibinden e koymanızda fayda var.

2003 320 bindeki tavan hariç boyalı ve 400 lira hasar kaydı olan mazda 6 yı yaklaşık 20 gün gibi bir sürede sattım.

Teşekkür ederim. Bir ara koymuştum da çok ölücüler aradı bizde kaldırmak zorunda kaldık.Tavsiyeniz için teşekkür ederim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...