Jump to content

Ucuz lastikler!!

greypratica
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 48
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

5

• Mücahit

4

• greypratica

11

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

dogrudur abi aynı yolda 220 ye yakın gittik biz hbler olarak bi önceki toplantıda :D

sallama 22o miş önceki buluşmada aynı yolda 208 volkan yaptım diodu okanın arabadada biz vardık 205 gibi bişe yapmıştı hbler 220 yapmışmış nerde rüyandamı :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

İnamış gibide yapamamki ben napsak acaba  ;D:fiuw:

bu çocukta haklı çıkabilmek için çok çabalıo bunada bi ödül tertip etmek lazım mücahit abi :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

önde volkan arkada irfan en arkada ben...ben 215in az biraz üstünde ayağımı gazdan çektim..ben diyeyim 216 siz diyin 217km/s...

en öndeki volkan 220km gördüm diyordu..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yara yapacak tabı...mazda3ler 4te devır kesıcıye kadar basarsanız 180kusur yapar...ama 141 hplık mazda 6 170te kalmıs...hatta sunuda soyleyeyım aynı sekılde lada vega ıle 4te sonuna kadar basın araba 185 yapar :D:tey::2funny:

Çok şükür geride kaldı o günler. :D Yol bulsam video çekecem ama yol bulamadım henüz hız yapacak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

sallama 22o miş önceki buluşmada aynı yolda 208 volkan yaptım diodu okanın arabadada biz vardık 205 gibi bişe yapmıştı hbler 220 yapmışmış nerde rüyandamı :D :D

218 demiştir sen yanlıs anlamıssındır abi, kankamda yanımdaydı ya 217 ya 218 i gördük..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...