Jump to content

Mazda CX-3 İçin Renk Tercihiniz Nedir?

Mehmet Özdemir
 Paylaş

62 oy

1. 1. Mazda CX-3 İçin Renk Tercihiniz?

• Kutup Beyazı
    • Seramik Grisi
    • Derin Mavi
    • Kristal Beyazı
    • Dinamik Mavi
    • Jet Siyahı
    • Meteor Grisi
      0
    • Ateş Kırmızısı
    • Titanyum Grisi

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 3 hafta sonra ...

Çamurlukların siyah olması nedeniyle, kesinlikle beyaz renk.

Kırmızı ve dinamik mavi ikinci seçeneğim olurdu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çamurlukların siyah olması nedeniyle, kesinlikle beyaz renk.

Kırmızı ve dinamik mavi ikinci seçeneğim olurdu.

Siyah&Beyaz bir aşk hikayesi...

White-Mazda-CX-3-Tuning.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Derin mavinin resimlerine aldanmayin. Benim 3'un renginden ise (benim ki "deep crystal blue" diye geciyor) bu cok koyu bir renk. Ancak gunes altinda mavi renk hafifce belli oluyor. Ekte ki aracin Derin Mavi olmasi yuksek ihtimal. Eger mavi renk istiyorsaniz dinamik mavi daha iyi bir secim olur.

https://www.youtube.com/watch?v=50EevWcqSXo

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bunu aldıktan sonra Almanya'ya götürüp, bu hale getirmek lazım.

Bu hale getirmek için Almanya'ya gitmişken.  Birde performans artırmak için bir şeyler yaptırıver abi. Bu haliyle görüntü var ses yokmuş gibi olur. 

Çünkü bu haliyle İnfiniti FX serisinde olduğu gibi zıpkın gibi fişek gibi duruyor kerata. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu hale getirmek için Almanya'ya gitmişken.  Birde performans artırmak için bir şeyler yaptırıver abi. Bu haliyle görüntü var ses yokmuş gibi olur. 

Çünkü bu haliyle İnfiniti FX serisinde olduğu gibi zıpkın gibi fişek gibi duruyor kerata. :)

O kesin zaten

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu arabanın 2 rengi var

1) Ateş Kırmızı 2) Derin Mavi

İşte bu 100 Bin lira eder   O0

Aha benim bodykit işte bu :) Deşifre olduk :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Tercih etme değil 3 bayi aradım. Dinamik mavi yok zaten bulamassın dediler. Anca 3 ay sonraya sipariş alıyor. onada fiyat veremiyorlar

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu tarz konularda mutlaka kişinin beğenisi ön plana çıksa da benim fikrim kesinlikle ateş kırmızısı. Kendi aracımdan biliyorum, özellikle Power donanımdaki koyu renk jant ve çamurluk aksamlarıyla mükemmel bir uyum içinde.

Bu arada, insanlar için fark edilmenin ve tarz sahibi olmanın daha önemli olduğu 1980li ve 90lı yıllarda, dünyada otomobiller için en çok tercih edilen renk kırmızıydı. Ancak dünyanın ekonomik dönüşümüyle beraber, insanlar, kullanım ve bakım maliyeti daha düşük, ikinci el değeri daha yüksek olan gri ve beyaz renklere yönelmeye başladılar. Ayrıca şirketlerin de bu renkleri tercih etmelerinin sebebi şirket logolarının daha kolay fark edilebilmesiydi.

Ben artık trafikte sadece gri ve beyaz renk otomobil görmekten çok sıkıldım. Zaten sıkışık olan İstanbul trafiği bu tekdüzeliği ile daha da sıkıcı hale geliyor. Mazda özel ve ruhu olan bir araç; bence rengi de özel ve farklı olmalı :) 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

01.07.2015 at 07:54, İlhan :

Siyah&Beyaz bir aşk hikayesi...

White-Mazda-CX-3-Tuning.jpg

en yakışanı bu siyah beyaz ve sportif kırmızı dokunuşlarO0 Ama sadece kırmızı rengi ben nedense mazda 3'deki kadar cx-3 yakıştığını düşünmüyorum.

Benim ilk 3 seçimim:

1- jet siyahı

2- kristal beyaz

3- titanyum grisi 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, emc6767 :

Tercih etme değil 3 bayi aradım. Dinamik mavi yok zaten bulamassın dediler. Anca 3 ay sonraya sipariş alıyor. onada fiyat veremiyorlar

kesinlikle canlı canlı görmeden karar vermeyin dinamik mavi almaya gittim seramik gri aldım  arabayı değilde rengini soran çok oldu jetsiyah alacaktım türkiyenin en sıcak yerinde oturunca bu sevdadan vazgeçtim dinamik mavide de aklım kalmadı değil hani

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

Niyetim dinamik mavi almaktı nasip olmadı.2016 üretimlerde arattık tarattık 2 tane mavi bulamadık. Göze alıp 2017 yi bekleyecektim fakat bayide ki arkadaş o rengin nadir olduğunu ve Türkiyeye denk gelmeyebilir demesi üzerine kırmızı aldık.  Ateş Kırmızı da 2.tercimizdi onu aldık. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...