Jump to content

Silecek Problemleri

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 133
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

39

• Murat b

14

• mazdamx-5

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Uzun yılların tecrübesinden çıkardığım tespitlerime göre ki bende de hep olur, o çizgilerin sebebi silecekleri yeterli yağmur yokken  yani fazla hızlı çalıştırmak...:) İyice beklemek lazım ahmakıslatan yağarken...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zamanla hiç kullanmasanda lastikler serleşiyor.Bide ilaçlı silecek sularıda sertleştiriyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest UguR_866

o halde silecek sularına katkılı ilaclardan kolymak yerine suyun donmasını ve silecek lastiklerine zarar vermeyecek katkılar koymalıyız.bir kac kişiden alkol kullan gibi tavsiyeler almıştım donmayı önlüyormuş.ama silecek lastiklerine zarar verirmi bilmiyorum. bi araştırmak ögrenmek lasım. :D eger lastiklere zararı yoksa çok fazla miktarda koymamak şartı ile kullanıla bilir. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

silecek su deposuna kaliteli bir katkı koymak lazım direk su koyulduğu zaman uzun yolculuklarda silecek su sistemi donuyor

dün akşam tuzladan kağıthaneye kadar kirli bir camla geldim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

silecek su deposuna kaliteli bir katkı koymak lazım direk su koyulduğu zaman uzun yolculuklarda silecek su sistemi donuyor

dün akşam tuzladan kağıthaneye kadar kirli bir camla geldim

Bugün Carrefour da SONAX ve Carpex vardı çok kalabalık olduğu için dönüp alamadım, yarın birisini alıcam. Tabii SONAX ın 1 LT si 6,99 biraz pahalı acaba bir faydası var mı onu da bilmyiorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest UguR_866

yaaa işi hemen başka tarafa döndürdünüz :D ben araclarda kullanıldıgındaki yararlarını araştıralım demiştim ama olsun, zararlı bi boyuta gecmesin,kimseyi özendirmeyelimde :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Cam suyu yerine "Cam suyu antifrizi" yazan malları ssatın alırsak problemimiz çözülür.Biz servisimizde würth marka cam suyu antifrizi kullanıyoruz hem çok güzel kokuyo:) hemde antifriz özelliği var ayrıca camdaki pis maddeleri eritio...Tabiki hava şartlarına göre karıştırma oranı var.İzmirde 0.5 litre yetiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

würth abi ikisindende daha kalitelidir.Alaman malı:P Belki duymuşsundur.

Würth duydum ama bulması çok kolay olmayabilir. Dedim ya bakıla diye :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...