Jump to content

Silecek Problemleri

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 133
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

39

• Murat b

14

• mazdamx-5

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bir de ne farkı var ben onu merak ediyorum .. Neden Würth'e 6 YTL verelim ? Sen onu açıkla , ikna et :)

Burak abicim ben würth ün sahibi degılım:) ama malı inceledim daha önce petrol ofisi cam suyu antifrizi kullanıoduk.Bayiisi oldugumuz için.Ama en son würth aldık,kendi arabamda denedim camı camsilli gibi temizleyor(eğer silecekler iyiyse:))+ antfriz özelliği var+camı yıkayınce mis gibi limon kokuyor:) Camı açınca:)

Daha ne desem:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Würth'ün sahibi olmadığını biliyorum merak etme :D Sadece neden kullandığını merak ettim, dediğim gibi varsa özel bir sebebi arayıp bulunur ama tercihen mesadefe bulamıyorsam çok aramam ki Carrefour ve yakındaki oto malzemesi satan yerlerde yoksa muadil birşey kullanırım. Bu sebeple sordum farklı yerlere bakmaya değer mi diye :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Würth'ün sahibi olmadığını biliyorum merak etme :D Sadece neden kullandığını merak ettim, dediğim gibi varsa özel bir sebebi arayıp bulunur ama tercihen mesadefe bulamıyorsam çok aramam ki Carrefour ve yakındaki oto malzemesi satan yerlerde yoksa muadil birşey kullanırım. Bu sebeple sordum farklı yerlere bakmaya değer mi diye :)

Yok canıma abicim ya onlarla çalışıyoruz ondan.Antfrizli olsun,kaliteli bi mal olsun yeter.Zaten 500 bin fark için 10 ytllik benzıne degmez:)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi bizim şirkette zamanında kullanmıştık würth baya güzel di daha sonra reks kullandık förch kullandık ama en iyisi würth dü şiddetlen tavsiye ederim  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

suya camsil katarsanız suyun donma noktasını daha aşagıya cekersiniz diye düşünüyorum ayrıca antifirizli suya gerenk yok hem motor calışınca zaten sıcagından haznedeki su donmussada eriyecektir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Erimez Bülent abi,motorun sıcaklığı ile silecek suyunun alakası yok.:)Yarın bi gün yolda giderken -2,-3 de silecek suyuna bastığında gelmezse hiç zorlama motoru ya motoru yakarsın yada sigortayı atırırsın,benden sölemesi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İçinde donmasını engelleyecek birşey yoksa haznedeki erise bile püskürtme noktasında donuyor. Bolu civarında başıma gelmişti..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

daha cama gelirken camın üstüne düştüğü anda donuyor cam eski halinden daha berabat oluyo,hiç gözükmüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi  +5 derece hava  sıcaklığı  olsada seyir halinde iken sıcaklık sıfırın altına düşüyor geçen akşam bizzat yaşamış bulundum.. silecekler ve su fıskiyeleri buz tuttu...

birde normal camsil tarzı ürünler silecek su motorunda tıkanmaya sebeb olabiliyor. motorun su çektiği yerde tortu şeklinde kalabiliyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Erimez Bülent abi,motorun sıcaklığı ile silecek suyunun alakası yok.:)Yarın bi gün yolda giderken -2,-3 de silecek suyuna bastığında gelmezse hiç zorlama motoru ya motoru yakarsın yada sigortayı atırırsın,benden sölemesi..

motorun sıcaklıgı motor kabinini ısıtmıyormu canım kardeşm su deposuda orada nasıl etki etmez???,silecek suyumun dondugu cok azdır donanlarda belli bir süre seyirden sonra akmaya başlar
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

motorun sıcaklıgı motor kabinini ısıtmıyormu canım kardeşm su deposuda orada nasıl etki etmez???,silecek suyumun dondugu cok azdır donanlarda belli bir süre seyirden sonra akmaya başlar

Buna yani sana....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...