Jump to content

Silecek Problemleri

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 133
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

39

• Murat b

14

• mazdamx-5

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Bugün birçok yer gezdim. Buna Koçtaş ve çevredeki otomalzemesi satan yerler dahil. Dün de Carrefour a gitmiştim ama Würth e rastlamadım. Halil'in bahsettiği Arexons un da cam suyunu bulamadım. Sanırım yarın Carrefour dan SONAX alıcam..

Birde sizin tip sileceklerden aldım. Bendekiler orjinal değildi ve güzel görünmüyordu ve ikisi birbirinden şekil olarak farklı idi. Sizinki gibi yekpare olanlardan aldım. Bir tane 19' bir tanede sanırım 21' ikisi toplam 30 YTL..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

senin aldıgın sılecekler daha kalıtelı herhalde aksesurcılarda var çin işi ikısi 20 ytl.Bosch marka var ikisi 55-60ytl

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

senin aldıgın sılecekler daha kalıtelı herhalde aksesurcılarda var çin işi ikısi 20 ytl.Bosch marka var ikisi 55-60ytl

Benimki Türk malı. SilBak  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bugün birçok yer gezdim. Buna Koçtaş ve çevredeki otomalzemesi satan yerler dahil. Dün de Carrefour a gitmiştim ama Würth e rastlamadım. Halil'in bahsettiği Arexons un da cam suyunu bulamadım. Sanırım yarın Carrefour dan SONAX alıcam..

Birde sizin tip sileceklerden aldım. Bendekiler orjinal değildi ve güzel görünmüyordu ve ikisi birbirinden şekil olarak farklı idi. Sizinki gibi yekpare olanlardan aldım. Bir tane 19' bir tanede sanırım 21' ikisi toplam 30 YTL..

güle güle kullan lakin bizim silecekler cok ta iyi deil malesef :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Olsun, şekli daha düzgün. Eskilerin biri şişhane diğeri gümüşhane şeklinde idi ondan ikisi bir olsun dedim. Nasıl olsa ömrü 1 yıl seneye bakarız değişik birşeyler :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Olsun, şekli daha düzgün. Eskilerin biri şişhane diğeri gümüşhane şeklinde idi ondan ikisi bir olsun dedim. Nasıl olsa ömrü 1 yıl seneye bakarız değişik birşeyler :)

görünüşü topladım diosun ilk planda :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Tabii caniiiimmm :D

ya onu bunu bırak kış papuçlarını taktık guzunun kar bitti buluşmayı karlı bi yerde ayarla ona göre :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

niye kar yagmayacagı kesinleştimi istihbaratmı aldın bi yerden :D

Yok öyle bir istihbarat ama yağana kadar iade et kullanmadığın süreyi düşersin :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yok öyle bir istihbarat ama yağana kadar iade et kullanmadığın süreyi düşersin :D

iyi ugultu yapıo meret, bi ilk takıldıgı gün buzda dans gibiydi site o gün iş gördüler
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...