Jump to content

Silecek Problemleri

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 133
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

39

• Murat b

14

• mazdamx-5

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

az önce aradım servisi danesi 39 ytl dediler..cumartesi hem metroda hem praktikerde baktım ama bizim guzuya uygun bulamadım..anlamadım gitti... :fiuw: ebaydan mı baksak ne  :nea:

Ben cumartesi günü serviste çiftini 55 YTL'ye değiştirdim. Şimdilik yağ gibi kayıyo, gürültü falan yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İki tip banana silecek var.Bir tipi Burak abinin arabasına göre yani eski tip sileceklerin yerine uyumlu,diğeri mazda3 e uyumlu olan banana silecek.Silecek demirine bağlantı şekilleri farklı.Piyasada aksesuarcılarda 10-15 ytl ye bulmak mümkün iki tipinide.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İki tip banana silecek var.Bir tipi Burak abinin arabasına göre yani eski tip sileceklerin yerine uyumlu,diğeri mazda3 e uyumlu olan banana silecek.Silecek demirine bağlantı şekilleri farklı.Piyasada aksesuarcılarda 10-15 ytl ye bulmak mümkün iki tipinide.

işte ben bizim guzuya uyumlu olanı bulamadım.sanırım aksaray yada herhangi bir sanayi ye uğramak lazım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bak bilmiyordum bunu ben de bol keseden atıyordum aynı ürün sanarak.. Bilmeden konuşmamak lazımmış demekki :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya o kadar ağladık , bulamuyoruz dedik, aradık dedik bir kişi bile abi hemen alıp gönderiyorum demedi ya, illa bu yaşlı başlı emekli adamı yoracaksınız sanayilerde  :2funny::tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ya o kadar ağladık , bulamuyoruz dedik, aradık dedik bir kişi bile abi hemen alıp gönderiyorum demedi ya, illa bu yaşlı başlı emekli adamı yoracaksınız sanayilerde  :2funny::tey:

Abi sendeki imkanlar bende olsa yurtdışından araba getirtdiririm :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi bulursan bana da alır mısın? :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi Mazda3 e çok aşina değilim yanlış birşey getirmeye korktum inan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yani bukadar yardımcı bir forum allah allah nazar değmesin  :2funny::tey:

Rica ederiz :D

Başka kafana takılan soru varsa söyle :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...