Jump to content

Silecek Problemleri

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 133
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

39

• Murat b

14

• mazdamx-5

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Abi sen ne tafada oturuyorsun.Ben Mecidiyeköy dere tarafında 25 YTL'ye lastiklerini değiştirdim.Yakın oturuyorsan gel sana alalım.Uzak oturuyorsan 15-20 YTL fazla ver.Buralara gelemene değmez.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi sen ne tafada oturuyorsun.Ben Mecidiyeköy dere tarafında 25 YTL'ye lastiklerini değiştirdim.Yakın oturuyorsan gel sana alalım.Uzak oturuyorsan 15-20 YTL fazla ver.Buralara gelemene değmez.

İşçilik falanda dahil mi?
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bizim burda 50 diyo ........ler, geliyom oraya, nereye gideyim? Bi kroki, tarif, vs. versen. :)

Akşam 6 gibi Mecidiyeköy dere ye gel beni ara,buluşalım.Şimdi buradan tarif edemem.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 8 ay sonra ...

arkadaşlar dün benimde silecek bir anda durdu motor calısıyor ses geliyor açıp baktım silecek kollarının ucundaki beyaz  plastik parça bitmiş yenisi satılmıyormuş baya araştırdım lütfen yardımcı olun

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

arkadaşlar dün benimde silecek bir anda durdu motor calısıyor ses geliyor açıp baktım silecek kollarının ucundaki beyaz  plastik parça bitmiş yenisi satılmıyormuş baya araştırdım lütfen yardımcı olun

sanayide tornada yapıyorlar o armutlardan. fiyatı da çok uygun ;)

herhangi bir oto elektrikçisine gidip söktür onlar tornada yaptırırlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

‎24‎.‎12‎.‎2008 at 12:49, MuRDoC_111 :

benim de değiştirme zamanım geldi, wurth ün sitesine baktım şunları buldum..

http://shop.wurth.com.tr/product_info.php/cPath/23/products_id/8?osCsid=af73kj4kuefeluovs65ibkp6a0

Ben haftasonu aldım çifti 8 YTL. Aşağıdaki linkteki bilgiler çerçevesinde değiştirdim. Biraz uğraştırdı ama sonuç olarak değiştirdim. Serviste çiftine 60-70 YTL vermekten iyidir.

Ayrıca araştırdım Koçtaş ve Carrefour da da çifti 30 YTL ama Mazda3 lerinki biraz daha farklı olduğu için bulmak kolay değil

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...