Jump to content

Silecek Problemleri

Mücahit
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 133
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

39

• Murat b

14

• mazdamx-5

16

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest uyumsuzelement

Sen ve markasız ? Pek yakışmadı :D

ya bilmemne markasının yan sanayisiymiş vs vs kalitede sorun yok dedi arkadaş 3 senedir kullanıomuş ii dedim tak gitsin benim marka takıntım yokki :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Marka takıntın yok ama aldınmı da kalitelisini almak istersin o bakımdan şeettim :D

arkadaş ikna etti kalitesine almazdım yoksa biliyon :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Benimki de 40bine geldi ve artık silecekler ön-arka iflas etmiş durumda..hele bu sene çok yağmur yaptı izmir camı çizik içinde bırakmışımdır..

serviste sadece önler 80 ytl..daha uygun ön arka silecek bulabileceğim bir yer var mı izmir`de?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benimki de 40bine geldi ve artık silecekler ön-arka iflas etmiş durumda..hele bu sene çok yağmur yaptı izmir camı çizik içinde bırakmışımdır..

serviste sadece önler 80 ytl..daha uygun ön arka silecek bulabileceğim bir yer var mı izmir`de?

Opel'in silecek lastikleri uyuyor galiba.O ince lastik kısmını değiştirdim ben.25 YTL tuttu

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Murat ben Mazda3 lerin kullandığı sileceklerin ön takımını 30 YTL ye aldım. 25 e de buldum diyen vardı hiç servisten alma..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

az önce aradım servisi danesi 39 ytl dediler..cumartesi hem metroda hem praktikerde baktım ama bizim guzuya uygun bulamadım..anlamadım gitti... :fiuw: ebaydan mı baksak ne  :nea:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

az önce aradım servisi danesi 39 ytl dediler..cumartesi hem metroda hem praktikerde baktım ama bizim guzuya uygun bulamadım..anlamadım gitti... :fiuw: ebaydan mı baksak ne  :nea:

kargosuyla daha pahalıya gelir :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...