Jump to content

Mazda'mı Audi S4 ile Değiştiriyorum..

Srkn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

11 yaşında 4,2 motorlu bir araba almak mantıklı değil. Bu bir prestij ve zevk arabasıdır. Ancak bu prestiji ve zevki araba sıfırsa verir. 11 yaşında ki halini alırsanız verilen mesaj farklı olur.

Tabi yine siz bilirsiniz. Benim açımdan pek bir haber değeri yok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Serkan bey hayırlı uğurlu olsunda, Kırmızı Şahini geçebiliyor mu bu :D

Hacı abi her rengini geçiyorda bir tek kırmızıda takılıyor geçemiyorum bir türlü,var bu kırmızı şahinlerde bir numara ama bakıcaz :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 yaşında 4,2 motorlu bir araba almak mantıklı değil. Bu bir prestij ve zevk arabasıdır. Ancak bu prestiji ve zevki araba sıfırsa verir. 11 yaşında ki halini alırsanız verilen mesaj farklı olur.

Tabi yine siz bilirsiniz. Benim açımdan pek bir haber değeri yok.

Tamam o zaman bundan sonra konu açmadan size danışırım haber değeri varmı açabilirmiyim diye,sizde karar verirsiniz normal haber olarakmı yoksa flash haber olarakmı yayınlayalım ona göre yayınlarız ..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tamam o zaman bundan sonra konu açmadan size danışırım haber değeri varmı açabilirmiyim diye,sizde karar verirsiniz normal haber olarakmı yoksa flash haber olarakmı yayınlayalım ona göre yayınlarız ..

Benim fikrim diye belirtmiştim. Sonuçta mazda 3 ün en alt versiyonu kadar bile piyasa değeri olmayan 11 yaşında bir araba alıyorsunuz. 

Burada övünülecek bir durum yok. 11 yaşındaki arabanızı satıp yeni mazda alsanız bu haber olurdu. 

ben sizin adınıza üzüldüm. 11 yaşında prestij arabası alınmaz çünkü yanlış tercih.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim fikrim diye belirtmiştim. Sonuçta mazda 3 ün en alt versiyonu kadar bile piyasa değeri olmayan 11 yaşında bir araba alıyorsunuz. 

Burada övünülecek bir durum yok. 11 yaşındaki arabanızı satıp yeni mazda alsanız bu haber olurdu. 

ben sizin adınıza üzüldüm. 11 yaşında prestij arabası alınmaz çünkü yanlış tercih.

Benim bu konuyu övünmek için açtığımıda nereden çıkardınız?Ayrıca piyasa değeride beni yakından uzaktan ilgilendirmiyor aracı seviyorsam o araçla mutluysam o bana yeter artar,ayrıca bu değeri düşünseydim tutupta saab almazdım.Ayrıca piyasa değeri konusunu bence yanlış marka için söylüyorsunuz.Mazda ve audi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sahibinden com'da Mersedes S 500 var 99 model 73.000 tl düşünmez misiniz

Mercedes hayatımda en son alacağım arabadır.Dünyada araba namına bir şey kalmasa o zaman binerim mercedese.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi hayırlı olsun. Mazda ile parkurları farklı bu araçların. Senin saab la belki aynı parkurda koşabilir ama atmosferik her zaman farklıdır. Bence saab ı sattırır bu araç sana. Hayırlı olsun. Ölmeden tatmak gerek bu tatları. Darısı başımıza :D

Sayın PAN yaş kaçtı?  :2funny:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...