Jump to content

Samsung Galaxy S7 Beklenenden Daha Erken Gelebilir

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Apple ile azılı bir rekabet içerisinde olan Samsung, yılın sonlarına doğru çıkması beklenen iPhone 6S için planlarını değiştirebilir... Son zamanlarda piyasadaki telefon çeşidini arttıran Samsung, takviminde değişiklik yapmış olabilir. Ortalıkta...

Apple ile azılı bir rekabet içerisinde olan Samsung, yılın sonlarına doğru çıkması beklenen iPhone 6S için planlarını değiştirebilir... Son zamanlarda piyasadaki telefon çeşidini arttıran Samsung, takviminde değişiklik yapmış olabilir. Ortalıkta dolaşan iddialara göre firma, yılın sonlarına doğru meydanı boş bırakmak istemiyor. iPhone 6S ve iPhone 6S Plus modellerini eylül ayında tanıtması beklenen Apple, bu zaman aralığında Samsung'un Galaxy S7'si gibi güçlü bir telefon ile karşı karşıya kalması muhtemel gibi. İddialara göre kolları erkenden sıvayan Samsung, meydanı Apple'a bırakmamak için Galaxy S7'nin çıkışını öne alabilir

Normalde bu yaz Note 5'i tanıtması beklenen Samsung, yeni Galaxy'i ise gelecek yılın başlarında duyuracaktı. Beklentiler hala bu yönde fakat dedikodular kafaları çoktan karıştırdı. Sonbahar aylarında elindeki kozun sadece Note 5 olmasını istemeyen Samsung, iPhone 6S modeline karşılık olarak üstün özelliklerde geliştireceği Galaxy S7 cihazını satışa sunabilir. Açıkçası S7'nin ne tür yeteneklere sahip olacağı kestirilemiyor. Hali hazırda zaten S6 ve S6 Edge ile farklı bir hava yakalayan Samsung, bakalım sıradaki amiral gemisinde ne tür işlere imza atmış olacak.

Kaynak : http://www.milliyet.com.tr/samsung-galaxy-s7-beklenenden-daha-teknoloji-2079121/

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

iPhone artık sıkıcı olmadı mı ? Şirketten kaldığı için kullanmaya devam ediyorum ama değiştireceğim zaman düşüneceğim en son telefon iPhone olacak..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi olmadı tasarımını seviyorum :). Samsung kasa kalitesini artırmadığı sürece büyük konuşmayayım almam. Özellik modele göre değiştiğinden pek değinmiyorum o konuya.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak abi olmadı tasarımını seviyorum :). Samsung kasa kalitesini artırmadığı sürece büyük konuşmayayım almam. Özellik modele göre değiştiğinden pek değinmiyorum o konuya.

Samsung kasa olarak plastik yığını telefonlar üretiyor. Şu ana kadar çıkardığı modeller arasında. Tasarım olarak beni etkileyen tek bir telefonu yok. Samsung S3-S4-S5 benim gözümde hepsi aynı. 

Htc'nin M serisi bir modelini elinize alıp inceleyin. Sonra Samsung'u alıp inceleyin, ne demek istediğimi çok iyi anlayacaksınız.

Tasarımcısını kesinlikle değiştirmeli. :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ali, evet tasarımları hiç fena değil ama artık telefonun kendisi çekici gelmiyor bana. Yeni diye ürettiği telefonlar aynı dönem çıkan telefonlardan daha yavaş, pil problemi var ( iPhone 6+ biraz daha iyi ) ,fiyat performans yerlerde v.s. ama bunları tartışmak anlamsız sonuçta bu bir beğeni meselesi, gönlün iPhone'dan yana ise yapacak bir şey yok :D

Samsung'da görsel olarak en beğendiğim telefon Alpha olmuştu ama onun da özellikleri kısırdı sanırım

samsung-galaxy-alpha-0.png

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan abi sana katılıyorum tasarımcısı değişmesi lazım. Burak abi ben plus' tan memnunum hızından tek kötü yanı çok büyük :)

Kötü yanı büyük olması mı ? :D Onun özelliği o zaten, millet onun için alıyor :D Sen ne için tercih ettin o telefonu , pil ömrü mü ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vallahi 1 yılı geçiktir Lg G2 kullanıyorum. Tereddütlerle almıştım, ama iyiki de almışım. Fiyatına göre performansı, pil ömrü, tasarımı. Samsung'un bir çok modelini cebinden çıkarır. 

Şimdi Lg G2'yi böyle methettim ya, akşamı görmeden bozulur, yada başına bir şey gelirmiş. :geyik:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Deri kaplı LG Nasıl acaba?

Deri kaplı G4 modeli. Kullanışlılık açısından gayet iyi, aslında S6, iphone 6 ya göre de makul fiyatlarda alınabilir.

Vallahi 1 yılı geçiktir Lg G2 kullanıyorum. Tereddütlerle almıştım, ama iyiki de almışım. Fiyatına göre performansı, pil ömrü, tasarımı. Samsung'un bir çok modelini cebinden çıkarır. 

Şimdi Lg G2'yi böyle methettim ya, akşamı görmeden bozulur, yada başına bir şey gelirmiş. :geyik:

G2 sonradan kendini kanıtlayan ve abisi G3 e göre çok daha fazla tutulan bir cihaz oldu hep. bunun en büyük sebebi sanırım sarj ömrü

Ana konuya gelecek olursam da şuna değinmek isterim. Ben iphone 6S e karşı S7 nin çıkacağını düşünmüyorum , sebepleri :

1. Samsung S6 ve S6 Edge satışlarından memnun. 2015 1. çeyrekteki kaybettiği birinciliği 2. çeyrekte Apple dan geri aldı.

2. S7 değil ama S6 Edge Note adında bir cihaz çıkaracağı render resimlerle belgelendi.

3. Note 4 gerçekten Note 3 kadar beğenilmedi. Bu sebeple Note 5 te bir sürpriz yapması lazım.

4. iPhone 6S bu zamana kadar yapılmış olan S serilerinden en farklı olan olacak gibi görünüyor. Zira iris göz tarama olacak deniliyor. bunun yanı sıra bütün iPhone kullanıcılarının " ya arkadaş bu home tuşu iyi ama ekranın altında diğer markalara göre çok boşluk var" cümlesi yakında tarih olacak görünüyor. Yeni bir teknolojiyle home tuşu ve parmak izi dokunmatik içerisinde yer alacak görünüyor.

Ayrıca 6S e 4. renk eklenecek

apple-iphone-7-ile-radikal-tasarim-degik

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...