Jump to content

3. Nesil Mazda 3 İçin Lip Yaptırıyoruz

Anarchist
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aslında bir de difüzör yaptırmak lazım bizim araçlara, egzoz çıkışı olan.

Teker teker, önce lip yaptırın, herkes muradına ersin ondan sonra planlayın derim ben ;)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Devam devam en az 10 olsunki bir seye benzesin [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Bu arada birde spoiler de eklesek olaya disarida 250 tl olan spoiler serviste 1000 lira yuh artık dedirten cinsten

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda clup gerçekten bir cafe tadında sohbetler yapılıyor,bir fikrim olmasa bile açıp sohbetleri okuyarak cafedeki dinleyici gibiyim,herkesin eline sağlık,bu arada cafe demişken Mazda cafe diye bir cafemiz olsa ;D .

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bi fiyata bakalım ona göre bende varım :)

350 tl gibi bir rakam çıkacak hazırlıklı olun (:

Devam devam en az 10 olsunki bir seye benzesin [emoji3] [emoji3] [emoji3]

Bu arada birde spoiler de eklesek olaya disarida 250 tl olan spoiler serviste 1000 lira yuh artık dedirten cinsten

Spoiler işi kolay abi piyasada var, yinede lip için girişimde bulunduğumda spoiler ve difüzör konusunu mutlaka açacağım, detayları geçerim burdan.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bi fiyata bakalım ona göre bende varım :)

Listeye isminizi yazdım. :)

Mazda clup gerçekten bir cafe tadında sohbetler yapılıyor,bir fikrim olmasa bile açıp sohbetleri okuyarak cafedeki dinleyici gibiyim,herkesin eline sağlık,bu arada cafe demişken Mazda cafe diye bir cafemiz olsa ;D .

Abi hep birlikte bu güzel ortamı yarattık. Ve elimizden geldiğince de bu güzel ortamı devam ettirip. Daha çok kişiye ulaşmaya çalışıyoruz.

Aa gerçekten bunu bilmiyordum,çok iyiymiş.teşekkürler

Abi 50 mesaj sınırını geçince. Forumun gizli kapıları ardına kadar açılıyor. Değil cafe alakart restaurantlarımız bile var. :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Abi 50 mesaj sınırını geçince. Forumun gizli kapıları ardına kadar açılıyor. Değil cafe alakart restaurantlarımız bile var. :D

İlhan ne yaptın, beklentiyi acayip yükselttin :D 50 olunca "Ne vereyim abime" demek gerek artık :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun. ebay tarzı yerlere de bir bakın isterseniz.

Lip konusunda ebay filanda sikinti cok cesit yok olanda Turkiye gonderimi yok...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

kesinlikle orijinal derim,çünkü orijinaller plastikten yapılır bunlar ise fiberden..

Bi yanlış kaldırım hesabına bakar... Tabiiki plastik daha iyi ama aradaki fiyat farkı çıldırtan düzeyde...

Bu arada seninki gibi olacak degilmi siyah kirmizi cizgili.. Kirmizi cizgi olmalı mutlaka[emoji3] [emoji3] [emoji3]

Bunu anlayamadım abi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlhan ne yaptın, beklentiyi acayip yükselttin :D 50 olunca "Ne vereyim abime" demek gerek artık :D

Mesajım 50 olunca ne olacağını çok merak ediyorum haha!

Listeye isminizi yazdım. :)

Abi hep birlikte bu güzel ortamı yarattık. Ve elimizden geldiğince de bu güzel ortamı devam ettirip. Daha çok kişiye ulaşmaya çalışıyoruz.

Abi 50 mesaj sınırını geçince. Forumun gizli kapıları ardına kadar açılıyor. Değil cafe alakart restaurantlarımız bile var. :D

Aaramızda çok yaş farkı yok ismimle hitap ederseniz memnun olurum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...