Jump to content

3. Nesil Mazda 3 İçin Lip Yaptırıyoruz

Anarchist
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Kamera iside haloldu bir nav kaldi[emoji3] [emoji3] [emoji3]

öyle gerçekten şu aramazan bi geçsin kamerayı halletmeyi düşünüyorum lip de geldi mi tadından yenmez...gerçi bi yandan da 2016 da bunu verip yeniden mazda 3 alasım da yok değil :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1016tl...

Bedava.

Orijinali varken 400 tl az vericem diye fiber asla takmam ben aracıma fiberi en ufak bir yere sürtsen direk kırılır ama plastik öyle değil..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bedava.

Orijinali varken 400 tl az vericem diye fiber asla takmam ben aracıma fiberi en ufak bir yere sürtsen direk kırılır ama plastik öyle değil..

400tl? max 350 tl düşünüyoruz, buda arada 650 tl fark oluyor... + bundan sonrası için 250 tl, yani servis fiyatına en az 3 tane alabiliyoruz.  yani 1016-350=650tl fark var. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

400tl? max 350 tl düşünüyoruz, buda arada 650 tl fark oluyor... + bundan sonrası için 250 tl, yani servis fiyatına en az 3 tane alabiliyoruz.  yani 1016-350=650tl fark var. 

Hocam birşey mukayese edilecekse ürün aynı olmalı biri plastik biri fiber,sen 600 tl kar yaptım zannedeceksin 2 ay sonra o fiber paramparça olacak,yapılabiliyorsa plastik olanını yaptırın o zaman ok.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam birşey mukayese edilecekse ürün aynı olmalı biri plastik biri fiber,sen 600 tl kar yaptım zannedeceksin 2 ay sonra o fiber paramparça olacak,yapılabiliyorsa plastik olanını yaptırın o zaman ok.

Mukayese etmedim ki. yani bunlar aynı fiyat farklı demedim. evet biri plastik tabiiki daha dayanıklı biri fiber daha ucuz diyorum. arada uçurum var. bakın örnek benim aracımdaki lip. serviste takıldı. sonuç?.. yani bunu sarf malzeme olarak düşünmek gerek diye düşünüyorum. nihayetinde bir yedek parça değil. bir aksesuar.  yani güvenliği yada aracın bütünlüğünü tehlikeye atacak birşey değil.varsın adi olsun...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 5 ay sonra ...
11.01.2016 at 15:39, Mehmet Özdemir :

yine de dursun köşede bir yerde, belki birisi daha el atar bu işe :)

Çok enteresan yurtdışında bile 1 hafta ilan durdu sonra kaldırıldı. Türkiyeden en az 10 yer ile görüştüm kimse yanaşmıyor. 1 kişi orjinalini getir kalıp çıkarıp yapalım dedi ama sonradan oda çok sıcak yaklaşmamaya başladı. Hayır baktığımız zaman çokta afilli bişey değil. Demekki zor iş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 ay sonra ...

Bu üründen denyin derim....Bence çok güzel duruyor...Planlarım arasında var...

https://www.ezlip.com/

Mazda 3 için yapılmış halide aşağıda...

http://mazda3revolution.com/forums/2014-2016-mazda-3-skyactiv-appearance-interior/81018-ez-lip-yay-nay.html

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 7 ay sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...