Jump to content

3. Nesil Mazda 3 İçin Lip Yaptırıyoruz

Anarchist
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

27.06.2015 at 12:12, Anarchist :

Merhaba,
Maalasef artık resimdeki güzel lip'im yok  :( gün içinde yapılan 2 hata(kaldımdan geri inerken sürtmem ve üzerine plastik dubaya dokundurmam sonu oldu)ardından bana 1 lipe mal oldu.

Şimdi yeni lip aramaktayım çünkü acaip gözüm alışmıştı ancak yapı olarak bu dandik malzemeye 1000 tl vermeye hiç niyetim yok. Yaklaşık 10 yer ile görüştüm sayısız yere baktım, hiçbir sonuç alamadım. Sorun bilindik bir mesele aslında araç az olduğu için kimse yapmıyor.

Ancak ileri gelen firmalardan biri yardımcı olacak. Bu işe niyetli olan min.5 kişi arıyorum. kişi sayısı fazlalaşır ise maliyet düşecek. Konuyu anladığınızı umuyorum, detayları özelden görüşürüz.

post-8657-0-17198000-1435396338_thumb.jp

Yaptırmayı düşünenler-isteyenler

1- Anarchist

2- Engin Şişman

3- goodpasture

4- Xanatoliax

5- Fatalhand

6- BrsDrms61

Benide ekle kardesim bende istiyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

selamlar , konuyu canlandırayım istedim . an itibarı ile marşpiyel ve ön lip yaptırmak isteyen var mı? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, slash :

selamlar , konuyu canlandırayım istedim . an itibarı ile marşpiyel ve ön lip yaptırmak isteyen var mı? 

Sizin hevesinizi kırmak istemiyorum ama bunlar mutlaka kasislerde yere veya park stop demirlerine sürter, yukarıda da bahsedildiği gibi.  Pek bir işlevleri olduğunu da ben sanmıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, AKayhan :

Sizin hevesinizi kırmak istemiyorum ama bunlar mutlaka kasislerde yere veya park stop demirlerine sürter, yukarıda da bahsedildiği gibi.  Pek bir işlevleri olduğunu da ben sanmıyorum.

tabi haklısınız bi işlevi yok ön ekin,  görsel amaçlı çok güzel ama.  bu haliyle bile ön tampon altı sağ sol süpürgelikler park demirlerini ufaktan yalıyor :) kasiste park demirinde vs çıtlatma ihtimali çok yüksek. 

byfiber'den emrah bey parlak siyah boyalı marşpiyel ve ön lip 4000tl gibi rakamlara ulaşmış montaj dahil. sadece marşpiyel taksam ön lipsiz güzel durur mu acaba?  çünkü vida ile değil endüstriyel yapıştırıcı ile montaj yapıldığını söyledi . olur da ön lip kırılır soküm gerekirse boyayı da kaldırırmış.  ama marşpiyellerde kırılma vurma ihtimali çok daha düşük . 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

İyi günlerde kullanin, bende görmüştüm fiyatlar da uygundu ama güvenemedim. Önden iyi gibi duruyor ama tek renk yoktu. Mavi sari kirmizi var hep. Kirmizi daha sonra boyanabilir siyaha istege bağlı . Yandan ve çaprazdan paylasmaniz mumkun mu biraz yakindan. Vida mi kullandınız endüstriyel yapistirici mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Vida kullandım yanlardan fotosu yok müsait bi zamanda yüklemeye çalışacağım bende tek renk baktım ama bu şekilde kırmızı detay araca daha sportif bir hava verdi yan marsbiyellerim de geldi henüz onların montajını yapamadım onları da takınca buraya güzel fotolar ekleyeceğim.

B445FFA5-B767-4600-995E-FA2211AD06B4.jpeg

03E8E0C7-05B7-41F2-828F-501F90C39DB0.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...