Jump to content

3. Nesil Mazda 3 İçin Lip Yaptırıyoruz

Anarchist
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben İzmir'de ikamet ediyorum ve buradan yaptıracağım sizlere kargo ile gönderebilirim. Buraya gelme imkanınız yoksa tabi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende geçen hafta ızmir e taşındım mecburen [emoji3] telini verirsen temas etmek isterim seninle. Bu arada adım Engin

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, Bayadır foruma giremiyordum.

[mention=11097]Koray74[/mention] deki kişi listesini [mention=7976]Black Or White[/mention] ın adamı ile görüşsek fiyat olarak daha da aşağı indirebilirmiyiz?

Bende ön ve yanlar toplamı boya dahil 600 TL ye inerse dahil olurum ekleyebilirsiniz. Birde önemli kısım bunları taktırmak. Koray Beyin ve Black in aldığı yerler uygulamayı kendileri takıyorlar mı? ve yerleri nerede?

Fiyat konusunda bişey demem mümkün değil. Toplu yaptıracağız derseniz illaki maliyet düştüğünden fiyat düşebilir.

Montajı kendisi yaptı...

Komle kit olarak da var. Yani sedan ve heçbek in arkalar dahil...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, Black Or White :

Fiyat konusunda bişey demem mümkün değil. Toplu yaptıracağız derseniz illaki maliyet düştüğünden fiyat düşebilir.

Montajı kendisi yaptı...

Komle kit olarak da var. Yani sedan ve heçbek in arkalar dahil...

Boyasız 700 demiştiniz dimi boya için ne kadar aldı? Montaj için ayrıca bir ücret aldı mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Boyasız 700 demiştiniz dimi boya için ne kadar aldı? Montaj için ayrıca bir ücret aldı mı?

Valla boyayı ben kendi boyacıma yaptırdım. O yüzden kesin bişey diyemem.

Montaj için ekstra 50 tl siftah attım dükkana. Başta onu konuşmamıştım çünkü.
Makul birisi sağolsun hallettik gitti. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Black Or White :

Valla boyayı ben kendi boyacıma yaptırdım. O yüzden kesin bişey diyemem.

Montaj için ekstra 50 tl siftah attım dükkana. Başta onu konuşmamıştım çünkü.
Makul birisi sağolsun hallettik gitti. :)

@Koray74 den haber gelmedi. Ama senin adam birebir orjinal çalışmış. Koray Bey'in görüştüğü yer orjinal yapabilecek mi o da önemli. Olmadı sen bi arasan 6-7 kişi var fiyat işini ne yaparız montaj boya dahil diye sorsan sonrasında biz devreye girsek. Bi de senin malzeme neyden bilgin varmı? Senin egzozu yaptırdın yere de uğricam ben.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malzeme fiber.
Ön ve yanlar için mi konuşayım. Arka isteyenler olacakmı..?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Malzeme fiber.
Ön ve yanlar için mi konuşayım. Arka isteyenler olacakmı..?

Merhabalar sizin vermiş olduğunuz numarayla görüştüm en son ne olur diye boyasız 600 tl rakam verdi. 3 kişi izmirden alacağız diye forumdan daha kesin alacak varsa biraz daha indirim isteyebiliriz gibi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun..
Servisten alınsa tek parça fiyatına geliyor boyayla ozaman...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Valla ürün plastik olmadığı için ucuz sanırım.

Abs sert plastik için ayrı kalıp ayrı makineler gerekiyor diye biliyorum. Plastiği işlemek makina işi.
Ama yok değil ebay da 500 + $ ın üzerinde satıyorlar takımını boyasız....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Arkadaşlar yurt dışından lip siparişi verdim. 3 parça olarak geliyor. kupon kullanabilmek için 2 adet sipariş ettim, hem birinin işi görülür diye. linkinide bırakayım belki incelemek isteyen olur, ya da kendi sipariş vermek isteyen olur. benim siparişim abs plastik parlak siyah modeli. elimde 1 adet fazla için özelden yazabilirsiniz. normal satış fiyatından vereceğim...  400tl

https://tr.aliexpress.com/item/32997348126.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.2f89243eRfv8LG&algo_pvid=584ae7c2-8c14-40ed-8766-dc40301ec7a2&algo_expid=584ae7c2-8c14-40ed-8766-dc40301ec7a2-48&btsid=b9e671bf-4610-4824-a574-272f9fe80211&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_1,searchweb201603_52

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Anarchist :

Yok hayır, daha yeni verdim. vergi %20. çıkacak. + 5,9tl gümrük işlem ücreti oluyor. 

makyajlı kasa icin galiba?

ilanda tümü için yazılmış. fark var mı? ben bir ihtimal talip olabilirim. bi de güzel spoiler arıyorum ama bakalım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, Katil Balina :

makyajlı kasa icin galiba?

ilanda tümü için yazılmış. fark var mı? ben bir ihtimal talip olabilirim. bi de güzel spoiler arıyorum ama bakalım.

Bana gelecek olan çok yüksek ihtimalle ilk kasaya uyumlu olacak. Çünkü bunun üzerine netleştik satıcı ile. spoiler banada lazım bendeki nedense çatladı. Lip geldiğinde buraya tekrar bilgi geçeceğim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
28 dakika önce, Anarchist :

Arkadaşlar ürünler geldi, ihtiyacı olan kaçırmasın mükemmel kalitede. 

hocam konuştuğumuz gibi benim sorunum ki herkeste var galiba, avm'ye her girdiğimde tamponu şu park yerlerinin önündeki demirlere takmak. vizontele'de diyo ya hani  "ya mezarı çok uzağa yapmışım ya da şarkı  çok kısadır" hesabı ya bizim araçların önü çok alçaktır ya da o demirleri çok yüksek yapıyorlar. 

yine de siz deneyin, makyajsız kasaya da uyuyorsa bir bakalım derim. bende piano black shark anten ve spoiler var, yakışır diye düşünüyorum ama diğer yandan yeni bir dert de edinmek istemiyorum. hadi ben her seferinde kıçın kıçın girerim de hanım onu bir avm'dr bırakır:)

bu arada hayırlı olsun. 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 dakika önce, Katil Balina :

hocam konuştuğumuz gibi benim sorunum ki herkeste var galiba, avm'ye her girdiğimde tamponu şu park yerlerinin önündeki demirlere takmak. vizontele'de diyo ya hani  "ya mezarı çok uzağa yapmışım ya da şarkı  çok kısadır" hesabı ya bizim araçların önü çok alçaktır ya da o demirleri çok yüksek yapıyorlar. 

yine de siz deneyin, makyajsız kasaya da uyuyorsa bir bakalım derim. bende piano black shark anten ve spoiler var, yakışır diye düşünüyorum ama diğer yandan yeni bir dert de edinmek istemiyorum. hadi ben her seferinde kıçın kıçın girerim de hanım onu bir avm'dr bırakır:)

bu arada hayırlı olsun. 

Teşekkür ederim. Bende daha önce vardı, hiç sıkıntı yaşamadım. Belki motion power farkı vardır, ondan emin değilim. Bende plastik bariyere vurup kırmıştım, pet şişe gibi incecik birşeydi. Bu tampon malzemesinden oldukça iyi. İnşallah kalıbı da iyiyse bu iş tamamdır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@Anarchist

Sizde marşipyeller zaten vardı da ön lipi ekstra mı sipariş verdiniz yoksa sadece önü mü takacaksınız? Yan etekler olmadan kar küreme aracından hallice duruyor çünkü :) 

1241298179_mazada3lip.jpg.d63ac596ff845900820cb237cd414a04.jpg

Sport black modeli tarzı komple kit replika bulsam takacağım bende, yurtdışı siparişe kırılır endişesiyle de girmek istemiyorum.

mazda-3-ac-2016-a-159.thumb.jpg.545277aae51dc0ddf781f09eef0c09dc.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Leanback :

@Anarchist

Sizde marşipyeller zaten vardı da ön lipi ekstra mı sipariş verdiniz yoksa sadece önü mü takacaksınız? Yan etekler olmadan kar küreme aracından hallice duruyor çünkü :) 

1241298179_mazada3lip.jpg.d63ac596ff845900820cb237cd414a04.jpg

Sport black modeli tarzı komple kit replika bulsam takacağım bende, yurtdışı siparişe kırılır endişesiyle de girmek istemiyorum.

mazda-3-ac-2016-a-159.thumb.jpg.545277aae51dc0ddf781f09eef0c09dc.jpg

Sadece lip takacağım, aynı fikirde değilim daha önce vardı kırdım. Gayet iyi duruyordu. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...