Jump to content

Mazda CX-3 E-Otodergi İncelemesi

Mümin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

E-otodergi'nin Mazda CX-3 incelemesi. Dikkatimi çeken bagaj bu kadar küçük müdür ? Yaşam alanını arttırmak için yapılmıştır, orası kesin.

Dileyenler www.e-otodergi.com adresinden Haziran sayısını indirebilir.

CX-3.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Resimler çok güzel gösteriyor aracı, beyaz koltuklar iç mekanı büyük, ferah göstermek için düşünülmüş olabilir...Yoksa bende sevemedim ne diyim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Preslenmiş araç formundaki Opel Mokka 100 bini geçiyorsa Mazda CX-3 daha da hak eder bence... Beni rahatsız eden araçlara konulan bu ekstra teknoloji paketlerinin aracın fiyatı bir 15 bin tl gibi artırması...Demkki bunlar bozulursa tek tek almak durumunda kalırsak vay halimize :) 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

cx 3 tasarım olarak güzel ama 95-100 bin tl edecek bir kalitesi yok.  :)

Bu subjektif bir değerlendirme. Aracın donanımı sınıfının en iyisi. Malzeme kalitesi de sınıf standartları içinde çok iyi.Üzerine de mazdanın bozulmazlığını ekleyin.  Fiyatı gayet normal.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dun araci test ettim ozellikle sunu belirteyim fuarda ortamdan kaynaklanan dar ic hacim sikintisini bu sefer yadamadik. 2 + 1 aile icin ideal ve kullanim olarak mazda 3 e yakin bir yumuşaklık mevcut. Motor kalkislarda seri sayilabilir. Test araci olmasina ragmen 7.5 ortalama vardi bu da iyi bir deger sayilabilir. Yine ayni sekilde ufak olarak gördüğüm bagaj ek kısmın çıkarılmasıyla 2 valizlik bir alana kavusmus gozukuyor. 2 renk arac vardi ben on yargili olabilirim lakin beyaz mi kirmizimi? Cevap net kirmizi. Camurluklarda bulunan siyah plastikler ozellikle beyazda biraz basit durmus kirmizida 10 numara... Jantlar her nekadar tercih sebebim olmasada büyüklük cok guzel bir hava katmış araca. Ayrica ses konusuna gelince bozuk yolda mazda 3 ten cok cok az ses geliyor iceriye yalitimi bayagi bir çözmüş gibiler. Alacak olanlara hayirli olsun guzel araba... Manuel otomatikte de fena degil iyi kaciyor meret... :)

7bfdc36c2a12684088d6ca2fb7cdf713.jpg

6b3b39235ee508a12f4a8af5c85e7fe8.jpg

Dun araci test ettim ozellikle sunu belirteyim fuarda ortamdan kaynaklanan dar ic hacim sikintisini bu sefer yadamadik. 2 + 1 aile icin ideal ve kullanim olarak mazda 3 e yakin bir yumuşaklık mevcut. Motor kalkislarda seri sayilabilir. Test araci olmasina ragmen 7.5 ortalama vardi bu da iyi bir deger sayilabilir. Yine ayni sekilde ufak olarak gördüğüm bagaj ek kısmın çıkarılmasıyla 2 valizlik bir alana kavusmus gozukuyor. 2 renk arac vardi ben on yargili olabilirim lakin beyaz mi kirmizimi? Cevap net kirmizi. Camurluklarda bulunan siyah plastikler ozellikle beyazda biraz basit durmus kirmizida 10 numara... Jantlar her nekadar tercih sebebim olmasada büyüklük cok guzel bir hava katmış araca. Ayrica ses konusuna gelince bozuk yolda mazda 3 ten cok cok az ses geliyor iceriye yalitimi bayagi bir çözmüş gibiler. Alacak olanlara hayirli olsun guzel araba... Manuel otomatikte de fena degil iyi kaciyor meret... :)

7bfdc36c2a12684088d6ca2fb7cdf713.jpg

6b3b39235ee508a12f4a8af5c85e7fe8.jpg

775da55a257eb3c3866d971739d33d40.jpg

35fb4297662332c9f572e14d86449d59.jpg

324047bdb940858f58a00eee5447d4b3.jpg

65af80a92c256790bf2ab879e3ac936f.jpg

19ad6a197c5bcbcdec1999659840ea16.jpg

d01a9be677ebe20ab96281983944a1cb.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yerden yükselince araç sessizleşir, dizel otomatik olan bu araç bizim yollarda, sıkışık istenbul trafiğinde binilecek en ideal araç... Aralardan derelerden zıplar, yolu 10 dk kısaltırım bununla...

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siz hangi donanımı test ettiniz Engin bey.

Çünkü 2WD olanlar bagaj hacmi 350 Litre. 4WD olanlar ise 287 Litre bagaj hacmi var. Fuarda gördüğünüz ile kullandığınız farklı olabilir mi ? Çünkü arada 63 litre gibi ciddi bir fark var. 

287 litre bagaj hacmi olan araca bile bagaj bölmesi koymuşlar mı ? Bu konuda tereddüt ettim ben çünkü.

Bu arada paylaşımınız için teşekkürler. Ellerinize ve emeklerinize sağlık.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Siz hangi donanımı test ettiniz Engin bey.

Çünkü 2WD olanlar bagaj hacmi 350 Litre. 4WD olanlar ise 287 Litre bagaj hacmi var. Fuarda gördüğünüz ile kullandığınız farklı olabilir mi ? Çünkü arada 63 litre gibi ciddi bir fark var.

287 litre bagaj hacmi olan araca bile bagaj bölmesi koymuşlar mı ? Bu konuda tereddüt ettim ben çünkü.

Bu arada paylaşımınız için teşekkürler. Ellerinize ve emeklerinize sağlık.

Ikiside power lakin bagajdaki ayrac plastigi çıkarmışlar zemindeki ve aydinlik yerde daha buyuk gözüküyor net..
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özetle şahsi fikrim;

Kalabalık olmayan ailelere,

benden daha iri olmayanlara (1.85m.-110Kg.)

ve 100Bin Lirası olanlara tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 83lüğü alırdım alacak olsam ama şu anda çok uzak görünüyor. Bence güzel araç ama Mazda 6 ve CX5 varken bu araca bu para verilir mi? Düşünebilirim. İkinci el Mazda6 daha çekici görünüyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Eşim taktı kafaya CX 3 ü .

Şu an son derece güçlü bi şekilde direniyorum.   :dua: 

Meali: Sıraya yazdırdık, Eylüle geliyor. :D

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1.5 skyactive-D   motorlu bir mazda cx-3  

rölantiden >> 2500 devir / dakikaya kadar  , 

120hp lik yeni VW dizel passattan 

ve

136hp lik hyundai dizel i30 manuel den

net olarak daha yüksek bir motor çıkış gücüne sahiptir. . 

.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hala bekliyorum...Body kit geldi araba gelmedi :(

Gelir gelmez chip + boya koruma :)

Efe kardes body kit nereden geldi bir de nasil bir sey aldin adres yada resim atarmisin[emoji106] [emoji106]
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaaa araba çok karizma. fiyat konusunda pahalı demeden once turkıye standartlarını dusunun bence. bide jantlarda çok fazla siyah var yaa jantları degıstır aynı boyutta baska bısey tak dahada deli olur

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hala bekliyorum...Body kit geldi araba gelmedi :(

Gelir gelmez chip + boya koruma :)

Bilgisizlikten soruyorum. Mazda nın garantisi chip takılınca da devam ediyor mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• dcdesign
      Yazan: dcdesign
      aracın 2. sahibiyim. aracın hakkında fazla birşey söylemeye gerek yok. mazda'yı bilen bilir. sorunsuz ve masrafsız bir araç. süspansiyon konusunda çok iddialı bir araç. 

aracımın sadece şanzımanında kronik bir sorun yüzünden. komple şanzıman değişti. garanti kapsamı dahilinde. japonya'dan fabrikasından geldi. yani değişeli 4 ay oldu. şanzıman 0 diyebilirim. aracımdan çok memnunum. her konuda. yakıt ve masrafsızlık konusunda. aracın bakımları yetkili serviste yapılmıştır. boya ve değişen yoktur. sadece arka sol lastik değişti. buda patladığı için değişti. aracımı maddi durumlardan dolayı satmak zorundayım. malum borç içinde olan bir ülkeyiz. bu yüzden satıyorum. eğer durumum elverse hiç mi hiç satmayı düşünmüyorum. çünkü mazda'yı kullanan bırakamıyor. aracı alacak arkadaşa şimdiden hayırlı uğurlu olsun şimdiden. gereksiz yere aramayın. ciddi alıcıları bekliyorum. pazarlık payı yoktur...

ARAÇ DONANIMI VE ÖZELLİKLERİ
      DERİ DİREKSİYON
      6.İLERİ VİTES

ÇİFT YÖNLÜ DİGİTAL KLİMA
      ÇELİK JANT
      ÖN VE ARKA CAM REZİSTANSI
      ÖN ARKA ARA KOL DAYAMA
      ABS / EBD /ESP 
      YOL BİLGİSAYARI
      FONKSİYONEL DİREKSİYON
      GELİŞMİŞ ÇİFT GÖSTERGE PANELİ,
      VİTES UYARI SİSTEMİ
      HIZ UYARI SİSTEMİ
      8. AİRBAG
      ARKA PARK SENSÖRÜ
      GERİ GÖRÜŞ KAMERASI
      ELEKTRİKLİ, ISITMALI VE KARARTMALI  AYNALAR
      YAĞMUR VE FAR SENSÖRÜ
      AYARLANABİLİR OPTİK FARLAR
      BLUETOOTH
      4 CAM OTOMATİĞi
      HİDROLİK DİREKSİYON
      NAVİGASYON
       USB/AUX
      TV, DVD VE DİVX OYNATICI
      YOKUŞ KALKIŞ DESTEĞİ
      LASTİK HAVA BASINÇ UYARI SİSTEMİ
      UZAKTAN KUMANDALI MERKEZİ KİLİT
      IMMOBILIZER,
      İSOFİX
      YEDEK ANAHTAR VE KİTAPÇIĞI MEVCUTTUR

ARAÇ TANIMI : 2012 MAZDA 3  1.6D SEDAN
      PAKET TANIMI : TOURİNG PAKET
      MOTOR TANIMI : 1560 CC 115 PS 
      VİTES :  6 İLERİ MANUEL VİTES
      YAKIT TÜKETİM : 4.2 LT ŞEHİR DIŞI / 4.9 LT ORTALAMA

Detaylı Bilgi ve Resim İçin...
      http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-satilik-mazda-3-touring-2012-216623506/detay/

Fiyatı: 51.000.-TL

• dcdesign
    • dcdesign
    • dcdesign
  • Yeni Oluştur...