Jump to content

Aracınızın Ekranındaki İkaz Işıkları Ne Anlama Geliyor ? (Tam Liste)

Mümin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

11 dakika önce, gökhanbilge :

işaretin yanılı kalması normal mi peki?

bir kaç saniye yanıyor sonra kendiliğinden kapanıyor. dikiz aynasının önünde sensör var. eğer önü kapalıysa hata ışığı olarak yanıyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Uyarı yanılı kaldı..sanırım bir arıza olarak algılıyor..Zaten fren yapma gibi bir durum da olmamıştı..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

49 dakika önce, gökhanbilge :

Uyarı yanılı kaldı..sanırım bir arıza olarak algılıyor..Zaten fren yapma gibi bir durum da olmamıştı..

Halen mi daha yanıyor ?

Fotoğraf paylaşırsanız daha anlaşılır olabilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

35 dakika önce, İlhan :

Halen mi daha yanıyor ?

Fotoğraf paylaşırsanız daha anlaşılır olabilir.

Öğlen tekrar bakıp çekecem fotoğrafını..Bu arada 4-30 km aralığı makyajlı da 4-80 km oldu değil mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

17 dakika önce, gökhanbilge :

Öğlen tekrar bakıp çekecem fotoğrafını..Bu arada 4-30 km aralığı makyajlı da 4-80 km oldu değil mi?

evet sizin araçta 4-80 km oldu.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

38 dakika önce, Seriatsu :

evet sizin araçta 4-80 km oldu.

Uyarı gitmiş.sensörün orada da herhangi birşey yok cam kirinden başka.bu arada tskler yardım için

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şehir içi fren desteği uyarısı bu sabah yine yandı ve yine yanılı kaldı..Hava sıcaklığı 1 e düşünce yapıyor..Bunla ilgisi olabilir mi bilmiyorum..Hata olarak algılıyorsa beyin hafızaya alıyordur ve serviste çıkar heralde diye düşünüyorum..Sarı sarı yanan ünlem işareti de rahatsız etmiyor değil tabi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

02.07.2015 at 10:42, Mümin :

Evet. bende bunu birkaç kez yaşadım. Genelde hava filtresi değişimi sonrası çıkıyor. Araç beynine cihazı takınca da "zengin veya fakir yakıt karışımı" hatasından dolayı bu arıza ışığı yanıyor. LPG ayarını yaptırdıktan sonra düzeliyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, gökhanbilge :

Şehir içi fren desteği uyarısı bu sabah yine yandı ve yine yanılı kaldı..Hava sıcaklığı 1 e düşünce yapıyor..Bunla ilgisi olabilir mi bilmiyorum..Hata olarak algılıyorsa beyin hafızaya alıyordur ve serviste çıkar heralde diye düşünüyorum..Sarı sarı yanan ünlem işareti de rahatsız etmiyor değil tabi..

Resim göndermeniz bence en iyi çözüm olacak.

aynı lambadan bahsetmiyor olabiliriz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, Seriatsu :

Resim göndermeniz bence en iyi çözüm olacak.

aynı lambadan bahsetmiyor olabiliriz.

20 nolu ikaz yanıyor

2 dakika önce, gökhanbilge :

20 nolu ikaz yanıyor

Bu işaretin 5-6 cm sol tarafında sarı ünlem işareti oluyor ayrıca

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Bu sabah yine bu uyarı yandı ve sönmedi.sönmemesi normal değil doğrumu?

Bu arada benim araç fren falan yapmıyor onu anladım bugün.sadece brake yazısı çıkıyor.yayayı teğet geçti ve sadece brake yazısı çıktı

1DC73E43-0F9D-47AF-9C8C-57F9FB3BE647.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

37 dakika önce, Gökhanbilge :

Bu sabah yine bu uyarı yandı ve sönmedi.sönmemesi normal değil doğrumu?

Bu arada benim araç fren falan yapmıyor onu anladım bugün.sadece brake yazısı çıkıyor.yayayı teğet geçti ve sadece brake yazısı çıktı

1DC73E43-0F9D-47AF-9C8C-57F9FB3BE647.jpeg

bi tuhaflık olmalı. servise gösterin bence. geçen gün park yeri bariyerini algılayıp sert bir fren yaptı. aynı işaret çıkıyor ama üç beş saniye sonra gidiyor. fren pedalı sertleşiyor ama o da üç beş saniye sonra normale dönüyor.  brake yazısı da çıkmadı. sense pakette olabilir yazı bilemedim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 dakika önce, Katil Balina :

bi tuhaflık olmalı. servise gösterin bence. geçen gün park yeri bariyerini algılayıp sert bir fren yaptı. aynı işaret çıkıyor ama üç beş saniye sonra gidiyor. fren pedalı sertleşiyor ama o da üç beş saniye sonra normale dönüyor.  brake yazısı da çıkmadı. sense pakette olabilir yazı bilemedim

Donanım sense değil.göstermek lazım dediğiniz gibi.geri viteste denedim direkt basıyor freni.ama ileri harekette sadece brake yazısı ve yanılı kalan bu uyarı oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim araçta akıllı fren sistemini menuden veya soltarafta bulununan düğme gurubundan ASR/ESP'yi  kapatınca sarı ışık yanıyor. Ani frende devreye girdiğinde kırmızı renk ışık yanıyor. Sizin sensörler yolda giderken devreden çıkıyor olabilir.

20171115_111039_HDR.jpg

20171115_110953_HDR.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

36 dakika önce, Seriatsu :

Benim araçta akıllı fren sistemini menuden veya soltarafta bulununan düğme gurubundan ASR/ESP'yi  kapatınca sarı ışık yanıyor. Ani frende devreye girdiğinde kırmızı renk ışık yanıyor. Sizin sensörler yolda giderken devreden çıkıyor olabilir.

20171115_111039_HDR.jpg

20171115_110953_HDR.jpg

Baktım ayarlara.normal ve dogru hepsi.Benim araçta bir sorun var.serviste anlarız artık

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

32 dakika önce, Gökhanbilge :

Baktım ayarlara.normal ve dogru hepsi.Benim araçta bir sorun var.serviste anlarız artık

aynen servise gitmeniz gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...