Jump to content

Türkiye Geneli Mazda Usta Tavsiyeleri

oseran
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

merhaba arkadaşlar,

izmir ADN MAZDA özel servis adnan bey engin usta

283 Sokak No: 3 Bornova / İZMİR
 İzmir Bornova

+90 232 462 61 10 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

merhaba arkadaşlar,

izmir ADN MAZDA özel servis adnan bey engin usta

283 Sokak No: 3 Bornova / İZMİR

+90 232 462 61 10 

İzmir ve ustalar eklendi..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

ankara için murat usta görünüyor ama bu usta motor-mekaniğe bakıyormu yoksa şanzuman ustası mı?

başka usta veya servis tavsiyeniz var mı ankara için?
otojapon eyüp usta nasıldır?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar, bu aralar ankarada iyi bir mazda ustası arıyorum, olmadı işinin ehli, güvenilir motor ustası ve elektrikçi, lpgci tavsiyelerinizi bekliyorum

forumda murta usta tavsiye edilmiş

furkan oto tavsiye edilmiş

oms diye bir yer tavsiye edilmiş

son durum nedir? ankaradaki arkadaşlar nerelere götürüyorlar araçlarını?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Oto Veysel'in iletişim bilgilerine sahip olan var mı ?

Bir de diğer konularda gördüm, Oto Yüksel'den bahsedilmiş. Tavsiye eden ve detay verebilecek olan var mı ?

Yüksel oto yüksel usta ikitellide yeri.  oto veysel atatürk oto sanayiinde çıkmacıdır. yüksel ustayla birlikte de çalışıyorlar. yüksel ustanın numarası 0536 626 00 16 kendisi eskiden mazda yetkili servisinde çalışmış. benim aracında bazı bakımlarını yetkili serviste çalışırken yapmış. benim aracın servis bakım kitapçığında ismi imzası vs var. mazda araçların aşağı yukarı herşeyini ezbere bilen iyi bir ustadır. bende sıkıntım olunca yüksel ustaya uğrarım. 

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Kapı önünde yatan 91 323 f hb var.1.5 yıldır yatıyor.Beni tanıyan arkadaşlar aracı az ve yaptıklarımı kısmen az çok bilirler.Rabbim razı olsun bazı aksiliklerden ötürü önüne geçemediğim bazı arkadaşlar maalesef beni epey zor duruma düşürdüler.Bende o vakit kafam biraz rahtattı kendi işimi kendim yapmaya her zaman bıkmadan usanmadan eninde sonunda yapan olduğum için bir güven,sinir ile gelen niyet ile Motor kapagını,manifolt,karbiratör vesaire her şeyi dagıtmıştım en son ve öylece kaldı.Malum sıkıntılarım nüksedince elimi sürmeye ne fırsatım oldu nede hevesim.Hurdaya vereyim dedim 1.5 bile vermeyenler var.Alırken temiz araca göre yüksekte olsa bir mebla ile aldım.Kerata çok yakışıklı ve her baktığımda bana kızıyor sanki. :- 

Elde avuçta şimdilik bir şey yok fakat niyetimi yaptım.Rabbim niyetiimi kabul ederse bu yaz muhakkak motoru komple yaptırmaya karar verdim.2.el başka araç için ancak gücüm yetse yine 5,6 binliklere yeter.Alınacak bu araçlarında motor ne yapar malumunuz.Bende yeni alana kadar bu yakışıklıya harcarım binerim.düşüncesiyim.

Kararım komple motorda değişecek ne varsa yenisi ile değişim ve sorunsuz kullanıma yönelik.Haricen hidrolik direksiyon ekleme ve otomatik Şanzumanıda temiziyle değişmeye niyet ettim.Klima niyetim hiç yok sevemedim.Egsoz sistemi,depo vesaire komle değişecek.

2.el araç meblasını bu araca gömmeye karar verdim.Niyetim f323 hb olarak benle yaşlansın.

Murat usta ön planda görünüyor.Bu ustamızı kısa süre içinde arayacağım konuşacağım ama önce buradan yukarda yazdığım gibi  bana yardımcı olabilir mi ?Danışayım istedim.Ona göre Murat ustanın başını bu biilinç ile agrıtayım.

Araç konusunu bilahire açacagım sizlerde Lal'i yakında tanıyacaksınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Daha önce de çok defa soruldu, Ankara'da usta yok anlaşılan. Sadece sizin dediğiniz Murat ustanın ismi söylendi. Anlattığınıza göre başınıza epey masraf açacak Lâl. İnşallah uzun yıllar zevkle binersiniz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şu hali ilede toplansa yani temizlik yapılıp,contalar full değişse toplansa yine epey gider ama niyetim komple bir toplama işlemi.Hidrolik direksiyon,Motor içi boyama,Dış boyama vesaire.İç dizaynda ciddi değişimler düşünüyorum.Komple tesisata el atacağım.Farlar,Stoplar yeni nesil görünümlü olacak.Kafada fikirler uçuşuyor.Rabbim nasip edersede meblaya döküp işi bitirmek.

Dediğim gibi 2.el nasıl bakıldığı belli olmayan bir araç yerine verilecek meblayı bu aracı kendime göre dizayn etmek.Artık niyetimi bu yönde yaptım.Öncelik tabiki ve motor ve aksamları.Sökülünce alt şasede o sırada elden çıkacak.

Usta için son karar aşaması yorucu olacak gibi.Aslında Batıkent sanayide Japoncu Osman usta var.Yıllar öncesinden arkadaşım 1 yıl kadar beraber başka bir işte beraber çalışmıştık.Fakat bu arkadaşlık olayına girmeden üzülmeden falan filan şeklinde yapılacak bir iş olmayacağı için gitmiyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar,

Oto Veysel'in iletişim bilgilerine sahip olan var mı ?

Bir de diğer konularda gördüm, Oto Yüksel'den bahsedilmiş. Tavsiye eden ve detay verebilecek olan var mı ?

oto veysel ÖNER usta 05325443918 - 0 (212) 485 85 24 ilk sayfaya ekleyebilirsiniz. bu oto veysel ikitellide çıkma parçalar satıyor ayrıca tamiratta yapıyorlar.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Ankara icin Murat usta denilen kisinin tavrini ,halini hic begenmedim. Gecenlerde bir bilgi almak icin aramistim. Ukala konusmasi(hayatta en sevmedigim seydir) karsisindaki insana saygi gostermemesi hic hosuma gitmedi. Ankarada dogru duzgun usta yok bu konuda anlasilan...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Denizli'de Mazda'da sıkıntı yaşadığınızda uğramanız gereken tek yer

İzmirlioğlu otomotiv ve yedek parça
Yer; Çınar polis karakolundan aşağı indiğinizde 3. sol arada

1. Sanayi Sitesi, 164. Sok. D:9, Saraylar/Denizli

Umur cep tel; 0506 832 16 67

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Ben de bir kac aya aracimi bakima goturecegim. Ikitelli civarinda calisiyorum, bakim icin tavsiye ettiginiz Mazda ustasi bulunuyor mu, paylasirsaniz cok sevinirim. Tesekkurler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ikitellide yüksel usta var. ben çok memnunum. zamanında mazda yetkili serviste çalışmış. mazdalar konusunda bilgili ve işini iyi yapan bir usta.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam forumdaşlar... Ankara Japon Eyüp usta nasıldır bılen var mı. Koskoca Başkent'te guvenebileceğimiz bir usta bulamadık arkadaş önerilerinizi bekliyorum şimdiden çok teşekkür ediyorum

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• oseran
      Yazan: oseran
      Konya
      Gümüşlü Otomotiv - Tuncay Usta. - (0332) 248 2462 - Anadolu Sanayi Çınaraltı Sokak No:6

Ankara
      Murat Usta. (Ayrıca eski şanzıman ustası) Tel: 0545 640 8585

İstanbul - Anadolu Yakası
      Koşuyolu Merser - Yetkili Servis - Halil Usta
      İkiler Mazda - Taber Usta - (0216) 575 27 67 - 575 44 02

İstanbul - Avrupa Yakası
      Mazda Evo - Yetkili Servis - İsmail Usta - Dereboyu Cad. G40 No:30 Maslak - İstanbul Tel: 0212- 286 66 68
      Ekinci Otomotiv - Adem Usta - Mehmet Nesih Özmen Mah. Mehmet Akif Cad. Yüksel Sok. No:3/Merter-Güngören-İstanbul - Tel: 0212 568 69 45
      Oto Veysel - Engin Şenler - Öner Usta Tel : 0535 822 98 98 - 0532 544 39 18
      Yüksel Oto - Bağcılar Güngören sanayii sitesi 1.blok no 55 İkitelli. Tel : 0212 6717910 - 0536 626 00 16

İzmir
      Japon Car Servis - Dündar Pekiner - 677/38 Sokak. No:13 6.Sanayi Sitesi - Buca / İZMİR - Tel : 0232 282 20 40 / 0535 279 1111
      Adn Mazda - Adnan Bey - Engin Usta - 283 Sokak No: 3 Bornova / İZMİR- Tel : 0232 462 61 10

Kayseri
      Akel Otomotiv Tamir Bakım Servis Hizmetleri - Mustafa Ak
      Yeni Sanayi Bölgesi - Kayseri - Tel : 0533 343 96 89

Mersin
      Şahin Otomotiv Şevket Usta - Telefon: (0324) 239 27 27

Denizli
      Tabaklar Oto (izmir yolu üzeri pamukkale camdan sağa ilk ışıklardan sola 150 metre sonra sağda)
      İzmirlioğlu Otomotiv 1. Sanayi Sitesi, 164. Sok. D:9, Saraylar/Denizli Tel : 0506 832 16 67

Zonguldak
      Mazda Özel Servis Tel : 5562916 Devrek / ZONGULDAK

Düzce ve Civarı
      Ahmet Usta 0506 640 70 44

Van
      Nurs Oto Bosch Service Fatih Usta Tel: (0432) 223 65 63

Kırşehir
      Japon Center - Kerem Otomotiv Kılıçözü Sanayi Sitesi 33/A Blok No:8 Kırşehir Te: 0542 346 8569 - 0386 252 82 40 ( Yedek Parça )
      Eraslan Otomotiv Kılıçözü Sanayi Sitesi 35. Blok D:1, Kırşehir Merkez, Kırşehir Telefon: 0386 252 8295

• Yeni Oluştur...