Jump to content

Türkiye Geneli Mazda Usta Tavsiyeleri

oseran
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Ben 30-40-50bin bakımlarını ve yaptığım 2 ufak kaza tamiratlarını herter de yaptırdım ama pek memnun kalmamıştım. Zaten sonrasında özel servise gitmeye başladım.

3 bakımın 2sinde fiyatı yanlış hesaplamışlardı. Ben dikkat edince faturaya değiştirmişlerdi.

Bir tamirat sonrası far yıkama çalışmamıştı.

Başka bir tamirat sonrası motorda sarsıntı falan vardı.

En son Adem Ustaya gösterdiğimde sağ motor takozunun(kulağı) kopuk olduğunu gördük. Ama yeni görünüyor dedi. Bi baktık spreyle boyanmış, silikonlanıp öylece takılmış.

Olmadık yerlere vida falan atmışlar.

Yani benim iyi bir tecrübem olmadığı için bi daha uğramadım. (2 yıl önceki olaylar, şimdi değişmiştir belki)

Tabi gitsem bunları söylesem kesin bi çözüm bulmaya çalışırlardı. Benim hatam. Kabul.

Müşteri ilişkileri çok iyi. Bi dediğinizi iki etmezler.

Bakımları neredeyse kendiniz bile yaparsınız.çok önemli değil. Bu yüzden periyodik bakımlarda gidip ortamı/ ustaları kontrol etmeli. Ona göre ağır bakım ve arızalarda servis seçilmeli bence.

Bende en son herter e gittim 100.000 km ağır bakımda.. şimdilik bir sıkıntı yok gibi lakin, bahsettiğiniz Adem usta Ankara da mıdır:? tavsiye edermisiniz Ankara da mazda ustası bulmak çok zor ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

merhaba 91 model 323 hb arabamın motor yağına su karışmış başka problemleri de var fazla uzatmak istemiyorum adana da mazdadan anlayan tamirci arıyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tamirci tanımam ancak servis müdiresini iyi tanırım ve nazımız da geçer...

servis piyasa şartlarına göre hatta bazen daha da aşağılarda fiyat sunabilir

yazdıktan sonra aklıma geldi

site de 323 sahibi adana mersinde ikamet eden seZaR 323 nik li bir arkadaş vardı

onunla iletişime geçerseniz farklı seçenekler sunabilir sanırım

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar kırşehire mazda ve 13 marka araç yedek parça marketi " yeni japon center" adı altında açıldı. Kırşehire yolu düşenlerin bilgisine.

Kılıçözü sanayi sit. 33/A blok no:8

Tel:0386 252 82 40

Kerem otomotiv

tamir ve değişim yaptıra bileceğiniz yer ise

"Eraslan otomotiv" avrupa araç tamir bakım istasyonu.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar kırşehire mazda ve 13 marka araç yedek parça marketi " yeni japon center" adı altında açıldı. Kırşehire yolu düşenlerin bilgisine.

Kılıçözü sanayi sit. 33/A blok no:8

Tel:0386 252 82 40

Kerem otomotiv

tamir ve değişim yaptıra bileceğiniz yer ise

"Eraslan otomotiv" avrupa araç tamir bakım istasyonu.

Paylaşım için teşekkürler Özgür. İlk mesajın içine ilave ettim, Kırşehir olarak.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Herkese merhaba takirdağ şarköyde mazda ustası lazım bildiğiniz tavsiye edeceğiniz usta var mı 626 mı göstermem gerekli balata kokusu gibi koku geliyor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Sayın Forumdaşlar,

Kaç km'de LPG takıldığını bilmediğim bir mazda 3 aldım geçen ay. Araçta düşük devirlerde gaz yememe ve geç tepki verme durumları var. Eskişehirden aracı alırken yetkili servisine ekspertize sokmuştum ve "subaplardan ses geliyor bak.." demişti. Ben de bu sebeple bursa içinde subap kapalarımı ve yataklarını çelik olanla ile değiştirecek bir mazda ustası arayışı içerisindeyim. Şimdiden değerli yorumlarınız için teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 6 90000 bakımını yaptırdım. Yer, Ankara Oto Yıldız Murat Usta. Lukoil 5-30 tam sentetik yağ değişimi yapıldı. Filtreler, ön balatalar değişti. Bujiler,sıvılar,takımlar, vs kontrol edildi. Toplam 300 TL ye mal oldu. Bir tek şanzıman yağı değişimi kaldı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda 6 90000 bakımını yaptırdım. Yer, Ankara Oto Yıldız Murat Usta. Lukoil 5-30 tam sentetik yağ değişimi yapıldı. Filtreler, ön balatalar değişti. Bujiler,sıvılar,takımlar, vs kontrol edildi. Toplam 300 TL ye mal oldu. Bir tek şanzıman yağı değişimi kaldı.

İlk sayfaya eklemek için google'da telefon bilgilerini falan aradım ama bulamadım maalesef. Sizde kayıtlıysa alabilir miyiz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İlk sayfaya eklemek için google'da telefon bilgilerini falan aradım ama bulamadım maalesef. Sizde kayıtlıysa alabilir miyiz?

Tel: 0 545 640 85 85

Bu arada eski şanzıman ustası yazılmış ilk sayfada. Otomatik şanzımana dokunmuyor, onu söyleyeyim. Benim şanzıman yağının değişimini yapmadı, şanzımancı tavsiye etti.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Murat Usta konusunda şunu belirteyim. Kendisi yoğun oluyor. BAzı arkadaşlar telefon açıp arıza sebeblerini soruyormuş. Kendisi de aracı görmeden test etmeden bir cevap veremeyeceğini belirtince arada kötü diyaloglara sebebiyet veriyormuş. Murat ustaya Ankara'da olan arkadaşlar gitsin. Başka şehirde olan arkadaşlar da benle irtibata geçsin ben uygun bir şekilde kendisine sorarım. benim tel: 538 345 22 84 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arkadaşlar Murat Usta konusunda şunu belirteyim. Kendisi yoğun oluyor. BAzı arkadaşlar telefon açıp arıza sebeblerini soruyormuş. Kendisi de aracı görmeden test etmeden bir cevap veremeyeceğini belirtince arada kötü diyaloglara sebebiyet veriyormuş. Murat ustaya Ankara'da olan arkadaşlar gitsin. Başka şehirde olan arkadaşlar da benle irtibata geçsin ben uygun bir şekilde kendisine sorarım. benim tel: 538 345 22 84 

Ali usta seni de yazayım istersen ilk sayfaya :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mersindeyim ve daha önce buradan okuduğum üzere Şevket Ustanın yerine (Sahin otomotiv) ilk defa gittim. Şevket Ustanın yanında çalışan, 'ben neysem ustam da odur' dediği bir ustaya aracı göstermiştim ve sonucunda bu konu (takip edenler anımsayacaktır) ortaya çıkmıştı:

http://www.mazdaclubtr.com/topic/21705-1-nesil-mazda-3-için-bazı-parçalar-ve-maliyetleri/#entry505020

Geçen hafta Şevket Usta'nın yanına yine gittim ve benzer şeylerle evime geri döndüm. Amacım kimsenin ustalığına laf atmak, ekmeğine mani olmak değil. kimsenin ustalığı hakkında laf edecek kadar da hadsizlik etmem. Ama şahsi kanaatim, bu işyeri çok da tavsiye edilecek bir yer değil. Hem fiyatlarını hem de servis mantalitesine yakın bir mantalite taşıdıklarını, eski servis olduklarını fakat neden servisin ellerinden alındığını sorgulamak gerektiğini düşünüyorum.

Eğer ki yanılıyorsam ve yanlışım varsa, Lütfen bilgili üyelerimiz bilgilendirsin ki yanlış hesap bağdat'tan dönsün. İyi forumlar..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Arkadaşlar merhaba,

Önümüzdeki hafta İstanbulda olmayı planlıyorum ve benim aracı bir Adem usta baktırayım diyorum ne dersiniz? çok yoğun olurmu önceden görüşmek gerekirmi yada sizlerden referans vermek gerekirmi :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Etiket tabanlı benzer içerikler

• oseran
      Yazan: oseran
      Konya
      Gümüşlü Otomotiv - Tuncay Usta. - (0332) 248 2462 - Anadolu Sanayi Çınaraltı Sokak No:6

Ankara
      Murat Usta. (Ayrıca eski şanzıman ustası) Tel: 0545 640 8585

İstanbul - Anadolu Yakası
      Koşuyolu Merser - Yetkili Servis - Halil Usta
      İkiler Mazda - Taber Usta - (0216) 575 27 67 - 575 44 02

İstanbul - Avrupa Yakası
      Mazda Evo - Yetkili Servis - İsmail Usta - Dereboyu Cad. G40 No:30 Maslak - İstanbul Tel: 0212- 286 66 68
      Ekinci Otomotiv - Adem Usta - Mehmet Nesih Özmen Mah. Mehmet Akif Cad. Yüksel Sok. No:3/Merter-Güngören-İstanbul - Tel: 0212 568 69 45
      Oto Veysel - Engin Şenler - Öner Usta Tel : 0535 822 98 98 - 0532 544 39 18
      Yüksel Oto - Bağcılar Güngören sanayii sitesi 1.blok no 55 İkitelli. Tel : 0212 6717910 - 0536 626 00 16

İzmir
      Japon Car Servis - Dündar Pekiner - 677/38 Sokak. No:13 6.Sanayi Sitesi - Buca / İZMİR - Tel : 0232 282 20 40 / 0535 279 1111
      Adn Mazda - Adnan Bey - Engin Usta - 283 Sokak No: 3 Bornova / İZMİR- Tel : 0232 462 61 10

Kayseri
      Akel Otomotiv Tamir Bakım Servis Hizmetleri - Mustafa Ak
      Yeni Sanayi Bölgesi - Kayseri - Tel : 0533 343 96 89

Mersin
      Şahin Otomotiv Şevket Usta - Telefon: (0324) 239 27 27

Denizli
      Tabaklar Oto (izmir yolu üzeri pamukkale camdan sağa ilk ışıklardan sola 150 metre sonra sağda)
      İzmirlioğlu Otomotiv 1. Sanayi Sitesi, 164. Sok. D:9, Saraylar/Denizli Tel : 0506 832 16 67

Zonguldak
      Mazda Özel Servis Tel : 5562916 Devrek / ZONGULDAK

Düzce ve Civarı
      Ahmet Usta 0506 640 70 44

Van
      Nurs Oto Bosch Service Fatih Usta Tel: (0432) 223 65 63

Kırşehir
      Japon Center - Kerem Otomotiv Kılıçözü Sanayi Sitesi 33/A Blok No:8 Kırşehir Te: 0542 346 8569 - 0386 252 82 40 ( Yedek Parça )
      Eraslan Otomotiv Kılıçözü Sanayi Sitesi 35. Blok D:1, Kırşehir Merkez, Kırşehir Telefon: 0386 252 8295

• Yeni Oluştur...