Jump to content

2000 Model Satılık Mazda 323

MEZARCI

Tavsiye Edilen Mesajlar

323 mazda 2000 model 1.8 

Araç 192000 bin de olup 182000 de blok hariç motor komple ypıldı orjinal prça kullnıldı 3400 tl harcandı 8 ay oldu ve on numara aracımda sol kapı sacı değişik onun dışında gösterdiğim kadarı ile sıkıntı yok.arac serisinin ful+ful udur.ABS CİF AİRBAG 4 CAM OTOMATİK SİS FARLARI SANROOF KLİMA AYNALAR ISITMALI GECE KAPI ANAHTAR AYDINLATMA İMMOBİLİZER HİDROLİK DİREKSİYON 4 DİSK FREN vs vs arac ta yastan dolayı boya mevcut olup çürük çarık yoktur.İstenilen yere gösterebilirsiniz bi kusuru sağ kapıya park halinde vurmuşlaar o boyanacak masrafı yk şu an bir tek sanroof fitili değişecek onun dışında past cila boya koruma çizilmez film koltuk kılıfları yapıldı aracı borcumdan dolayı satıyorum takas düşünmüyorum kredilerimi kapatcağım gereksiz yere favorilere eklemeyin lütfen araç her gün 2 osb.de görülebilir.lastk durumu iyi istetme dahil çelik jant mevcut pzarlık az da olsa yapılır ölücüler aramasın lüfen..

Not:2000 model 1,8 bulmanız nadirdir... 

Muayene 8.ayın sonu 2015

http://www.mazdaclubtr.com/topic/22312-2000-model-sat%C4%B1l%C4%B1k-mazda-323/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlı satışlar olsun. Aracın ilanınızı bulup ilk mesaja ilan açıklamalarını ve bağlantısını ilave ettim.

eyw hacim ne diyim helal

Hayırlı satışlar.

Eyvallah saolasin
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...