Jump to content

Yeni Eğitim Yılı Hayırlı Olsun...

Selman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 111
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

14

• Selman

14

• NeBiAnd

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

3 yaştan önce vermeyin diyor uzmanlar.Bence Selim çok aktif ve cana yakın bir çoçuk ve o yaşlarda yanlızlık kesmez onu ve arkadaş vs.ister.Yani kerata büyüdükçe sıkılmaya başlar.Hem sosyalleşme açısındanda önemli.Tam hafta bile olmasa haftada 3 gün ver ben öyle yapmıştım.Seneye yaz mı oluyor 3,5 ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 yaştan önce vermeyin diyor uzmanlar.Bence Selim çok aktif ve cana yakın bir çoçuk ve o yaşlarda yanlızlık kesmez onu ve arkadaş vs.ister.Yani kerata büyüdükçe sıkılmaya başlar.Hem sosyalleşme açısındanda önemli.Tam hafta bile olmasa haftada 3 gün ver ben öyle yapmıştım.Seneye yaz mı oluyor 3,5 ?

Evet işte bu zamanlar 3,5 oluyor..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim büyük oğlan Üni. sınavında gösterdiği üstün başarıdan dolayı  :fiuw: tarafımdan Netron microsoft sistem müh. kursuyla ödüllendirildi :D ufaklık bu sene 5'e gider,onun okulla sıkıntısı olmaz,herşeyle barışık bir yapısı var...

tabi bu arada büyük oğlana fifa 2007 ve msn konusunda ayrıca ödül vereceğim az kaldı >:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Biz de Oğuz'u yakındaki bir anaokuluna yarım gün gönderiyorduk 3-4 yaşlarında, öyle de olur konuşup anlaşmak lazım, tek öğün yer orada beslenmesi de kontrol altında tutulmuş olur...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende bizimkini seneye bugünlerde vermeyi düşünüyorum.Çocuğun sosyalleşmesi için çok faydalı.Ayrıca o yaşlardaki bir çocuğun bizlerden daha çok akranlarından çok şeyler öğreniyorlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim için hiç hayırlı başlamadı okulda sistem değişmiş ve haberimiz yok..Sakarya üniversitesi inşaat mühendisliğinde okuyorum ve 6.senem bu sene okulu bitiriyorum ama sağolsun okul bana hiç yardımcı olmuyor.Ders kaydında 4 ders alamadım 1 i çakıştığından diğer seçmeli dersler dolduğudan.Geçen seneye kadar başka bölümden ders alabiliyorduk ama bu sene kaldırmışlar ve benim kredim dolmadığı halde o dersi alamıyorum.Hadi bunu geçtim diyelim..Ekle-sil diye bir olay var internetten kayıtta sorun çıkınca ders ekleyip silebiliyorsun.Gittim ders silmeme gerek kalmadan internetten alamadığım 3 dersi alayım dedim kadın demez mi sadece 2 ders alabilirsin oruçlu oruçlu sinirlendim 5 sene yaptık ta şimdi ne değişti diye filan .. 3 ders ekletemiyorum halbu ki ekleme de sorun yok isterse ekler ama yönetmelik değişmiş efendim 2 dersten fazla ekle-sil yapamazmışsın benim günahım ne ya internette alamadım dersleri  alamazsam okulum daha da uzar..Dekanlığa dilekçe yazdım en sonunda mezun durumdayım bu dersleri almam gerekiyor filan diye..Benim anlamadığım  sistemde bi sorun yok isterse 4 ders bile girer ama kendi beyinlerinde ürettikleri fikirlerle 2 dersten fazla ekleyemez zihniyeti nerden geliyor anlayabilmiş değilim...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...